Şimdi Ara

Dead Space 3'ün Satışları Dead Space 4'ü Etkiledi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
    " İlk Dead Space, bu nesilde korku türünün en iyi örneklerinden birisi olarak hafızalarımıza kazınıyor."

VideoGamer.com isimli haber sitesine yakın bir kaynak tarafından gelen bilgilere göre yayıncı EA, Dead Space 3'ün beklentilerin altında kalan satış rakamlarının ardından halihazırda bekleyen Dead Space 4 projesini iptal etti.

Geçtiğimiz ay EA Games'den Frank Gibeau, EA'nın Los Angeles ve Montreal stüdyolarındaki işten çıkarmaları onamış ve bunun ardından gelen açıklamada önemli oyun serilerinin tutarlılığını sürdürebilmesi için en az 5 milyon satmaları gerektiğini bildirmişti.

Dead Space 3'ün yapım aşamasında gelen müdahaleler de bu raporda bahsedilen detaylar arasında. Rapora göre silaha özel mühimmat, Dead Space 3'de ortaya çıkan ve büyük eleştiri gören mini ödeme yöntemlerine uysun diye genel mühimmata çevrilmiş. Tabii hepinizin tahmin edebileceği gibi EA, daha aksiyonlu bir oyun için Visceral'e baskı uygulamış.

• http://galeri.uludagsozluk.com/26/yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_17090.jpg

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi bir haber buradan EA ya selam söylüyorum. Korku türünü baltalaya baltalaya basit aksiyon oyununa çevirdiğiniz için tebrikler. Daha öncede yazmıştım inşallah fazla satmaz da ciddi kararlar alırsınız demiştim . Süper oldu gerçekten şimdi korku temasına geri dönerler mi bilmiyorum ama berbat aksiyon dolu bir oyun daha çıkartacaklarını sanmıyorum...

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Çok iyi bir haber buradan EA ya selam söylüyorum. Korku türünü baltalaya baltalaya basit aksiyon oyununa çevirdiğiniz için tebrikler. Daha öncede yazmıştım inşallah fazla satmaz da ciddi kararlar alırsınız demiştim . Süper oldu gerçekten şimdi korku temasına geri dönerler mi bilmiyorum ama berbat aksiyon dolu bir oyun daha çıkartacaklarını sanmıyorum...

+1 müstehak bunlara.Hem oyunu COD bebeleri oynayabilsin diye mahfedin sonrada neden az sattı deyin.Çıkarmayın böyle oyun yapacaksanız.

Orijinalden alıntı: ogiwan

quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Çok iyi bir haber buradan EA ya selam söylüyorum. Korku türünü baltalaya baltalaya basit aksiyon oyununa çevirdiğiniz için tebrikler. Daha öncede yazmıştım inşallah fazla satmaz da ciddi kararlar alırsınız demiştim . Süper oldu gerçekten şimdi korku temasına geri dönerler mi bilmiyorum ama berbat aksiyon dolu bir oyun daha çıkartacaklarını sanmıyorum...

+1 müstehak bunlara.Hem oyunu COD bebeleri oynayabilsin diye mahfedin sonrada neden az sattı deyin.Çıkarmayın böyle oyun yapacaksanız.
    Özünü kaybetmiş kimlik bocalaması yaşayan oyun serisi gelmesin, RE yada SH değilsin ki 15-20 yıllık mazin olsun , günümüze korku oyunu olarak giriş yaptın , hardcorundan Casual oyuncusuda Dead Space oyunu yeri gelince yerine mıhlıyan yeri gelincede mıhladığı yeren hoplatan oyun olarak biliyor.

3.seride Dead Space oyuncuyu yerinden hoplatan değil kendi hoplayan oyun oldu. Yapımcısana lafın yok fakat dağıtıcısı olan EA sana olan düşüncelerimi yazacağımda tırsıyorum
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...

• Sen satış fazla olsun, paranın damına çıkayım diye oyunun içine et casual kesimin cüzdanı için aksiyona kaydır güzelim korku oyununu, sonra yediğin nanenin ürünü olan elde patlamayı oyuncunun suçuymuş gibi görerek oyunun geleceğini yık. Güzelim serinin düştüğü şu duruma "hiç değilse EA'in elinden kurtuldu" diye seviniyorum lan. ulan ea... ulan ea... düşüklüğüne yaraşır bir küfür bulmak için dünya üzerinde bulunan bütün dillerin literatürüne insem de beni tatmin edebilecek bir şey çıkacağını sanmıyorum.

01000010 01110101 00100000 01111001 01100001 01111010 11000100 10110001 01111001 11000100 10110001 00100000 01101111 01101011 01110101 01111001 01100001 01101110 00100000 01100001 01110010 01101011 01100001 01100100 01100001 11000101 10011111 00100001 00100000 01010101 01101101 01100001 01110010 11000100 10110001 01101101 00100000 11000011 10110110 01101101 01110010 11000011 10111100 01101110 00100000 01100111 11000011 10111100 01111010 01100101 01101100 00100000 01100111 01100101 11000011 10100111 01100101 01110010 00100001 00100000 00111010 00101001
  • İlk ayını geride bırakan oyun toplamda tüm platformlarda 850 bin civarı satış yapmış ki Dead Space serisinin sonunun geldiği aşikar , hatta EA bununla kalmayıp Visceral'a güle güle bile diyebilir. SWTOR , NFS , Dead Space , Crysis , MoH yaklaşık 1.5 senede 5 farklı IP ' yi çöp ederek eşsiz bir başarıya imza attılar.

Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cokta muhim degil gelmesin EA"nin sorunu bu kendileri kaybetti. Oyunu zaten bozdular, tadi kalmadi. Nasilsa birileri gelip bu boslugu yeni bir konsept ve iyi bir oyunla kapatir. RE 6 ve Dead Space 3 artik oyuncularin enayi olmadigini gösterdi. Ne oldu EA o muthis satis taktigin calismadi mi ? Sanki biz dedik oyunu aksiyona cevirin diye, iyi olmus. EA"dan ekmek alinmaz. Capcom cici cici 3ds icin yaptigi revelations"i konsollara getirdi. Keyfine mi yapti tabi ki de hayir, zorunlu kaldi.

kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • herkesi piyasanın çoğunluğu gibi enayi zannettiler crysis 3 ün daha önceki serilerden az satmasının sebebide bu adamlar tanıtımlarda heryerde gösterdileri oku multiplayer için ayrı bir pakette satıyorlar. dead space 3 ü de crysis 3 ü de sabırsızlıkla bekliyordum ama ikisinide almadım sırf bu yüzden .
  • herkesi piyasanın çoğunluğu gibi enayi zannettiler crysis 3 ün daha önceki serilerden az satmasının sebebide bu adamlar tanıtımlarda heryerde gösterdileri oku multiplayer için ayrı bir pakette satıyorlar. dead space 3 ü de crysis 3 ü de sabırsızlıkla bekliyordum ama ikisinide almadım sırf bu yüzden .
  • EA cidden berbat bir firma..İlk Dead Space nerde Dead Space 3 nerde...Çok iyi olmuş satmaması...MOH, Crysis, NFS, Dead Space, Mass Effect gibi oyunları ne hale getirdiler ortada...Batmayacakları kesin ama en azından bu kadar kötü bir Dead Space daha görmeyeceğiz...Buna da şükür

Orijinalden alıntı: Redunay

EA ya iyi, Dead Space e yazık oldu.
    iyi oldu beter olsunlar....çöp ettiler güzelim oyunu...daha dur sırada crysis 3 var onunda satışları görecez bakalım
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wer43

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Korku oyunu nereye 5 m satıyor ne adı ne bir şeyi varken hele ne bekliyor bu ea ciddiyim

Orijinalden alıntı: Opricnik

Korku oyunu nereye 5 m satıyor ne adı ne bir şeyi varken hele ne bekliyor bu ea ciddiyim

Alıntıları Göster
    seve seve yola gelicek oyun firmaları. şu firma batsın gitsin yine üzülmem.

arkadaş activision a en çok ben kızardım her sene aynı call of duty i çıkarıyor diye. adamlara sempati duymaya başladım

ayrıca konsol oyuncusu! olmama rağmen, dead space in pc ye yaptığı ayıp unutulmadı. arkadaş sen hangi platform neyi destekliyorsa onu o platforma vereceksin. yok biz her platform da aynı şeyi yapmak istedik. hadi lan. yarın birgün yeni konsollar gelse, pc den yüksek olsa özellikleri, ulan sen konsolların greafiğini kısacak mısın pc yi geçmesin diye.

hadi ordan. bat git. öl. defol. çok sinirlendim kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 5 Mart 2013; 16:52:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.