Şimdi Ara

Dead Space 3 [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Dead Space 3 [ANA KONU]


    Evet arkadaşlar Dead Space 3, 4 Haziran 2012 tarihinde E3 fuarında duyurulmasına rağmen henüz bir Ana Konu göremedim. Bu yüzden hayranı olduğum serinin ana konusu bana kaldı yiha.

    Visceral Games'ten gelen bilgilere göre oyun Tau Volantis adında buzla kaplı bir yüzeye sahip olan gezegende geçecek. Oyunun ana karakteri olan Isaac Clarke'ın yanında bu sefer bir başka karakterde olacak: Sgt. John Carver. Yalnız, Sgt. John Carver oyuncunun oyunu co-op modunda oynamak istemesi durumunda oyun içerisinde daha fazla bulunacak. Eğer oyuncu yalnız başına, yani Isaac ile oynamak isterse, senaryonun gelişimine bağlı olarak John Carver'da görünecek ama bu çok sık yaşanmayacak. Bahsettiğim gibi, oyunun yeni özelliklerinden birisi Co-op singleplayer. Oyuncular 2 kişi ile hikaye modunu oynayabilecekler. Bunun artıp artmayacağını bilemiyoruz çünkü Ellie Langford ne durumda bilmiyoruz. Ama oyunun başlangıcı hakkında elimizde bilgiler var.

    Oyun, o sırada büyük ihtimalle USG Ishumura'da bulunan Isaac ile Ellie'nin zorunlu bir iniş yapmalarıyla başlıyor. Bu iniş sırasında Ellie kayboluyor ve Isaac onu aramaya koyuluyor. Sonrasında ise John Carver ile tanışıyor ve iki şık arasında kalıyor; Ellie'yi bulmak ya da Necromorph tehlikesini durdurmak..

    Bir başka yeni özellik ise Cover Sistemi. Dead Space serisinde ilk olan bu özellik ile artık oyuncular düşmandan kaçabilmek için saklanabilecekler. Ayrıca Isaac'in üzerinde yeni ve karlı koşullara dayanıklı bir mühendis giysisi olacak. Tam olarak bilinmemekle birlikte oyun içerisindeki silahların ve diğer giysi ve ekipmanların karlı koşullara uygun şekilde hazırlanıldığı düşünülüyor. Kısacası bambaşka bir Dead Space geliyor.

    Oyunun kesin bir çıkış tarihi yok fakat Visceral Games E3 fuarında oyunun Şubat 2013'de çıkacağını duyurdu.

    Oyunla ilgili videolar ve resimlere geldi sıra..


    Dead Space 3 Official Announce Trailer




    Dead Space 3 Teaser Trailer





    Dead Space 3 - Gameplay Walkthrough E3 2012 Co-op





    Dead Space 3 - Official Interview and Gameplay Trailer






     Dead Space 3 [ANA KONU]


     Dead Space 3 [ANA KONU]


     Dead Space 3 [ANA KONU]


     Dead Space 3 [ANA KONU]


     Dead Space 3 [ANA KONU]


     Dead Space 3 [ANA KONU]


     Dead Space 3 [ANA KONU]


     Dead Space 3 [ANA KONU]


     Dead Space 3 [ANA KONU]


     Dead Space 3 [ANA KONU]


     Dead Space 3 [ANA KONU]


     Dead Space 3 [ANA KONU]




    [Kunye=http://www.bolumsonucanavari.com/Oyunlar-Dead_Space_3-1660-4.htm]



    Oyun güzel görünüyor ama normal Dead Space havasından çok fazla vazgeçmiş gibi. Umarım bu durum oyunun eğlencesine gölge düşürmez. Yorumları alayım!!







  • dead space 2 nin o korkutucu havası malesef yok aynı mass effecte benzemiş hoşuma gitmedi dead space 2 yi alırken herkes güzel bir gerilim korku oyunu dediği için almıştım dead sapce 3 için bakalım ne diyecekler bu yılki favori oyunlarım crysis 3, arma 3, pes 2013, black ops 2, belki nfs mw 2
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Falcon78

    dead space 2 nin o korkutucu havası malesef yok aynı mass effecte benzemiş hoşuma gitmedi dead space 2 yi alırken herkes güzel bir gerilim korku oyunu dediği için almıştım dead sapce 3 için bakalım ne diyecekler bu yılki favori oyunlarım crysis 3, arma 3, pes 2013, black ops 2, belki nfs mw 2

    Şahsen ben 1. oyunu oynadıktan sonra 2 . oyunda gerilim sahnelerinin nerelerde olacağını kestirebildim,zevk meselesi sonucta silah ve mermilerin var,boss lar geliyor topladığın kredilerle,silahlarına yükseltme yapabiliyorsun,O zaman çaresizlik hissinin olduğu Silent hill,Amnesia oyanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.