Şimdi Ara

Dead Space (1)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... sizlere bir sorum olacak.

Şimdi Dead Space 2 oyununu bitirdim çok beğendim ve birinci serisini oynamamıştım ve hikayenin böyle yarıl olacağını düşünerek 1. oyunu oynayıp tekrar 2. bitirmek istiyorum gel gelelim ki 1. oyunu yükledim oyuna başlıyorum fakat o ilk bölümden yaratıklardan kaçıp asansöre biniyıoruz asansör bizi bir oadaya göntürüyor oda da bir kapı var onun gücünü kesiyorum kapı açılyor fakat kapıdan geçemiyorum nasıl bir anlayamadım :=) yardımlarınızı bekliyorum
     Dead Space (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 25 Mayıs 2011; 14:24:21 >

• 1 ile 2 bağlantılı mı arkadaş ben de 1 i kurup oynadım ilk bölümde sildim kamera açıları çok kötüydü midem bulandı oynarken şimdi 2 yi direk oynasam nasıl olur acaba...
  • Dead space 1 , 2. sine göre insanı daha çok geriyor deniliyor doğrumu ? 2 yi bitirdimde 1. sini oynamadım ..

COOLER MASTER HAF X 942 - XILENCE XP750 +80
    MSI FXA890 GD-70
    AMD FX X8 8350 Black Edition (NOCTUA NH-D14)
    POWERCOLOR HD 6870 CrossFireX
    CORSAIR 3*2 XMS CL9 2000 Mhz
    SCANDISK EXTREME 2 120gb
  • arkadaşlar dead space 1 oynuyorum ve kamera açısı bok gibi olduğundan oyun adamı fena zorluyor. Vertikal senkronizasyon yapmazsan adamın hareketleri daha da yavaş. Epey de uzun bir oyun. Gerim gerim geriliyorum olmayacak yerden yaratık fırlıyor. Oyunu oynamadan önce yarım saatlik bir animesi vardı izlediğim çok iyi oldu çünkü senaryo kabak gibi ortaya çıkıyor. Takıldığın yer varsa gamefaqs.com a git çözümü (walkthrough) oku
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.O.Y.A.N

arkadaşlar dead space 1 oynuyorum ve kamera açısı bok gibi olduğundan oyun adamı fena zorluyor. Vertikal senkronizasyon yapmazsan adamın hareketleri daha da yavaş. Epey de uzun bir oyun. Gerim gerim geriliyorum olmayacak yerden yaratık fırlıyor. Oyunu oynamadan önce yarım saatlik bir animesi vardı izlediğim çok iyi oldu çünkü senaryo kabak gibi ortaya çıkıyor. Takıldığın yer varsa gamefaqs.com a git çözümü (walkthrough) oku

Kamera açıları 2 yle aynı değil mi ? 2 deki oynanışdan gayet memnundum ben ama 1 i bilmem..

COOLER MASTER HAF X 942 - XILENCE XP750 +80
    MSI FXA890 GD-70
    AMD FX X8 8350 Black Edition (NOCTUA NH-D14)
    POWERCOLOR HD 6870 CrossFireX
    CORSAIR 3*2 XMS CL9 2000 Mhz
    SCANDISK EXTREME 2 120gb
  • quote:

arkadaşlar dead space 1 oynuyorum ve kamera açısı bok gibi olduğundan oyun adamı fena zorluyor. Vertikal senkronizasyon yapmazsan adamın hareketleri daha da yavaş. Epey de uzun bir oyun. Gerim gerim geriliyorum olmayacak yerden yaratık fırlıyor. Oyunu oynamadan önce yarım saatlik bir animesi vardı izlediğim çok iyi oldu çünkü senaryo kabak gibi ortaya çıkıyor. Takıldığın yer varsa gamefaqs.com a git çözümü (walkthrough) oku

İlkin kamera açılarına bende alışamadım fakat oyunun atmosferine göre çok iyi düşünülmüş bence
    Left 4 Dead(ÇIKTI)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OHePSiyaHGiyeR

Dead space 1 , 2. sine göre insanı daha çok geriyor deniliyor doğrumu ? 2 yi bitirdimde 1. sini oynamadım ..

2'de chapter 6 ya geldim, ilk oyun bence de biraz daha buhranlıydı sanki, ana karakter hiç konuşmuyordu, şimdi "lanet olsun adamım" moduna girmiş, biraz aksiyon film tadında. Ama yeni yaratıklar baya tırsınç; çocuktan bozma yaratıklar ve hızlı giden, duvarın arkasından göz ucuyla bakan yaratıklardan tırstım :D.
    MSI Z77A-G43 // Intel i7 2600K // Zotac gtx670 4GB // 8GB Gskill RipjawsX 1866 Mhz // Sandisk 120GB Extreme SSD // 1TB WD Caviar Blue HDD // Thermaltake TR2 700W PSU // Corsair Hydro H100i // Corsair Carbide 400r Kasa // 23" LG Cinema 3D Monitor D2342P
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhanb

1 ile 2 bağlantılı mı arkadaş ben de 1 i kurup oynadım ilk bölümde sildim kamera açıları çok kötüydü midem bulandı oynarken şimdi 2 yi direk oynasam nasıl olur acaba...

İlk oyunla ikinci oyun arasında bazı bağlantılar var. Ondan dolayı ilkini oynamadan ikinciye geçilmesini tavsiye etmiyorum.
    Savaşacak kadar genç ölecek kadar yaşlıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

ya konuyu açan arkadaşın sorusuna kimse cevap vermemiş bi kamera açısı muhabbeti yürümüş gitmiş
    kapıdan geçmeme sorununu gelince bu sorundan oyun çıktığında muzdarip olanlar olmuştu kullandığın ilacı değiştir ona fixler çıktı onları kullan

Teşekkürler deneyeyim bakalım umarım bir sonuç alırım :)
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

arkadaşım oyunda birazcık ilerleyince bir koridora geliyorsun o kapı paso testere gibi açılıp kapanıyor onu mu diyorsun. orda stasis denen bir olay kullanacaksın.
    stasis ile karşındaki hareketli nesne ve canavarları yavaşlatıyorsun. kapıya statis atacaksın koşup içeri gireceksin. orda hata felan yok. nişan al ve c tuşuna bas. kapıyı yavaşlat içeri koş

+1 bu yorumu yapıcaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinite -- 28 Mayıs 2011; 11:49:05 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.