Şimdi Ara

Dead Rising hile...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Srkadaşlar bu oyun neredyse 7 aydır elimde bi oynamaya başladım ama hemen ölünce başa geliyorum.hani save yaptığımız adamın bir koltukta tyrttığı yere.Daha sonra o kadar oynadım ama başka save yerleri bulamadım.Bu oyunuda gerçekten bitirmek istiyorum.Bu oyunda yazabileceğimiz bir hile falan yok mu.Şöyle ölümsüz falan yapan??eğer bilen varsa lütfen yardım etsin.Oyun boşu boşuna küfelenecek masamda..

• 1)İlk önce böyle bir oyunu 7 ay boyunca oynamaman en büyük hatan
    2)Bütün tuvaletlerde save yapabiliyorsun
    3)Şifre felan yok, fakat oyunu biraz kaparsan daha da kolaylaşır.
    4)Senden, hayatta kalmış olan bazı insanları kurtarman isteniyor.Kurtarabilirsen iyi bir kariyer puanın oluyor ve becerilerin(dövüşmek), daha fazla gereç taşıyabilme, daha fazla enerji(12 adet kadar olabiliyor) gibi özellikler kazanıyorsun.Bol bol zombi öldürürsen de iyi puan alıyorsun.
    5)Biraz youtube' da videolarını seyret.Pek ilham verici videolar mevcut.Oyunda neler olduğunu görünce dayanamayacaksın youtube'u kapatıp xbox360'a saldıracaksın
    6)Ben şahsen oyunda ölümsüzüm hiç bir zombi bana dokunamıyor bile.Oyunda tüneller var oralara sakın inme kadıköy, istiklal caddesi halt etmiş, öyle bir zombi kaynıyorki anlatamamAlışırsın sende yani ve bir şey olursa yaz buraya.Aslında forumda başka bir konu daha vardı arat bulursun orada pek çok şey yazıyor oradan devam edelim

• Oyunu geçen gün başladım. 2 kez bitirdim oynamaya devam ediyorum.

Save yapılacak yerler;

Haritada "S" işareti olan HERYER.

Bazı öneriler;
    Paylaço'yu öldürünce gelen küçük testereler çok güçlü kesin bulundur; Bi yere girip tekrar oraya dön testere gene çıkıyor gene al.
    Ayrıca Kitapçıya girin ve ordan Criminal Biography kitabını alın üzerinizde bulundukça silahlarınız 3 kat daha geç sürede parçalanacak normale göre.
    Bunun gibi birkaç kitap daha var. araştırın 9 kata kadar artırabilirsiniz silahların dayanıklılığını.

Ayrıca SWAT kuvvetleri geldiğinde öldürmenin en kolay yolu yanında X ve A'ya aynı anda basarak Bağırsaklarını çıkartmak yada adamı havaya kaldırıp yere atmak yada Ensesinden tutup kafasını yere çalmak. Diğer bir yol da Sırtına gelip X +A yapıp Tutup geriden kafasını yere vurdurmak. (kısaca daş-altı çekmek )
    Başka türlü çok çok zor ölüyorlar.

Yiyecekler enerjidir. Üzerinde en az iki tane süt yada portakal suyu bulundur. En çok enerji veren şey ise Wine(Şarap) tır.
    Food Court'da mutfak var camlardan tarafta. Orada birsürü etrafta Wine var. İki tane al üzerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 19 Ağustos 2007; 14:51:33 >

• Valla şu anda 10 küsür alet taşıyabiliyorum.6 adet katana+4-5 adet süt.Katanaları tadilat yapılan market kısmında yolun sonundaki bıçak gibi antika şeyler satan dükkanda 5 tane felan katana bulabilirsiniz.İlker, o dediğin hareket varya hani, adamın bağırsaklarını sökmek.Onu yapabilmek için levelinin 50 olması gerektiğini biliyorum.Her oyun sonununda SWAT timleri gelmiyor.Ben ilk bitirdiğimde gelmemişlerdi.Katana ile 2 bilemedin 3 darbede ölüyorlar.
  • Dead Rising'i ben de 2 günde falan bitirmiştim. Bir oturduğumda bir daha kalkamıyordum başından. Bitirince, bazı şeyleri atladığımı fark etmiştim ve hemen youtube'dan görmediğim olayların videolarını izlemiştim Youtube bu konuda oldukça iyi. Bir oyunu bitiremiyor ve bir daha oynamak istemiyorsanız, o zaman youtube'dan önemli anlarını izleyebilirsiniz. Aklınızda bulunsun.
  • Oyunda 5-6 Farklı son var. ben en iyisinde bitirdim. her seferinde polisler basıyor etrafı.

Level 50 oldum 2. bitirişimde. Şimdi zombi taklidi yapabiliyorum kimse bana dokunamıyor

Ayrıca Kitapları almayı unutmayın. Yiyeceklerin verdiği enerjiyi yükselten kitap var. Oyun bölümünde ikinci katta kitapçı var.
    Sonra güvenlik odasından çıktığımızda ilk bulunduğumuz yerde de bir kitapçı var. Zombilerden aldığınız PP puanlarını artıran kitap filan da Level atlamanızda yardımcı olur

Özel Timler eğer attack kuvvetin en sondaysa Bıçak ile 2 vuruşta ölüyor. Palyaçonun minik testeresi ile de tek vuruşta
    Ama eşyalarımı parçalamamak için tek tek gelirlerse kendi hareketlerimle öldürüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 19 Ağustos 2007; 16:51:10 >

• çok sağolun yardımlarınız için ama ölünce hemen başa dönmesinden sıkıldım o nedenle ölümsüzlük istedim..Anlaşılan oyun bende küflenmeye mahkum.Amama yardımlarınız için gerçekten çok çok teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resident Evil 3 Steam
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yiyecekler enerjidir dostum. Ben başta bilmiyordum o yüzden paso ölüyordum.
    elimde 2 tane içki şişesi olsa yeter. bir de kitapçıya gidip Health kitabını al. Yiyeceklerin enerji doldurma etkisi artıyor.

Onun dışında gizlileri açarak ve zombi öldürerek yavaş yavaş level atlıyorsun ve enerjin 12 Kareye kadar çıkıyor.
  • vala çok zor oyun.beyazfatihe katılmamak elde değil. hele şu adam kurtarma görevleri. taa warehouse a götürmek,adamlarla birlikte o ortadaki parkdan geçebilmek,bir yandan jipteki elemanlarla uğraşmak.resmen işkence. 6 defa denedim,hepsinde de adamlar öldü. ben de oyunu bir kenara koydum.
  • Tuvalette gizli geçit var. Oraya kadar götürsen yeter
    Luna Parktaki palyaçoyu öldürdükten sonra tekrar düğmeye basın bi adamı kurtaracaksınız. O adam size WC'den tee Security ROom'un olduğu kısma kadar götüren gizli geçidi gösterecek
  • yapma ya. palyaçoyu öldürmemin üzerinden biraz süre geçti.geri dönüp bassam o düğmeye,dediğin gerçekleşir mi
  • arkadaşlar bnde bu oyuna yeni başladım sayılır.bazı insanları kurtarmak gerekiyo..tlf ile görev geliyo ve hala hayatta olan bir kişinin yerini söylüyor..oraya gidip elemanı alıyorum fakat güvenli bir yer bulamadım..kurtaracağımız insanları nereye götürmemiz gerek? bir de mall ın avlusunda kodes ten kaçmış bir kaç dallama var..elinde otomatik silah ile dvm lı ateş ediyo..nişan alıp öldürmeye çalştım ama başarılı olmadım..varmı bir taktik..
    nasıl kurtulcam onlardan.bir kaç kez öldürdüler beni bende sinir olup kapattım.oyun öyle duruyo vala ...
  • Evet o adamlar çok gıcık. Oyun bölümüne gir Wonderland Plazada. Merdivenlerden çıkıp elinde silahları olan zombi polisler var. onların silahlarını topla.
    Merdivenlerden aşağı inip Tuvalette save et. Food Court'da dön ve dışarı çık. Elinde iki-üç şişe süt olsun enerjin gidince hemen al.

Ağaçlıkların oraya gel büyük bi ağacın arkasına saklan. Jip gelince ağaca çarpacak. Tepedeki silahlı adamı kafadan 6-7 kere vur ölünce jipin arkasındaki silaha yaklaş Bye bas. Diğer adamları da bununla öldür.

Kolay gelsin
  • O kadar dolaştım ama oyunda gizli geçit olduğunu görmemiştim.Birde o silah satan adamı bulamadım neredeyse?Wonderland'de palyaçodan sonra gelen adam tuvalete kaçıyordu evet hatırlıyorum ama benimle gelmeyi bir türlü kabul etmedi.Demekki tünelden götürmek istiyordu beni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.