Şimdi Ara

Dead Nation: Apocalypse Edition co-op

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar. Dead Nation: Apocalypse Edition ana konusunu göremediğimden konuyu buraya açmak istedim.

    Oynadığım oyunlar hariç şöyle günde bir kaç saat keyifli zaman geçirmek için oyunlar arıyordum ve Dead Nation: Apocalypse Edition'y gördüm. PS3'de oynamamıştım. Özellikle co-op olarak eğlenilerek oynanabilecek bir oyuna benziyor. Almayı düşünüyorum ama oynayan bir tanıdığım yok. Eğer oyuna sahip olan varsa veya almayı düşünen olursa psn adresimi ekleyip zombi avına akabiliriz beyler :) Bence güzel zaman geçirilebilecek bir oyun. Fiyatı şuan TR PSN 'de 27 TL.

    PSN: xEthjeh



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xEthjeh -- 14 Ağustos 2014; 19:18:56 >



  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Halbuki arama kısmına oyunun adını yazarak aratmıştım ama gözümden kaçmış hocam demek ki. Teşekkürler link için Mart ayından beri yazan olmamış hortlattım konunu :) Siz oynadınız mı hocam veya oynuyor musunuz halen nasıl tavsiye eder misiniz.
  • Forumun arama motoru Allah'a emanet hocam sizde sorun yok Bu arada oyun cok güzel,Plus icin ücretsiz verilmisti zamaninda :)
  • die.Rache kullanıcısına yanıt
    Aynen ana konu'ya yazayım diye arattım ama dediğiniz gibi çok karışık valla :) gözden kaçması normal. Plus ücretsiz vermiş gördüm fakat ben yetişemedim o zamana :) Ama videolarına baktım özellikle co-op oynanınca keyifli zaman geçirmek mümkün gibi. Hocam alsam co-op'a ihtiyaç duymadan single takılsam keyif alır mıyım yinede ? Siz hala oynuyor musunuz acaba :) ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.