Şimdi Ara

dead island save lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler oyunda baya bi ilerlemiştim ama updateini yükledim ve açtığımda en baştan başladı fakat leveller silahlar falan duruyo biri bana save dosyasını atabilir mi yeniden oynamak istemiyorum

• http://hot-file.com/dl/129643732/90d2ffa/saveeee.rar.html
    &47de sanırım işine yararsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 12 Eylül 2011; 20:31:36 >
  • V1.1 mi yaptin yoksa v1.2 mi? Bende v1.1 var nasil v1.2 yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

V1.1 mi yaptin yoksa v1.2 mi? Bende v1.1 var nasil v1.2 yapabilirim?

update 1 diye indirdim pek de bakmadım 1.2yi de yapmadım yapmam da zaten

kardeş çok sağol save için ama çok ilerde bu bölüm ben daha adadaydım o saveler varsa çok sevinirim teşekkürler:)
  • Valla o saveler yok geriye dönük save başka birinden bulursun artık.
    Ben 1.0da oynuyorum hala nerden bulabilirim 1.2 yamasını.Savelerimin yedeğini alıp yaparım uptadeyi
    1.0da iç mekanlarda grafikler birbirine karışıyor öyle böyle yüzde47sini bitirdim oyunun ama bi yarısını daha böyle bitirmiyim bir yardım ediverin v1.2 nerden bulucaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 12 Eylül 2011; 20:44:50 >
  • arkadaşlar bu save dosyası nerede depolanıyor? belgelerimde bulamadım ama?
  • oyunun içindeki out klasöründe

tamam kardeş inşallah başkaları atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aok1987 -- 12 Eylül 2011; 20:46:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dying light 2 save
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LcK

Valla o saveler yok geriye dönük save başka birinden bulursun artık.
    Ben 1.0da oynuyorum hala nerden bulabilirim 1.2 yamasını.Savelerimin yedeğini alıp yaparım uptadeyi

Bende 1.2'ye yukseltecem ama nasil yapilir bilen bir arkadas yardim etsede yapsak !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: aok1987

oyunun içindeki out klasöründe

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

quote:

Orijinalden alıntı: aok1987

oyunun içindeki out klasöründe

teşekkür ederim

rica ederim
  • quote:

quote:

Bende 1.2'ye yukseltecem ama nasil yapilir bilen bir arkadas yardim etsede yapsak !!

Udapte 3 (yani 1.2.0.0) isteyenler Buradan indireblirler.Ama save in yedeğini alın savelerin çalışacağını pek sanmıyorum benim savelerim çalışmadı eğer update 3 te save i olan varsa atabilirmi hem oyunun içindeki klasörde olanı hemde steam içindekini ?

• arkadaşlar adanın son bölümlerine doğru gelenler varsa save dosyasını atabilir mi bana rica etsem
  • Arkadaşlar yardım, ne yaparsam yapayım oyundan çıkınca tekrar en başlamak zorunda kalıyorum, oyun save yapmıyor, ne yapmam lazım, çözümü bilen varsa yardım... teşk...
  • Ben böyle sorunlar yaşamamak için genelde her oyunu oynadıktan sonra save klasörünün yedeğini alıyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: engihn

Arkadaşlar yardım, ne yaparsam yapayım oyundan çıkınca tekrar en başlamak zorunda kalıyorum, oyun save yapmıyor, ne yapmam lazım, çözümü bilen varsa yardım... teşk...

Hocam dediğim gibi update 3 yaparsanız sorun olmayacaktır :) Linki yukarıda verdim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsTCLuB

quote:

quote:

Udapte 3 (yani 1.2.0.0) isteyenler Buradan indireblirler.Ama save in yedeğini alın savelerin çalışacağını pek sanmıyorum benim savelerim çalışmadı eğer update 3 te save i olan varsa atabilirmi hem oyunun içindeki klasörde olanı hemde steam içindekini ?

Yardim icin tesekkur dostum ... Peki baska dikkat etmemiz gereken husus varmi save yedegi disinda?

• Bugun update 3 yaptim bu seferde oyun save yapmiyor napcaz simdi?
  • ben hiç update yapmıyorum save yapıyo

arkadaşlar ilginiz için sağolun oyunu en baştan oynamaya karar verdim ve şuan daha ilerdeyim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.