Şimdi Ara

Dead Island 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
5
Favori
37.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler emeğinize sağlık...

Rica ederiz, iyi oyunlar  

Hocam son gelen güncellemeleri de çevirecek misiniz

edit son güncellemelerde türkçeymiş sadece belirli yerleri ingilizce kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 5 Kasım 2024; 12:3:42 >

Müsait bir zamanda daha detaylı bakabilirim. DLC erişimim olursa onu da çevirebilirim. Aklımda hepsi ama bu sıra biraz fazla yoğun olduğumuz için hepsine yetişemiyor bir anda ama oyunu bozan veya etkileyen bir hata görürseniz geri dönüş yapın. Seri şekilde düzeltmeye ve halletmeye çalışırım.

gamepass te çalışmıyor

Content klasörünün içerisine kurman gerekiyor. Yamayı bir kaç kişide test ettim ve çalışıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tamamdır, dediğim şekilde de olmazsa yayın açarsın veya bağlanırım bir değişiklik mi olmuş bakarız.

content seçince türkçe oldu kurulum kısmına bunu yazsaydın baştan sorunsuz yüklerdik yazmadıgın için bende di2 seçip kurdum ondan olmadı

Normalde yazıyoruz ama bunu geçen gün gamepasse uyumlarken gözden kaçmıştır.

Güncel, dlcler çevrilmedi sadece

Yabancı jargonu ve göndermeleri detaylı anlamak için indirmiştim pişman oldum

Bu oyunun yaması oyunun çıkışıyla birlikte hazırlandı ve üstüne bir çok kez güncelleme aldı ama oyunu çok fazla seven olmadığı için sonrasında oynanmadı. Çevirdiğimiz dönemde, oyunun çıkışıyla birlikte oynayan insanlar gayet beğendi. Ancak oyuna bir sürü güncelleme geldi ve oyun gamepass ile epic'in ücretsiz olarak vermesiyle birlikte gündeme geldi. Oyuna gelen güncellemelerde dün epicden indirip fark ettiğim bir şeyi sana söylemem gerekirse, oyunun çıkışında verdikleri cümle de bile oynama yapmışlar ve bir sürü yeni yer eklenmiş. Elimdeki işler bitince tekrardan eklenen yerleri de çevirip, paylaşacağım. Bir üst mesajda da belirttiğim gibi DLC ler geldiğinden beri hiç bir şekilde oyunu güncelleyip çevirmedim. Çünkü oyunu oynayan insan sayısı çok azdı ve geri dönüş yapmadılar. Bu sebeple bende, bütün oyunları tek başıma takip edemeyeceğim için sürekli, geri dönüşler geldiğinde ve istenildiğinde sıraya koyarak güncelliyorum. Yani satırlar kayık bile olabilir şuanda cümlelerde bilmiyorum. Bilmediğin içinde bu şekilde üstüne hiç uğraşılmamış demen doğru değil. 2 yıl önce bu oyun çıktığında bayram tatiline yetiştirmek için kaç gün uğraşıp, bayramda bile güncellemesini vermiştim. O dönemde oynasaydın bunları demezdin. Gelip desenki çeviride bozukluklar ve çevrilmeyen yerler var anlayışla karşılarım ve güncelleyeceğimi bildiririm ama 2 yıl önce nasıl uğraştığımı bildiğim bir yamaya uğraşılmamış edilmemiş gibi söylemler hoş değil.

• Hatalar olsa da diğer ücretsiz çeviriden fersah fersah daha iyi. Siz olmasanız ingilizce oynamak zorunda kalacaktım, elinize emeğinize sağlık.

Rica ederiz dostum, yeni eklenen yerleri çevirmekte aklımda açıkçası ama bir türlü fırsat bulamadım. Yakın zamanda halletmeye çalışıcam hepsini, iyi oyunlar şimdiden  

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.