< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes-_- -- 20 Temmuz 2020; 23:21:6 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes-_- -- 20 Temmuz 2020; 23:21:6 > |
Dead Cells, zorlu ve bağımlılık yapan bir roguelike metroidvania oyunudur. Bu rehber, Dead Cells'in dünyasında gezinmenize, en zorlu düşmanlarıyla yüzleşmenize ve gizemlerini çözmenize yardımcı olacaktır.
Başlangıç
İlerleme
İpuçları ve Püf Noktaları
Dead Cells'in dünyasında ustalaşmak zaman ve çaba gerektirir, ancak ödülleri buna fazlasıyla değer. Bu rehberin ipuçlarını ve püf noktalarını izleyerek, zorlukları aşabilir ve Dead Cells'in gizemlerini çözebilirsin.
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 6 Ağustos 2020; 10:21:26 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes-_- -- 6 Ağustos 2020; 12:4:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
1- Aslında iki farklı seviyenin damagesi aynı olması normal değil, neden öyle olduğunu bilemedim. 2-Oyunun wiki sayfasından nerelere, hangi rünleri kullanarak girebilceğini görebilirsin. Onun harici Toxic sewers bana göre başlangıç için zor bir harita. Çok fazla kamikaze (patlayan kuşlar), yerden gizlice çıkıp zehirleyen akrepler... Başlangıç için Mahkumlar Mesiresi-Surlar-Siyah Köprü genelde önerimdir. Kanalizasyonlara rün almak için gidebilirsin (yanlış hatırlamıyosam Tarihi Kanalizasyonda tırmanma rünü vardı) 3-Evet, kalıcı rünler hiç gitmiyor. Başka bir save açarsan orda yeniden bulman gerekir ama. 4-Oyunu açıkcası bayadır oynamıyorum, suret dediğin şeyler sanırım en başta seçilebilen oyunu kolaylaştıran şeylerdi. Ama onları seçince başarım kazanamıyorsun sanırım. Onun harici, oyunu daha iyi öğrenmek istiyorum dersen açmamanı öneririm. He diyosan ben sadece eğlenmek için oynuyorum, o zaman işini kolaylaştıracak sureti/suretleri aktifleştirebilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |