Şimdi Ara

De Sanctis Galatasaray'ı unutamıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Galatasaray’ın kırgın ayrıldığı futbolcular bile Sarı-Kırmızılı ekipte geçen günleri unutamıyor. Neredeyse her gün bir başka eski yabancı, medya organlarına konuşarak Cim Bom’a övgüler yağdırıyor. Bu kervana son katılan isim ise bir İtalyan... 2008-09 sezonunda Sevilla’dan kiralanan Morgan De Sanctis, Florya’da tek sezon geçirmiş ve ardından Napoli’ye transfer olmuştu. Hala burada kariyerine devam eden De Sanctis, FANATİK’e özel açıklamalar yaptı. İşte 34 yaşındaki eldivenin söyledikleri: “Daha ilk günden ne kadar büyük bir takım olduğunu anladım. Taraftarın sevgisi, aklımdan çıkmıyor. Yöneticilerin her türlü desteği, aile ortamı içinde olduğumu gösterdi. Futbolcularla da aram çok iyiydi. Özellikle Meira ve Orkun’la sık görüşürdük.

‘Terim zirveye taşır’
    “Hertha maçı, Bordeaux maçı en güzel anılarımdı. Bu sezona bakınca, Terim’in geri dönmesi önemli bir gelişme. İnanıyorum eski günlerdeki gibi takımını zirveye taşıyacaktır. Taraftarlar bunu hak ediyor. Napoli taraftarı da Galatasaray seyircisinin andırıyor. Burada mutluyum ama İstanbul’u ve Galatasaray’ı çok özledim. Gelmeyi çok istiyorum. Ne yazık ki zaman bulamıyorum.”

Çok seviyordum bu adamı ya keşke gitmeseydi futbol ulemaları bu adamı da bitirdi

• Eli küçük, götü büyük, saçı dik, boyu kısa...

Aynı güruh Muslera'ya da sardı, başarılı olamadı.
  • Sanctis iyi kaleciydi/kaleci, ama bi Muslera değil..
  • eskilerde bizden kopamıyor.
    Ne bu takım toplama kampı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut.

psikolog kılıklı biriydi evet çok iyi kaleci değildi ama..

6.saniye de ki yerlerde sürünen semih`i formasından "-kalk lan kalk" şeklinde kaldırması benim gönlümde taht kurmuştur.

• 24. saniyede barıs hareket yapmaya calısıyor sonra korkuyor kacıyor heralde
  •  De Sanctis Galatasaray'ı unutamıyor !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

hayko cepkin geldi aklıma
  • Aslında sadece GS değil Türkiye'ye gelen bütün futbolcular bu ligi çok seviyolar. Nedeni ise dünyanın en iyi taraftarlarına sahibiz. Onlar böyle ilgiyi başka yerde görmüyor. Bakıyorum bir Barça-Real maçına taraftardan çıt çıkmıyor arkadaş. Anca gol olunca coşuyolar kazandıkları zamanda ufak tefek gruplar marş söylüyor.
  •  De Sanctis Galatasaray'ı unutamıyor !
  • quote:

• "Yha xD" olmasaymış iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

"Yha xD" olmasaymış iyiymiş.

Hocam oda mizahi anlamda yapılmış bişi aslında ergenler öyle trip atıyorya, biraz renk katsın istedim
  • Çok severdim bu adamı saçlar falan.Kaleciliği de gayet iyiydi.
  • Şuan ki kalecimiz Sanctis'den iyi bence. Sanctis kötü kaleci demiyorum ama gerçekten çok gereksiz bir sürü gol yiyordu. Tabi bunda defansında etkisi var ama düşüncemde bu yönde...
  • quote:

haha güzelmiş bu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.