Bildirim
De Bloknoten (Hollanda) Bandosu'ndan Fenerbahçe'ye destek!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691) -
Gurur Pointimi aldım gidiyorum
_____________________________ Uzun süredir Donanımhaber ve diğer siteler üzerinden 0/2.el ürün alım satımı kesinlikle yapmıyorum.Hesabımı kullanarak alışveriş yapmak isteyen,aradığınız parça bende var,satılık telefon var vs gibi mesajlar yazıp whatsapp numarası bırakan mesajlara itibar etmeyiniz geri dönüş yapıp alışveriş yapmayınız. -
Hollanda da bandonun fenerbahçe marşını çalması büyüklüğümüzü gösterir 
_____________________________ Moulin Rouge!"Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin." -
Haydi beyler gurur pointimizi almadan çıkmayalım almayan kaldımı ?
Davulu tribünlere sokmayanlara küfür ettim :( _____________________________ -
Gurur pointimi aldım da 6:40 larda calan hangı marsımız ? _____________________________ -
Tamam buldum KALANLAR BİZİM ! _____________________________ -
3000 gurur pointimi aldım,gidiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive. -
Bizde niye yok?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Gel bakalım gurur point _____________________________ -
Gurur point fullendi
_____________________________ -
Pointleri alan çıksın beyler kasıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler