< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cudipeter -- 11 Mayıs 2025; 15:37:25 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cudipeter -- 11 Mayıs 2025; 15:37:25 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
anakart ramler güzel ekran kartı işlemci ne ramler ne için lazım |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 11 Mayıs 2025; 16:12:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayar bileşenlerinden anlayan birilerini görünce onlar adına seviniyorum. Bense ssd mi değiştirmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Teknoloji marketine gittim aşırı kalabalık olmasına rağmen ram ve harddisklere kimse bakmadı diye soramadım. Alt tarafı bu ssd laptopa olur mu diyecektim kimse bakamadı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 11 Mayıs 2025; 23:27:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Acer aspire 3 - 256 gb ssd yi içinde hiçbişey olmamasına rağmen güncellemelerle 100 gb kaldı. Onu mümkünse 500 bişey yapmak istiyordum. |
DDR5 sisteme terfi etmeyi düşünürsen: https://www.hepsiburada.com/xpg-lancer-siyah-rgb-ddr5-6000mhz-cl30-32gb-2x16gb-dual-kit-30-40-40-1-35v-pm-HBC00003V09O6 |