Şimdi Ara

DDR2 ile DDR arasındaki fazrklar nedir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pc update edeceğim,elimdeki işlemci ve anakart baya eski,şimdi bende 1 gb ddr ram var ama yeni sistem anakartlar ddr2 oluyormuş dolayısıyla elimdeki ramlari kullanamayacağım sanırım,bu ddr ve ddr2 meselesi çok önemlimidir acaba? benim elimdeki malzeme şöyle:
    intel celeron cpu 1.7 GHz,asus p4sgx-mx anakart,1 gb kingston ram ve asus 9200 se 128 mb ekran kartı..Şimdiki almayı düşündüğüm sistemse : intel pentium 4 531 3.0Ghz,asus p5pl2 anakart (ddr2),Sapphire x550 256 mb ekran kartı ve 1 gb ddr2 kingston ram..

şimdi bu sistemler arasındaki farkı bana bir özetleyebilirmisiniz acaba?yada ne almamam veya ne almam lazım saydıklarımdan..şimdiden teşekkür ederim cevaplar için..

• Arkadaşlar en azından yeni alacağım parçalar konusunda yorum yapsanız,şimdi ben elimdeki rami veya ekram kartını bu anakartta kullamazmıyım?illaki rami ve ekran kartını yenileme durumum var mı
  • ddr400 ramler ddr2 667 ile benzer performans gösterir 800mhz almadıkça bir avantajı yoktur
    elindeki ramleri kullanmak istersen s939 amd sistem almalısın... ki yazdıklarından çok daha ii sonuç alırsın
  • Cevap için sağol,amd s939 anakart mı? bu konularda fazla bilgim yok ama ben elimdeki ram ve ekran kartını kullanmak,hemde yüksek performans almak istiorum..
  • Arkadaşlar peki şu anakart nasıl??

ASUS A8N SLI (NF4,GLAN,SATA,RAID,S939) Anakart AMD64 Socket 939 PCI-E x16

Birde bu anakart için işlemci tavsiye edebilir misiniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayazb -- 8 Ağustos 2006; 20:36:24 >
  • quote:

Cevap için sağol,amd s939 anakart mı? bu konularda fazla bilgim yok ama ben elimdeki ram ve ekran kartını kullanmak,hemde yüksek performans almak istiorum..

www.amd.com.tr ye bir göz atmalısın.
  • bu anakarta alabılıyorsan amd x2 4200 al fıyatı 200 dolar +kdv yada x2 3800 al .hıcbırını alamıyorsan amd 3700 ahtlon64 al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için sağolun arkadaşlar,ben toplam 450 ytl ye kadar çıkabilirim,buna görede bir anakart ve işlemci alacağım,bu aldığın anakart ddr olacak ve elimdeki asus radeon 9200 ekran karı ona uyacak,aradığım tek şey bu yani 350$ civarı anakart ve işlemci..ilgilendiğiniz için sağolun..
  • Arkadaşlar son şekli şu alacaklarımın,gerçi bütcemi baya zorlayacak ama:
    ASUS A8N SLI (NF4,GLAN,SATA,RAID,S939) Anakart

Athlon 64 X2 4200+ (2.2GHz,1024K Cache,S939) BOX İşlemci

Bu ikili hakkında performans yorumu yapabilirmisiniz acaba??
  • kullanmak istediğin ekran kartı agp ise
    MSI - K8T NEO2-F 45 dolar... viak8t800pro nforce3 den daha fazla ya da en az onun kadar performanslı olduğu konunda şüphen olmasın
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1202
    pci-e ise
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1562 böyle bişe olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mayazb

Cevaplar için sağolun arkadaşlar,ben toplam 450 ytl ye kadar çıkabilirim,buna görede bir anakart ve işlemci alacağım,bu aldığın anakart ddr olacak ve elimdeki asus radeon 9200 ekran karı ona uyacak,aradığım tek şey bu yani 350$ civarı anakart ve işlemci..ilgilendiğiniz için sağolun..
    aşağıda yazdıklarınla uyuşmuyor 9200 olan ekran kartın agp olmalı aşağıdaki sistem ise sistem pci-e
    suna söyleyim 9200 ü değişmen güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

quote:

Orjinalden alıntı: mayazb

Cevaplar için sağolun arkadaşlar,ben toplam 450 ytl ye kadar çıkabilirim,buna görede bir anakart ve işlemci alacağım,bu aldığın anakart ddr olacak ve elimdeki asus radeon 9200 ekran karı ona uyacak,aradığım tek şey bu yani 350$ civarı anakart ve işlemci..ilgilendiğiniz için sağolun..
    aşağıda yazdıklarınla uyuşmuyor 9200 olan ekran kartın agp olmalı aşağıdaki sistem ise sistem pci-e
    suna söyleyim 9200 ü değişmen güzel olur

Haklısın,bende değiştirmeyi düşünüyorum ama işin neresinden tutsam elimde kalıyo aslında şu sisteme karar kılmıştım:
    intel pentium 4 531 3.0Ghz,asus p5pl2 anakart (ddr2),Sapphire x550 256 mb ekran kartı ve 1 gb ddr2 kingston ram..

bu sistem hakkında yorumunuz nedir peki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.