Şimdi Ara

DDR 400 CL2.5 mi CL3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma DDR 400 ram almak istiyorum, fakat piyasada
    DDR 400 olarak iki çeşit ram gördüm ,bir tanesi CL2.5 diğeri CL3 bu iki ram çeşidinden hangisi daha iyidir?
    Teşekkürler.

• CL2.5
  • Biraz daha açıklama yapabilirmisin? Aralarındaki performans farkı ne kadardır?
    15-20 ytl fazla verip CL2.5 almaya gerek varmıdır?

• tabiki daha iyidir...ne kadar düşük cl o kadar artı performans
  • cl değeri yada cas ne kadar düşükse o kadar iyi performans ddr2 lerin tek dezavantaşları cl lerinin yüksek olmasıydı mesela
  • tabi ki cl 2.5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar gerekeni söylemiş,ayrıca Cl 2,5 ile Cl 3 arasında 15-20 ytl lik fiyat farkı yok.Olsa olsa 3$ lık bir fark var.Aldığım için biliyorum
  • ramlerin cl değerleri "low is better" düşük olan daha iyidir...
    cl2,5
  • mhz arttıkça cl değiri artar 333 cl 2,5 400 cl 3 533 cl 4
    Hangi remmiş cl 2,5 değerli 512/400 ? ancak software ile öyle gösterilebilir.Ayrıca fiyat farkı falan yok
    kandırıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomahawk

mhz arttıkça cl değiri artar 333 cl 2,5 400 cl 3 533 cl 4
    Hangi remmiş cl 2,5 değerli 512/400 ? ancak software ile öyle gösterilebilir.Ayrıca fiyat farkı falan yok
    kandırıyorlar

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1452

Eski sistemimde 2x512MB DDR400 Twinmos(2.5 3 3 8) vardı. Standart voltajda cl2 çalışıyordu.
    OC ramleri var yüksek hızda (600Mhz gibi) cl2.
  • büyük ihtimalle 16 çiplidir o twinmoslar 16 çipli ile cl 2,5 olma ihtimali var çünkü 32x8 çiplerde cl 2,5 değerleri görülüyor ama 8 çipliyse cl 3 oluyor
  • cl 2.5
  • eğer alacaksan da twinmos al.. defular voltajda CL2 kullanırsın
  • genelde twinmoslar cl 2.5 tir.çoğu kişi düz kingstonla twinmosu kıyasayınca kigston der ama cl değerlerini görmeden konuşurlar...tabiki cl 2.5li twinmos
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

eğer alacaksan da twinmos al.. defular voltajda CL2 kullanırsın

maşallah default voltajla cl2 de kullanabiliyorsan çok iyiymiş.benim eski twinmoslar bırak cl2'yi hocam,default voltajda 430Mhzi görmüyordu(cl 2.5 iken)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.