Şimdi Ara

DDr 3 Ram Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar vatandan ddr 3 kıngston ram aldım 4 gb ama pc taktıgımda calısmadı...

Öncelıkle aldıgım ramhttp://www.vatanbilgisayar.com/kingston-kvr1333d3n94g-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=52220 bu lınktekı ram

Pc uzerındekı ramde elixir marka ddr 3 2 gb ram

DDr 3 Ram Sorunu

buda pc bılgılerım

DDr 3 Ram Sorunu

Aldıgım ram tek denedım olmadı 2 ram bırlıkte taktım olmadı ama eskı ram takınca calısıyor.
    Windows 7 64 bıt ve ram bozuk dıe degıstırmeye gıttım adam denedı calıstı

Unutmadan mhz 2 ramde aynı olması lazım cunku uzerınde mhzlerınde 1333 yazıyor :)

şimdiden yardımcı olacak arkadaşlardan Allah razı Olsun ...

• Anakartın 1333mhz ramleri desteklemiyor olabilir mi acaba?
  • uzerındekı ram mhz 1333 yazıyor ama yoksa ben mı yanlış gördum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gonyalı:42:

Merhaba arkadaşlar vatandan ddr 3 kıngston ram aldım 4 gb ama pc taktıgımda calısmadı...

Öncelıkle aldıgım ramhttp://www.vatanbilgisayar.com/kingston-kvr1333d3n94g-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=52220 bu lınktekı ram

Pc uzerındekı ramde elixir marka ddr 3 2 gb ram

DDr 3 Ram Sorunu

Merhaba Konya'lı hemşehrim..

Eklediğiniz resme göre RAM 800 MHz(400x2=800) olarak çalışıyor. Taktığınız RAM ise 1300 MHz. Anakrtınızın marka ve modeli yazarsanız, aldığınız RAM'i destekleyip desteklemediğini öğrenmiş oluruz.

Konya'ya sevgilerimle..

•  DDr 3 Ram Sorunu

anakartım bu ıns. olumlu sonuç alırım :D
  • http://www.chip.com.tr/forum/ram-aldim-calismadi-s_t204646.html

Şu konuda da aynı anakartta ram çalışmamakta. Yalnız alttaki yorumlar( verdiğim linkteki ) çok saçma anakartın 1066 bile desteklese 1600 taksanda çalışması lazım. Bios update yapmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

http://www.chip.com.tr/forum/ram-aldim-calismadi-s_t204646.html

Şu konuda da aynı anakartta ram çalışmamakta. Yalnız alttaki yorumlar( verdiğim linkteki ) çok saçma anakartın 1066 bile desteklese 1600 taksanda çalışması lazım. Bios update yapmanı öneririm.

Bios Update nasıl yapacagımı bılmıyorum yenı üye oldum foruma araştırmaya calısıyorum bıı lınk olursa cok sevınırım

• Hocam hiç bilmiyorsan kalkışma bence. Riskli bir iş sonuçta
  • bıı arastırma yapayım barı
  • quote:

DDr 3 Ram Sorunu

Tekrar selam
    Hemşehrim biraz işim çıktı birazda araştırdım anakartınızı ve netice olarak anakartınız 1333/1066/800MHz RAM'leri destekliyor.
    Başka bir sorun olmalı ki, RAM çalışmıyor. Bilgisayar başında olmadan da şunu yap demeyi uygun görmüyorum..

Anakartınızın linki bu:http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=Motherboard&U=en-us0000483&Language=en-us
    Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

DDr 3 Ram Sorunu

Tekrar selam
    Hemşehrim biraz işim çıktı birazda araştırdım anakartınızı ve netice olarak anakartınız 1333/1066/800MHz RAM'leri destekliyor.
    Başka bir sorun olmalı ki, RAM çalışmıyor. Bilgisayar başında olmadan da şunu yap demeyi uygun görmüyorum..

Anakartınızın linki bu:http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=Motherboard&U=en-us0000483&Language=en-us
    Kolay gelsin..

cok tşk ederim hemşerim :) eger bıı cözum bulursan bana ıletırsen sevınırım :) yardım edenlerden tşk ederım

• quote:

cok tşk ederim hemşerim :) eger bıı cözum bulursan bana ıletırsen sevınırım :) yardım edenlerden tşk ederım

BIOS incelemelerimde şu yazıyı gördüm. Patch for Kingston 4G/1333 Memory can't power on issue Kingston 4 GB 1333MHz RAM'ler için algılama @Bios yazılımı.

Bu yazı karşısındaki @Bios'u indirip yükleyin hemşehrim.. @Bios ekleme tarihi: 4/14/2011 Sürüm: 964F1P07

Bunu yüklerseniz sorununuzun ortadan kalkacağını umuyorum..
    Kolay gelsin..
  • quote:

quote:

BIOS incelemelerimde şu yazıyı gördüm. Patch for Kingston 4G/1333 Memory can't power on issue Kingston 4 GB 1333MHz RAM'ler için algılama @Bios yazılımı.

Bu yazı karşısındaki @Bios'u indirip yükleyin hemşehrim.. @Bios ekleme tarihi: 4/14/2011 Sürüm: 964F1P07

Bunu yüklerseniz sorununuzun ortadan kalkacağını umuyorum..
    Kolay gelsin..

hemşerim 64 bit ıcın yok galıba hata gösterdı ben 32 bitte deneyım herşey için cok tşk ederım

• quote:

hemşerim 64 bit ıcın yok galıba hata gösterdı ben 32 bitte deneyım herşey için cok tşk ederım

Merhaba hemşehrim..
    @Bios'un 32 veya 64-Bit sürümü olmaz! @Bios'u RAR dosyasından çıkartarak, bir diskete veya flash belleğe kopyalayıp içindeki 964F1P07.ROM isimli @Bios yazılımını yükleyeceksiniz.
    Bunu zaten Windows üzerinden kurmanız imkânsızdır.
    Bilginize ve kolay gelsin..
  • quote:

quote:

Merhaba hemşehrim..
    @Bios'un 32 veya 64-Bit sürümü olmaz! @Bios'u RAR dosyasından çıkartarak, bir diskete veya flash belleğe kopyalayıp içindeki 964F1P07.ROM isimli @Bios yazılımını yükleyeceksiniz.

cahıllıgıme ver hemserim

• quote:

quote:

Merhaba hemşehrim..
    @Bios'un 32 veya 64-Bit sürümü olmaz! @Bios'u RAR dosyasından çıkartarak, bir diskete veya flash belleğe kopyalayıp içindeki 64F1P07.ROM9 isimli @Bios yazılımını yükleyeceksiniz.
    ya hemşerım kopyaladıkta 964F1P07.ROM isimli yazılımı bıos nasıl yukleyecegız :((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonyalı:42: -- 15 Ekim 2012; 0:19:19 >
  • quote:

ya hemşerım kopyaladıkta 964F1P07.ROM isimli yazılımı bıos nasıl yukleyecegız :((((

Selam
    @Bios'a girip oradan flashlayacaksınız hemşehrim..
    Nasıl yapılacağı hakkında bilginiz yoksa, lütfen bir bilene yaptırın. Bilmeden update yöntemini kullanarak yapanların çoğunun @Bios'u uçurduğunu biliyor veya görüyoruz.

PM gönderdim..
    Kolay gelsin..
  • aynn pek anlamıyorum herşey için tşk ederım bıı bılgısayarcıya götursem galıba anlar :) herşey için cok tşk eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.