Şimdi Ara

DDOS yiye yiye DDOS ezberledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yemin ediyorum bi 2 ranked oyunu attım insanlıktan çıktım. İnsan ranked girmeye bu yüzden korkuyor işte. İlk oyun geldi 2 tane premade. Dediler ki bot pre. Soloya vayne aldı adam. Adc aldı sandı gitti trolledi teemo morgana bot aldılar. Oyunu verdik bunlar yüzünden. Hadi tamam dedim neyse gelebilir bazen böyleleri. Geçtim 2. oyuna. Herşey güzel gidiyo lanede 2 kill çıkartmışım braumla ben. Birden bire oyun çöktü. Herhalde oyundan bişey var dedim. Neyse girdim. O ara braumda çökmüş oyunu. 2 oldu. 3 oldu. 4 oldu 5 oldu 6 oldu 7 oldu derken 12 oldu. Ya arkadaşım bir ddos atarsın anlarımda. 12 ddos nedir ya gözünü seviyim. Şuan kendimi zor tutuyorum ya. Yav nasıl insanlar bunlar ? Böyle mi oyundan zevk alıyo bunlar ? Oyun lan bu oyun . Bir oyun için milletin emekleriyle oynamaya değer mi ? Demezler mi bide sizde bize atıyosunuz biz atmıyoruz. Bide yalandan bend e düştüm diyolar. Yav arkadaşım siz düştüyseniz neden Aldıgımız Takım savaşlarında biz düşüyoruzda sizin kazandıgınız Takım savaşlarında düşen olmuyor ? Bu nasıl bir yalandır böyle ? Yav 2 oyun atalım zevkimiz yerine gelsin dedik daha kötü olduk. Lanet olsun böyle cahil veled dolu servera.

• 12 DDOS da bişey mi ben geçen 13 tane yedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANmirac

Normal at kafan rahat olsun.

Normalde de inan sürekli atıyorlar. Oyuna boost gününe kadar ara veriyorum (Rehbere devam edeceğim ama, ayrıca sadece first win için bot atacağım). Doğru düzgün oynadın mı çekemiyorlar, basıyorlar drop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 21 Ağustos 2015; 18:49:22 >

Orijinalden alıntı: SEANmirac

Normal at kafan rahat olsun.

aramda drop yedim neyin normalinden bahsediyorsun
  • Oyunun tadı tuzu kaçmış iyice . Uzun süredir girmiyordum hareketsizlikten 2 lig düşmüştüm . Biraz önce gireyim dedim puan düşmesin artık diye 2-3 defa ddos mu attılar artık ne yaptılarsa oyun iptal oldu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.