Şimdi Ara

DC Universe Online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyun ile ilgili konu olmadığını gördüm. Hem yeni başlıycam burda konuşulanlardan bilgi edinirim hemde konu olur diye açtım. Yeni başlıcağım için verebileceğiniz ipucu falan varsa yazarsanız sevinirim..

• Arkadaşım BSC ' De Video İncelemesi Var Bak Gör ...
  • Arkadaş kibarca bilgi rica etmiş. " Bak Gör" cevabı olmamış biraz.

Konuya gelecek olursak. Benim görüşümde en iyi super kahraman oyunu diyebilirim (mmo). Champions Online kadar geniş bir kişiselleştirme sunmasada oyun içinde kıyafetlerini çeşitlendirebilme imkanın var güzel bir özellik yani.
    Ayrıca grafikleri harika ve düşük sistemlerde dahi yüksek kalitede oynayabiliyorsun. Seyahat yetenekleri yani Flight, Super Speed ve Acrobatics kesinlike çok güzel işlenmiş oldukça zevkli kullanıma sahip.
    PvE ve PvP tek başına yapılması hem zevksiz hemde zor olmuş biraz, yanında en azından bir kişi daha olması kesinlikle rahatlatıyor. İçerik olarak oldukça çeşitli ve devam da ediyorlar çeşitlendirmeye. Bir çok PvP alanı ve Raid, Alerts tarzı PvE haritaları bulunuyor.

Kolay kolay oyun beğenmeyen biri olarak sevdiğim oyunlar arasına girdi, tavsiye ederim :)

İpucu verecek pek bir şey yok, şu iyidir şu kötüdür durumu pek fazla hakim değil oyunda tamamen keyfine göre bir karakter oluşturup kullanımında uzmanlaşınca rahat rahat oynayabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErseL_ -- 29 Ocak 2012; 9:41:16 >

• Ersel teşekkür ederim cevabın için. Zaten 3 kişi falan arkadaşlarımla başlıyorum. Yinede genel bir bilgi edinmek istedim yardımcı olduğun için teşekkür ederim. İstersen oyundaki nickini mesaj olarak atabilirsin. Eklerim oynarız.
  • Ben malesef son 1-2 aydır online oyun oynayamıyorum. Ama gelecek olursam teklifin için sağol :)
  • Bu arada ben natural sınıfı{(doğa güçleri)her ne kadar tam kesin çizgilerle sınıf seçimi olmasada ben seçeneklerle çizgileri koymaya çalıştım} karakter yarattım. Gayet memnunm oyunda hoşuma gitti karakter yaratma bi champions online kadar olmasada gayet yeterli diye düşünüyorum. Hayalinizdeki süperkahramanı yaratmak için yeterince seçenek konulmuş. Çoğu oyun ilk başlarda karışık geldiği için bırakılılıyor. Bence bu oyun herkese hitap ediyor.(böyle dedim diye ergenler girmesin nolur) Yani ilk izlenimlerim bunlar combatlar falanda güzel. Eklemek isteyen olursa nickim:NaturalCofee yada NaturalCoffe (coffe yi biraz denerseniz bulursunuz şu an tam aklımda değil) Herkese iyi oyunlar !!

• oyun hakkında detaylı inceleme ve yorumlar DH forumlarında bulunuyor. biz orada ps3 için yazdık ama mantığı pc ile aynıdır diye tahmin ediyorum.
    oyun hakkında sorulabilecek soruların tamamına orada cevap bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moundor

oyun hakkında detaylı inceleme ve yorumlar DH forumlarında bulunuyor. biz orada ps3 için yazdık ama mantığı pc ile aynıdır diye tahmin ediyorum.
    oyun hakkında sorulabilecek soruların tamamına orada cevap bulabilirsiniz.

evet hepsini okudum izledim faydalıda oldu teşekkür ederim. Ama benim konuyu açmamdaki bir diğer amaçta ana konu gibi olsun oynayan insanlar burada fikirlerini paylaşsın istemiştim.
  • Beyler sabahtan beri World Down diyo ne zaman açarlar server'ı?
    Ayrıca karakter kasmak isteyen varsa benle iletişime geçsin beraber kasabiliriz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F906924D -- 1 Mart 2012; 0:05:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdmn

Beyler sabahtan beri World Down diyo ne zaman açarlar server'ı?
    Ayrıca karakter kasmak isteyen varsa benle iletişime geçsin beraber kasabiliriz:)

Ben 3-4 karakter açıp 15 lvl üstü yaptım ve bu beni baya soğuttu oyundan, uzun zamandır oynamıyorum. Karakter açmamın nedenine gelirsek: aradığım vuruş hissini alamadım açtığım karakterlerde o yüzden yeni karakter kombinasyonları denedim.
  • level 30 olmadan, gruplarla beraber hareket etmeden asla karakterler hakkında ön yargılı davranmayın.

level 30da duolar ve alertlerle karakter oturuyor. o vakte kadar alelade bir savaşçıdan farkı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.