Şimdi Ara

DC Universe Online (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.437
Cevap
10
Favori
168.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazuach

Powerlar , mekanlar , questler , pvp , raid ve dungeonlar vs hiçbirinde kısıtlama yok.Sadece daha fazla çanta , karakter slotu vs vs o anlamda kısıtlamaya gitmişler.

Yazuach arkadaşımızın dediği gibiyse sadece 5$ 'a premium olsak yeter gibi.

DC Universe Online
  • Legendry beni bekler

PvP için grup kuralım iyi olur skype falan

• :) Fena olucak gibi ..
    Coh ve co dan kat kat daha iyi ..
    Ki ben co da life time account almış bi isnanım :D
    Dc yi farklı klan en büyük özelliği Grafik optimize olayı ..
    Co da maximumda oynarken hareket edemiycem gibi geliyor ..
    Dc uni yi max yaptıgında oyunda en ufak kasma olmuyormuş sistemde ..

Sanırım 6 sında gelicek patchde free yaması gelebilir ..
    Modlarla konusmustum hiçbirisi tarih vermiyor ama ekim aynın sonuna kadar kesinlikle cıkıcakmış :)

Ve herkeze önce free oynayıp 1 hafta içinde sıkılmazlarsa legendery yada premium almalarını öneririm :)
    Hiçbir fark yok emin olun .. Sadece bazı zoneler ..

Skype adım Batu Bektaş Haberleşiriz :)
  • Bu Green Lantern paketini tam olarak bilmiyorum ama eğer yeni power gelmişse ve legendarye açıksa ilk ay legendary üyelikle giriş yaparım karakteri açarım gelecek ay premiumdan devam ederim.İyi sevindim eski karakterlerde silinmiyicekmiş.Nature karakterimde yerinde durucak onlada onarım.İyi olacak baya ya.İnşallah 6sına kadar olur.Bekletmesinler bizi ya.
  • Orijinalden alıntı: Yazuach

Bu Green Lantern paketini tam olarak bilmiyorum ama eğer yeni power gelmişse ve legendarye açıksa ilk ay legendary üyelikle giriş yaparım karakteri açarım gelecek ay premiumdan devam ederim.İyi sevindim eski karakterlerde silinmiyicekmiş.Nature karakterimde yerinde durucak onlada onarım.İyi olacak baya ya.İnşallah 6sına kadar olur.Bekletmesinler bizi ya.

Aynen öyle :) Valla yorumlarını üşenmedim okudum , bu oyun ap ayrı birşey :)
    X:MEN i veya bi fantastk filmi izleyince etkilenirsiniz ya hani :D benim neden süper gücüm filan yok diye ..
    Bu oyunu oynarken o eksikligi tamamen gidericeksiniz :D harika birşey ..
    Ve oyunu gercekten cok bekleyen varsa (ki ben 1.5 senedir takip ediyorum) kesinlikle kaliteli bi joyistick alsın :D
    İnanılmaz sarıyor kontrolü filan ^^
    Ama bildigim kadarıyla pure green gitmek için legendary ödemelisin sürekli , championstaki gold char silver char olayı :)
    Ama umarım greenin poerları ile güzel bi crap yapabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navavaner -- 1 Ekim 2011; 19:03:01 >

• quote:

Bu Green Lantern paketini tam olarak bilmiyorum ama eğer yeni power gelmişse ve legendarye açıksa ilk ay legendary üyelikle giriş yaparım karakteri açarım gelecek ay premiumdan devam ederim.İyi sevindim eski karakterlerde silinmiyicekmiş.Nature karakterimde yerinde durucak onlada onarım.İyi olacak baya ya.İnşallah 6sına kadar olur.Bekletmesinler bizi ya.

green lantern güclerini kullanmak için yeni bi karakter acmana gerek yok green lantern corp dan eski güclerini unutturarak yüzük alıp güc setine sahip olabilirsin
  • Yok ilk ay legendaryle yaptığın karakter diğer aylarda legendary devam etmesen bile duruyor.Öyle yazıyordu açıklamalarda.Değiştirebiliyorsak süper.Ben direk geçiririm nature karakterimi.
  • quote:

Yok ilk ay legendaryle yaptığın karakter diğer aylarda legendary devam etmesen bile duruyor.Öyle yazıyordu açıklamalarda.Değiştirebiliyorsak süper.Ben direk geçiririm nature karakterimi.

değiştirebiliyosun kesin bir bilgidir sitedeki bi video da herifin biri öle didi valla

EDİT:Weapon seçeneğinde dual pistol gördüm içimden The Crow u yapmak geldi ve yapıcamda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 1 Ekim 2011; 20:08:32 >
  • Ayın 6'sında oyuna bi patch gelicekmiş, söyleyelim adamlara araya bizim işide sıkıştırıversinlerde hemen oynayalım
  • quote:

[SOE-MOD 02] Update 5 is soon, F2P is Late October :)

quote:

‎[SOE-MOD 02] There has never been a release date posted for F2P, only late October.

15 saat kadar önce facebook sayfasında yazdıkları bunlar. Galiba ekimin sonu gibi gelcek f2p

KAYNAK

• İşlemci hızından kaybediyorum oynayamiyacağım heral

EDİT: Eğer oyuna daha önce para verip 1 kez bile oynadıysanız yani bi kez aylık ücret verdiyseniz F2P in geldiği patch de direk premium olacaksınız diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 3 Ekim 2011; 13:47:43 >
  • DC Universe Online "Fate of the Fortress" güncellemesini yayına soktu, bakalım yeni güncelleme neleri içeriyor?

* Fortress of Solitude isimli 8 Kişilik Grup Zindanı

* Yeni Zırh ve Loot

* HIVE'ın Zor Modu - Tier 2 Alert Modları

* Yeni Batcave PvP Alanı

* Duel

Yeni zırh, PvP ve düello sistemiyle oyuna gelen yenilikler oldukça güzel, oyunun sürekli güncellemesi de cabası.

KANYAK
  • Oyunda dungeon sistemi var yani insanlar belli bi lwl a geldikden sonra görev yapmakdan sıkılıp topluca dungeon lara gidebilirler
    bildiğim 3 tanesi var şuan
    1-)Superman'in Jor-El' ile konuşduğu buzdan yapılma bir kale vardı filmleri veya SmallVille dizisini izleyenler bilir o kale var
    2-)Star Lab. bunun ne olduğunu bilmiyorum
    3-)Ve Batman'in üssü var oralara braniac saldırıyor falan bizde kurtarmay çalışıyoruz bosslar neyin geliyor
    güzel bi sistem olmuş oyunun bi zaman sonra sıkmasını engelliyor
  • güzel oyun biran önce tadına bakmak lazım(:
  • nezaman beleş olcak :D nerde beles oraya yerles demisler xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademveferdi

nezaman beleş olcak :D nerde beles oraya yerles demisler xD

Ekim sonu gibi. Ama tam tarih vermiyorlar hala. Verseler daha iyi olacak böyle boş boş beklemek sıkıyor
  • quote:

kesin bir tarih yok ama bu ay içinde kesin f4p patch i gelcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: FacelessMan

quote:

HMM sen beklerken ne oynuyosun canım cok sıkılıyo 15 ine kadar takılıcagım biseyler gerek :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FacelessMan

quote:

HMM sen beklerken ne oynuyosun canım cok sıkılıyo 15 ine kadar takılıcagım biseyler gerek :D

oynicak oyun bulamadım sadece dizi izliyorum
  • belli bi sınırlama warmıydı ya f2p işinde illaki olur bence..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.