Şimdi Ara

DC Universe Online (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.437
Cevap
10
Favori
169.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QooCies

quote:

Orijinalden alıntı: AloneWolf1453

quote:

Orijinalden alıntı: RedBaron.

quote:

Selamın aleyküm arkadaşlar..
    Gerçekten mmprog tarzında oynamadık oyun bırakmamışımdır belki ama KO'dan sonra epey bi sardı bu oyun beni.Gerek grafik olsun gerek oyunun kendisi olsun gerek oynanış olsun hemencecik bağladı kendine beni.3-4 gün boyunca değişik değişik karakterler sınıflar açarak PC'de oyunu biraz öğrenmeye çalıştım.Klasik mmproglardan çooook farklı bi sistemi var itemler olsun skiller olsun.(SRO,KO vb. oyunlara göre).Bi kere legendary(anladığıma göre en iyi premium oluyor bu) almadan oyunun pek zevki çıkmıyor kanaatine vardım ve pek pahalı olmadığını düşünüyorum.Hem real para ile item alıp ya da başka bi şekilde playerların arasını açan bi sistemi yok o da güzel bişey,umarım bu şekilde devam eder..
    Şimdi ben PS3'e yükleyip oradan oynamayı planlıyorum.Ayrıca legendary alıp bi de elektrik sınıfını almayı düşünüyorum.Legendaryler aylık sistemde ama elektrik ömür boyu sende kalıyor dimi ? Mesela 1 tane açtım elektrik sonra sıkıldım vs vs yeni bi elektrik açıcam o zamanda açabiliyorum dimi yoksa sadece 1 tane karaktere mi uygulanıyor ? Ayrıca Speed,Elektrik ve Dual Wield buildini yapıyorum.Silahlar arasında en rahat ettiğim ve bana göre kullanışlı olan bi silah.Movement olarak zaten 3 tane seçenek var speed bana göre.Şimdi gelelim elektrik konusuna.Healer sınıfına giriyomuş araştırdığım kadarıyla.Bu healer hem kendine hemde playerlara yapılıyor dimi ? Ayrıca ben daha çok solo takılıyorum ve görevlerimi rahatça yapabilmem için atakda olması lazım.Tamam tank olup healer olup sabaha kadar yatmamakda var ama sabaha kadar zar zor kesmekde var.Ben bu şekilde değilde arada dengeli bişey yapılandırmak istiyorum.Yani kısacası elektriğin kendiliğinden gelen healerlığının yanına DPS eklemek istiyorum.Hangi skillere vermeyeliyim,itemlerde hangi bonuslara önem vermeliyim bunları tam olarak bilmiyorum.Bu kadar uzun yazıyı üşenmeyip okuyan tüm ve yardımcı olan arkdaşlara çok ama çok teşekkür ederim.İyi forumlar dilerim :)

ÖZET : DPS-Elektrik,Dual Wield ve Speed karakter açıcam.İtemleri ve skilleri nasıl yapılandırmalıyım ? :)
    DÜZELTME : Aklımı çelen diğer bi build ise DPS-Gadget,Martial Arts ve Acrobatic.Bu builde nasıl bi yapılandırma yapılıyor ? İtem ve skilleri ne şekilde yapılandırmalıyım ?

Ve bu iki buildin birbirine göre artıları eksileri nelerdir hangisini tercih etmeliyim ? Cevaplayan tüm arkadaşlara en içten dileklerimle teşekkür ederim.. :)

ilk olarak legendary alırsan tüm dlcleri kullanabilir 16 karaktere kadar tekrar tekrar açabilirsin. fakat sadece electrity aldıysan premium olursun ve electrity karakterini bir kez değil ne kadar karakter açabilme slotun varsa o kadar açabilirsin.
    ikinci olarak movement fly tavsiye ederim ileride gerçekten sıkıntı haline geliyor speed bende speed beğenip açmıştım sonradan değiştirdim.
    Gelelim Elektrity'e elektrity healer sınıfıdır doğru ama healer olacak diye bir kaide yok ben elektrityim ama heal değil dps spectini kullanıyorum. 6 skil kullanabildiğini düşünürsek hepsini heal olarak açmanda yarar var. neden dersen hybird yaparsan ne healdan nede dpsten birşey anlamazsın ve raid alert gibi partylerde yer bulman zorlaşır , zaten itemler ikiye ayrılır ya heal ya dps diye.. atağı skille değil silahla yaparsın heal olduğunda ama yok ben vurdumu keseyim dersen dps ol derim ayrıca healer karakter meele silah kullanmaz ok, silah tüfek v.b kullanmalısın.. Dediğim gibi illaki healer olman gerekmez dps olursun buildin dual vield le çok güzel olur seçim senin.
    Gadget genelde controller rolünü üstelenen bir class ve içlerinde en iyisi dps i az bulunur fakat pvpde gayet iyi iş gördüğünü söyleyebilirim. Gadget oynaması gerçekten çok zevkli bir class keyifli ama tavan dpsi benim görüşürüm en iyi electrity,earth,ice ve sorcerer yapıyor.

Son olarak sen önce electrik hangi specte oynamak istediğini yaz bende ona göre sana tavsiyedfe bulunayım healer farklı rotasyon dps farklı çünkü.

Sevgiler

Öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim..
    DPS'den kastım benim şu,tamam healer karakteri dps yapıp ne healden tam verim alamamak ya da dpsden tam verim alamamak olayı olabilir eyvallah ama ben biraz dengeli olmasını istiyorum.Şu açıdan,yeri gelir grup ile level kasmam kendi başıma kasarım işte o zaman healden önce atak bana lazım olur çünkü kesmem gereken yaratıkları kesebiliyim diye.Şuan PVE PC'de 29 level fire,dual wield,speed karakterim var ve çoğu kişiye göre fire en kötü sınıf olsada benim çok işime yarıyor.AOE skilleri ile abartmadan bi sürü yaratığın aralarına girip rahatça kesebiliyorum.Şimdi elektrik sınıfında dediğim gibi dengeli olmasını istiyorum.15 tane power puanım olacak ve ben bunları dengeli olarak dağıtmak istiyorum.Iconic'de ki pasif skiller gerçekten çok faydalı.(Def ve Dmg pasifleri) Dual wield'en kastım ise, PC'de ki karakterim dual wield ve combolarına ataklarına çok alıştım ayrıca seri bi weapon sınıfı.(Comboları uzun olabilir ama dmg ve critleri çok can yakıyor.Nerdeyse 10 vuruşumdan 3 ya da 4ü crit) Eğer powerımı elektrik seçersem ne tür silah ve movement kombinasyonu yapmalıyım nasıl power vermeliyim ? (Rifle,pistol ve bow bana göre değil baştan söylim oynayamam onlarla yani)
    Movement olarak speed'in ilerde ne gibi sıkıntı yaratacağını anlayamadım.Bu konuda da aydınlatırsan beni sevinirim.
    Gadget ve martial arts gerçekten hoş bi yapılandırma oluyor PC'de açıp biraz oynama fırsatım oldu ama çok yüksek levellara kadar dayanamadım ve gadget'in skillerini tam olarak ne işe yaradığını çözemedim.Şimdi ben bu sınıfı seçersem bana ne kazandırır ve ne kaybettirir.Power point olarak nasıl yapılandırmalıyım ? Iconicde ki pasiflerin pvp ve pve de çok işe yaradığını düşünüyorum.Peki hem bunlara verip hem nasıl diğer skillere verebilirim ? Controler derken ne oluyor ? Mesela Tank ve DPS'i anladık tamamda Controler noluyor ? İkisinin arası bişey mi oluyor,ne tank kadar dayanıklı ne dps kadar güçlü mü ? Ve kıyafet,silah,takı gibi itemlerin üzerinde ki bonusları neye göre giymeliyim nasıl bi ayarlama yapmalıyım..
    Bir de daha fazla skill point nasıl kazanabilirim ? Youtube'da ki videolarda bazıları 75,80 küsür skill point biriktirmiş.Bunun da bi sınırı var mı ve nasıl bu kadar fazla kasılıyor ?

Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.İyi forumlar

o kadar cok soru sormussunki bi anda sasırdım valla hngisine cevap vermem konusunda. Dedigim gibi hybrid build yapmak mümkün değil. söyle bise yaparsın enfazla: kendi basına görevler yaparken dps e dönersin. Baktın cok healler lazım heallera dönersin. DPS icin vazgecilmezler arasındadır Duel Wield gercekten güzel tercih. Zaten Range silahları genelde controller ve heallerlar tercih ediyor. yanlıs hatırlamyorsam elektricky dmg build yaptıktktan sonra elinde 4-5 tane ioniclere vermek üzere puan kalıyordu. Flight yap dememizdeki sebep aslında en geniş görüs alanına sahip olması ve hareket kolaylılığı. diyelimki healler oldun ucmadıgın zamanlarda tasın arkasınkini healleyemiysun ama ucarsan heal herkeze gidior. Gadget i controller oynamayacaksan gercekten pve icin pek faydalı değil ancak Hide özlligi saysinde pvp icin cok mantıklı secim oluyor. eger gadget oynarsan saglam pvp karakterin olur. Controllerda arkadasın dediği gibi Debuffer ve Mana healler. Skill pointin benim bildigim bir sınır yok ben en cok 115 gördüm oyunda suana kadar. bunları kasma konusunda ise Feat lerimiz var. wow oynadıysan oradaki arşivment olayını burada sp kasma yöntemi yapmıslar. Featlerine Deeds menüsünden ( esc ye basılı tut orada var) bakablirsin

Evet haklısın çok soru ile boğdum sizleri ama yeni başladım ve gerçekten de çok sardı oyun.Yanlış bişey yapmak istemiyorum o yüzden.Tabii ki yanlış yapa yapa öğrenicez pişicez ama sizlerle yanlışlarımı kapamak istiyorum umarım kafa şişirmiyorumdur :)
    Evet flight konusunda o şekilde düşünememiştim haklısın o zaman healer için bire bir.Peki silah olarak range diyosun hand blaster olmaz mı elektrik(heal) ve flight'a ?
    Aslında daha sorucak çok şeyim var ama sıra sıra sorim :)
    Ben sadece legendary alırsam elektrik gibi kapalı buildleri oynayabiliyomuyum yoksa tek tek satın mı almak gerekli o kapalı buildleri ? Peki ben hem legendary hemde elektrik aldım diyelim legendary bi şekilde güncelleyebilirim her ay 3 ayda bi gibi,elektrik karakterimi de güncellemem mi gerekiyor yoksa 1 kere açtım diyelim karakter sonra 1 ay geçti 1 elektrik daha açamıyomuyum sadece 1 ay içinde açtıklarım mı oluyor sadece ? (yanlış anlaşılmasın legendary'nin süresi değil elektrik sınıfının süresini kastediyorum eğer öyle bi süresi varsa) Yoksa bi kere açtık mı ömür boyu açık mı kalıyor ?
    Aklımda olan ve tam net olarak karar veremediğim 2 tane build var :
    1) Controller Gadget-Martial Arts-Acrobatic
    2) Healler Elektrik-Hand Blaster-Flight

Bu iki buildin birbirilerine göre ne gibi artıları eksileri var ? Mesela bi tanesini seçersem diğerine göre neyi yapabilirim ya da yapamam ? Hangi power pointlere vermeliyim? (15 tane) Ayrıca bu 2 build Statslarında nelere önem vermeliyim neleri arttırmalıyım ? Giydiğim kullandığım itemlerin hangi özelliklerine dikkat etmeliyim ?

Feat yapmak olayı nasıl oluyor peki ? Görev alıp görevini mi yapıyosun ? Yoksa başka bi yolu mu var ? Bu feat yapmakda Skill Point kasmak oluyor herhalde.
    Bi de şeyi duydum set yapmak diye.Kıyafet takı silah gibi itemlerin seti mi oluyormuş neyi oluyorsa onlar nasıl yapılıyor ve tekrar dediğim gibi bu buildlerin hangi statlara göre giyip onların setini yapmalıyım ?
    PVE ve PVP serverları farklı mı yoksa aynı mı ? Yani birinde hero isen vallienlar sana durduk yere dalamıyor diğerinde her an çatışma olanağı mı var ? Yoksa ap ayrı iki server mı ? Ares 1 Ares 2 gibi(Knight Online server ismi).Eğer ben PVE seçip 30a kasıp itemlerimi halledip sonra PVP serverına geçebiliyomuyum ?

Gene bi çok soruyla boğdum hepinizi uzun uzunda yazıyorum umarım yormuyorumdur sizleri,teşekkürler :) İyi forumlar

• legendary alırsan aldıgın süre zarfınca sende bütün dlc ler acık olacak ve getirdikleri yeniliklerden yararlanabileceksin. Diyelimki Elektrik actın lgend üyelikte üyelik süren bitti elektrik charını oynayamıyorsun. Sadece elektrik Dlc sini alırsan sonsuza kadar senin olur. ancak sana önerim dlc celeri tek tek almak degil aylık ücret öder gibi legendary olman hand blast olmaz olurmu tabiki olur :D
    controller ve healler benm en sevdiğim karakter tipleri support oynamayı seven olarak. ancak bana sorarsan controller ol derim cünkü oyunda cok az sayıda controller var isini bilen her kurulan raid partysi troller troller diye bagırıyor. aralarında controller oynamak daha zevklidir.
    feat kavramı cok genis oyunda aslında sana birkacını sıralayım: bütün haritaları explorlamak - seti tamamlamak - 100 hit yapmak - alertleri veya raidleri 20 dk da 30 da tamamla gibi birsürü feat var. aynen feat yapmak = sp kasmak
    pve ve pvp aslından farklı gibi gözüksede degil. Söyle düsün Ares serveririnin farklı chleri ares 1 ve ares 2 gibi yani pve de kasıp oraya gecmek mümkün
    Gadget Controller PvE : 31111110111101001000000000000000000000010001100
    Gadget controller PvP: 31111100100001101000101000000000000000110001100 gibi yapabilirsin. Elektrik cok bilmem ama:
    Healler PvE : 81110000101001001010100010000000000000001101110
    Healer PvP: 81110000100001001010100010000000000000101101110 düşünebilirsin. Ancak dedigim gibi elektrik cok blmem sadece düsüncem üzerine yaptım..
    Bozcan61 sende bakablrsn buradan bu arada bu kodlarıhttp://www.glowingbin.com/dccalculators.php bu adreste asagıya kodlayablrsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RexaX ß -- 22 Mayıs 2012; 0:53:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RedBaron.

quote:

Selamın aleyküm arkadaşlar..
    Gerçekten mmprog tarzında oynamadık oyun bırakmamışımdır belki ama KO'dan sonra epey bi sardı bu oyun beni.Gerek grafik olsun gerek oyunun kendisi olsun gerek oynanış olsun hemencecik bağladı kendine beni.3-4 gün boyunca değişik değişik karakterler sınıflar açarak PC'de oyunu biraz öğrenmeye çalıştım.Klasik mmproglardan çooook farklı bi sistemi var itemler olsun skiller olsun.(SRO,KO vb. oyunlara göre).Bi kere legendary(anladığıma göre en iyi premium oluyor bu) almadan oyunun pek zevki çıkmıyor kanaatine vardım ve pek pahalı olmadığını düşünüyorum.Hem real para ile item alıp ya da başka bi şekilde playerların arasını açan bi sistemi yok o da güzel bişey,umarım bu şekilde devam eder..
    Şimdi ben PS3'e yükleyip oradan oynamayı planlıyorum.Ayrıca legendary alıp bi de elektrik sınıfını almayı düşünüyorum.Legendaryler aylık sistemde ama elektrik ömür boyu sende kalıyor dimi ? Mesela 1 tane açtım elektrik sonra sıkıldım vs vs yeni bi elektrik açıcam o zamanda açabiliyorum dimi yoksa sadece 1 tane karaktere mi uygulanıyor ? Ayrıca Speed,Elektrik ve Dual Wield buildini yapıyorum.Silahlar arasında en rahat ettiğim ve bana göre kullanışlı olan bi silah.Movement olarak zaten 3 tane seçenek var speed bana göre.Şimdi gelelim elektrik konusuna.Healer sınıfına giriyomuş araştırdığım kadarıyla.Bu healer hem kendine hemde playerlara yapılıyor dimi ? Ayrıca ben daha çok solo takılıyorum ve görevlerimi rahatça yapabilmem için atakda olması lazım.Tamam tank olup healer olup sabaha kadar yatmamakda var ama sabaha kadar zar zor kesmekde var.Ben bu şekilde değilde arada dengeli bişey yapılandırmak istiyorum.Yani kısacası elektriğin kendiliğinden gelen healerlığının yanına DPS eklemek istiyorum.Hangi skillere vermeyeliyim,itemlerde hangi bonuslara önem vermeliyim bunları tam olarak bilmiyorum.Bu kadar uzun yazıyı üşenmeyip okuyan tüm ve yardımcı olan arkdaşlara çok ama çok teşekkür ederim.İyi forumlar dilerim :)

ÖZET : DPS-Elektrik,Dual Wield ve Speed karakter açıcam.İtemleri ve skilleri nasıl yapılandırmalıyım ? :)
    DÜZELTME : Aklımı çelen diğer bi build ise DPS-Gadget,Martial Arts ve Acrobatic.Bu builde nasıl bi yapılandırma yapılıyor ? İtem ve skilleri ne şekilde yapılandırmalıyım ?

Ve bu iki buildin birbirine göre artıları eksileri nelerdir hangisini tercih etmeliyim ? Cevaplayan tüm arkadaşlara en içten dileklerimle teşekkür ederim.. :)

ilk olarak legendary alırsan tüm dlcleri kullanabilir 16 karaktere kadar tekrar tekrar açabilirsin. fakat sadece electrity aldıysan premium olursun ve electrity karakterini bir kez değil ne kadar karakter açabilme slotun varsa o kadar açabilirsin.
    ikinci olarak movement fly tavsiye ederim ileride gerçekten sıkıntı haline geliyor speed bende speed beğenip açmıştım sonradan değiştirdim.
    Gelelim Elektrity'e elektrity healer sınıfıdır doğru ama healer olacak diye bir kaide yok ben elektrityim ama heal değil dps spectini kullanıyorum. 6 skil kullanabildiğini düşünürsek hepsini heal olarak açmanda yarar var. neden dersen hybird yaparsan ne healdan nede dpsten birşey anlamazsın ve raid alert gibi partylerde yer bulman zorlaşır , zaten itemler ikiye ayrılır ya heal ya dps diye.. atağı skille değil silahla yaparsın heal olduğunda ama yok ben vurdumu keseyim dersen dps ol derim ayrıca healer karakter meele silah kullanmaz ok, silah tüfek v.b kullanmalısın.. Dediğim gibi illaki healer olman gerekmez dps olursun buildin dual vield le çok güzel olur seçim senin.
    Gadget genelde controller rolünü üstelenen bir class ve içlerinde en iyisi dps i az bulunur fakat pvpde gayet iyi iş gördüğünü söyleyebilirim. Gadget oynaması gerçekten çok zevkli bir class keyifli ama tavan dpsi benim görüşürüm en iyi electrity,earth,ice ve sorcerer yapıyor.

Son olarak sen önce electrik hangi specte oynamak istediğini yaz bende ona göre sana tavsiyedfe bulunayım healer farklı rotasyon dps farklı çünkü.

Sevgiler

Öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim..
    DPS'den kastım benim şu,tamam healer karakteri dps yapıp ne healden tam verim alamamak ya da dpsden tam verim alamamak olayı olabilir eyvallah ama ben biraz dengeli olmasını istiyorum.Şu açıdan,yeri gelir grup ile level kasmam kendi başıma kasarım işte o zaman healden önce atak bana lazım olur çünkü kesmem gereken yaratıkları kesebiliyim diye.Şuan PVE PC'de 29 level fire,dual wield,speed karakterim var ve çoğu kişiye göre fire en kötü sınıf olsada benim çok işime yarıyor.AOE skilleri ile abartmadan bi sürü yaratığın aralarına girip rahatça kesebiliyorum.Şimdi elektrik sınıfında dediğim gibi dengeli olmasını istiyorum.15 tane power puanım olacak ve ben bunları dengeli olarak dağıtmak istiyorum.Iconic'de ki pasif skiller gerçekten çok faydalı.(Def ve Dmg pasifleri) Dual wield'en kastım ise, PC'de ki karakterim dual wield ve combolarına ataklarına çok alıştım ayrıca seri bi weapon sınıfı.(Comboları uzun olabilir ama dmg ve critleri çok can yakıyor.Nerdeyse 10 vuruşumdan 3 ya da 4ü crit) Eğer powerımı elektrik seçersem ne tür silah ve movement kombinasyonu yapmalıyım nasıl power vermeliyim ? (Rifle,pistol ve bow bana göre değil baştan söylim oynayamam onlarla yani)
    Movement olarak speed'in ilerde ne gibi sıkıntı yaratacağını anlayamadım.Bu konuda da aydınlatırsan beni sevinirim.
    Gadget ve martial arts gerçekten hoş bi yapılandırma oluyor PC'de açıp biraz oynama fırsatım oldu ama çok yüksek levellara kadar dayanamadım ve gadget'in skillerini tam olarak ne işe yaradığını çözemedim.Şimdi ben bu sınıfı seçersem bana ne kazandırır ve ne kaybettirir.Power point olarak nasıl yapılandırmalıyım ? Iconicde ki pasiflerin pvp ve pve de çok işe yaradığını düşünüyorum.Peki hem bunlara verip hem nasıl diğer skillere verebilirim ? Controler derken ne oluyor ? Mesela Tank ve DPS'i anladık tamamda Controler noluyor ? İkisinin arası bişey mi oluyor,ne tank kadar dayanıklı ne dps kadar güçlü mü ? Ve kıyafet,silah,takı gibi itemlerin üzerinde ki bonusları neye göre giymeliyim nasıl bi ayarlama yapmalıyım..
    Bir de daha fazla skill point nasıl kazanabilirim ? Youtube'da ki videolarda bazıları 75,80 küsür skill point biriktirmiş.Bunun da bi sınırı var mı ve nasıl bu kadar fazla kasılıyor ?

Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.İyi forumlar

o kadar cok soru sormussunki bi anda sasırdım valla hngisine cevap vermem konusunda. Dedigim gibi hybrid build yapmak mümkün değil. söyle bise yaparsın enfazla: kendi basına görevler yaparken dps e dönersin. Baktın cok healler lazım heallera dönersin. DPS icin vazgecilmezler arasındadır Duel Wield gercekten güzel tercih. Zaten Range silahları genelde controller ve heallerlar tercih ediyor. yanlıs hatırlamyorsam elektricky dmg build yaptıktktan sonra elinde 4-5 tane ioniclere vermek üzere puan kalıyordu. Flight yap dememizdeki sebep aslında en geniş görüs alanına sahip olması ve hareket kolaylılığı. diyelimki healler oldun ucmadıgın zamanlarda tasın arkasınkini healleyemiysun ama ucarsan heal herkeze gidior. Gadget i controller oynamayacaksan gercekten pve icin pek faydalı değil ancak Hide özlligi saysinde pvp icin cok mantıklı secim oluyor. eger gadget oynarsan saglam pvp karakterin olur. Controllerda arkadasın dediği gibi Debuffer ve Mana healler. Skill pointin benim bildigim bir sınır yok ben en cok 115 gördüm oyunda suana kadar. bunları kasma konusunda ise Feat lerimiz var. wow oynadıysan oradaki arşivment olayını burada sp kasma yöntemi yapmıslar. Featlerine Deeds menüsünden ( esc ye basılı tut orada var) bakablirsin

Evet haklısın çok soru ile boğdum sizleri ama yeni başladım ve gerçekten de çok sardı oyun.Yanlış bişey yapmak istemiyorum o yüzden.Tabii ki yanlış yapa yapa öğrenicez pişicez ama sizlerle yanlışlarımı kapamak istiyorum umarım kafa şişirmiyorumdur :)
    Evet flight konusunda o şekilde düşünememiştim haklısın o zaman healer için bire bir.Peki silah olarak range diyosun hand blaster olmaz mı elektrik(heal) ve flight'a ?
    Aslında daha sorucak çok şeyim var ama sıra sıra sorim :)
    Ben sadece legendary alırsam elektrik gibi kapalı buildleri oynayabiliyomuyum yoksa tek tek satın mı almak gerekli o kapalı buildleri ? Peki ben hem legendary hemde elektrik aldım diyelim legendary bi şekilde güncelleyebilirim her ay 3 ayda bi gibi,elektrik karakterimi de güncellemem mi gerekiyor yoksa 1 kere açtım diyelim karakter sonra 1 ay geçti 1 elektrik daha açamıyomuyum sadece 1 ay içinde açtıklarım mı oluyor sadece ? (yanlış anlaşılmasın legendary'nin süresi değil elektrik sınıfının süresini kastediyorum eğer öyle bi süresi varsa) Yoksa bi kere açtık mı ömür boyu açık mı kalıyor ?

Bu iki buildin birbirilerine göre ne gibi artıları eksileri var ? Mesela bi tanesini seçersem diğerine göre neyi yapabilirim ya da yapamam ? Hangi power pointlere vermeliyim? (15 tane) Ayrıca bu 2 build Statslarında nelere önem vermeliyim neleri arttırmalıyım ? Giydiğim kullandığım itemlerin hangi özelliklerine dikkat etmeliyim ?

Feat yapmak olayı nasıl oluyor peki ? Görev alıp görevini mi yapıyosun ? Yoksa başka bi yolu mu var ? Bu feat yapmakda Skill Point kasmak oluyor herhalde.
    Bi de şeyi duydum set yapmak diye.Kıyafet takı silah gibi itemlerin seti mi oluyormuş neyi oluyorsa onlar nasıl yapılıyor ve tekrar dediğim gibi bu buildlerin hangi statlara göre giyip onların setini yapmalıyım ?
    PVE ve PVP serverları farklı mı yoksa aynı mı ? Yani birinde hero isen vallienlar sana durduk yere dalamıyor diğerinde her an çatışma olanağı mı var ? Yoksa ap ayrı iki server mı ? Ares 1 Ares 2 gibi(Knight Online server ismi).Eğer ben PVE seçip 30a kasıp itemlerimi halledip sonra PVP serverına geçebiliyomuyum ?

Gene bi çok soruyla boğdum hepinizi uzun uzunda yazıyorum umarım yormuyorumdur sizleri,teşekkürler :) İyi forumlar

Alıntıları Göster
    Bak bir bir cevaplamaya çalışim sorularını..

-- Olur çokta güzel olur hand blaster heal supercharge ını çok rahat doldurur damage yapman çok önemli değil healerken zaten ben elektrityim heal rotasyonuu gayet iyi biliyorum ..

--Legendary oyuun son haddesidir oyundaki tüm nimetlerden legendary olduğun sürece yararlanırsın. Legendary oynadığın sürece electrity karakterin açık olur sürekli sonsuza kadar fakat legendary ödemedin diyelim yenilemedin yani o zaman karakter kilitlenir ve oynayamazsın o karakterle ama account açık olur..

--1) troller bir class meele silah kullanmamalı amaç dps yapmak değil dps healer ve tanka power kazandırmaktır bunu unutma bu mantıkla düşünme controlleri oyundaki en kilit chardır hünerleri sadece power vermek değildir armor kırmak might kazandırmak control brake yapmak gibi birçok özelliği var. ve dediğim gibi flight tan baska movement kullanma çünkü atıyorum watchtowerda odadan odaa ya geçerken bile superspeed bastığında kapılardan geçemezsin çünkü tırmanır kapıya ve inan sinir hale geliyor bir süre sonra zaten fligh kullanımı en kolay movement.
    --2) electrity çok iyi bir healer zevkli ayrıca ben kendi clasım olduğundan biliyorum. healer olucam dersen durma ol derim gözüm kapalı.

---birkere iki build birbirinden çok farklı alanlar biri healer biri controller asla aaynı tutma. power pointleri ,istersen onnu sana kimse söyleyemez fakat kısaca anlatmak gerekirse controllerda bir pot veren skilin olmalı en az 2 control brake skil olucak bir power veren var bir suppercharge birde armor kıran yada might veren olmalı. Healerda ise full heal skilleri var zaten electirity de imkan olsa açıklardım tek tek. Kullandığın itemler specte göre değişir eğer controllersan vitalization ve dominance ağırlıklı olucak. vitalization dediğin şey senin powerının daha çabuk dolmasını sağlar dominance ise control brake yapmanı sağlar. Healerda özellikle restaration ve power bu ikisi en önemlisi.

---Set dediğin şey özellikle tierdir tier setler t1 t2 t3 t4 hepsinin ismi var ve bunları tier dungeon (alert ve raidler) içerisindeki bosslardan düşen marklarla alırsın. diğer soruyu yukarıda yazmıştım. zaten alacağın setin üzerinde healer hero controller tank diye yazar ona dikkat etsen kafi.

--evet serverlar farklı fakat watchtowarda serverler arası geçilebilen bir portal var. geçebilirsin kısaca.

Umarım yardımcı olmuştur :) Sevgiler...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBaron. -- 22 Mayıs 2012; 1:22:54 >

• Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı Allah razı olsun hepinizden:)

Şuan f2p olarka PC'de oynuyorum oyunu kavrayayim diye vakit öldürmece yani :) PS3 servis de 1 hafta 10 güne gelicek inşallah o geldiği zaman ayda 1 kere ya da 3 ayda 1 kere şeklinde legendary alicam.Ve kararimi Healer,Elektricity,Hand Blaster,Flight olarak verdim.
    Watchtower'da npclerde Healer diye itemler satiliyormus zaten onlari alir kullanirim eyvallah onu öyle hallettim.Peki skill point olarak ana weaponumu hand blaster yapicam ama tüm weaponlarin ve flight'ın tüm pasif skillerini acmayi hedefliyorum uzun zaman alabilir ama en azindan cok fayda saglar.Burası tamam..
    Peki 15 tane power pointim olucak ve bulari ne sekilde dağıtmalıyım hiç bi fikrim yok.Bilgisi olan arkadaşların bana bu konuda da yardımcı olursa çok minnettar olurum :)
    Kafamda ki karakter tamam healer olucam ama mesela solo takildigim zamanda karsimda ki playera ya da canavara dmg vurabilmek.Yani 10 kere heal basarak bi canavari kesmekle uğraşmak yorabilir adamı.Ee birader sende bi karar ver ne istediğine diyorsunuz anlıyorum haklısınız (zaten mükemmel 4x4 bi karakter yoktur hepsinin avantajı ve dezavantajı vardır birbirlerine bunun farkındayım) Groupdan ziyade solo daha çok takılırım herhalde o yüzden biraz ekstra dmg lazım olduğunu düşünüyorum.

15 tane Power Point'i hangi powerlara hangi skill ağacına vermem gerektiğini isimleriyle ya da imkan varsa resimlerle gösterebilirseniz çok sevinirim.

Tekrar tekrar çok ama çok teşekkür ederim ilgilenen tüm arkadaşlara :) İyi forumlar dilerim...

• quote:

Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı Allah razı olsun hepinizden:)

Şuan f2p olarka PC'de oynuyorum oyunu kavrayayim diye vakit öldürmece yani :) PS3 servis de 1 hafta 10 güne gelicek inşallah o geldiği zaman ayda 1 kere ya da 3 ayda 1 kere şeklinde legendary alicam.Ve kararimi Healer,Elektricity,Hand Blaster,Flight olarak verdim.
    Watchtower'da npclerde Healer diye itemler satiliyormus zaten onlari alir kullanirim eyvallah onu öyle hallettim.Peki skill point olarak ana weaponumu hand blaster yapicam ama tüm weaponlarin ve flight'ın tüm pasif skillerini acmayi hedefliyorum uzun zaman alabilir ama en azindan cok fayda saglar.Burası tamam..
    Peki 15 tane power pointim olucak ve bulari ne sekilde dağıtmalıyım hiç bi fikrim yok.Bilgisi olan arkadaşların bana bu konuda da yardımcı olursa çok minnettar olurum :)
    Kafamda ki karakter tamam healer olucam ama mesela solo takildigim zamanda karsimda ki playera ya da canavara dmg vurabilmek.Yani 10 kere heal basarak bi canavari kesmekle uğraşmak yorabilir adamı.Ee birader sende bi karar ver ne istediğine diyorsunuz anlıyorum haklısınız (zaten mükemmel 4x4 bi karakter yoktur hepsinin avantajı ve dezavantajı vardır birbirlerine bunun farkındayım) Groupdan ziyade solo daha çok takılırım herhalde o yüzden biraz ekstra dmg lazım olduğunu düşünüyorum.

15 tane Power Point'i hangi powerlara hangi skill ağacına vermem gerektiğini isimleriyle ya da imkan varsa resimlerle gösterebilirseniz çok sevinirim.

Tekrar tekrar çok ama çok teşekkür ederim ilgilenen tüm arkadaşlara :) İyi forumlar dilerim...

30 lvlden sonra zaten challange görevleri dışında solo yaptığın zor bir görev yok takır takır kesersin hemde kolayca merak etme challange görevleerindeyse ben dps olarak healer yapmayı tercih ederdim inan çok daha kolay yapacaksın. ayrıca flight pasif skilleri açmakta nedir boşver onu sen silahlarda restoration a vermen gerek 15 power pointinden en az ikisini iconic powderda critic healinge vereceksin diğerlerinin isimlerini unuttum şimdi bi ara buraya kopyalarım resim olarak ...
    He birde şu var söylim dedim ps3 tem oynayan arkadaşlarım var comboları çok daha iyi yapabiliyorsun ama bildiğim kadarıyla ps3 legendary alamıyordun oda türkiyeye yoktu şimdi varmı bilmem bir kötü yanıda yazı yazmak ölüm oluyor dediler pc de kolay tahmin edersen seçim senin :) ben pcde oynuyorum gayette rahatım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBaron. -- 22 Mayıs 2012; 2:12:28 >

• Alıntı yapa yapa sayfayı katlettim o yüzden yapmıyorum :)

@RedBaron.
    Mark toplanıp kıyafet set silah ve takı set filan yapılıyormuş.Onun nasıl yapıldığını izah edebilirsen çok memnun olurum.Bi bu konu bi de feats yapma konusu kaldı kafamda soru işareti olarak.İyice şekillendirdim artık karakteri,bi de skilleri söyledin mi bana tamamdır bişey kalmıyor.

PS3 olayını bende çok merak ediyorum 1 haftaya yakındır PC'den oynuyorum ve pek kullanışsız gelmedi ama combolar gerçekten PS3'de daha rahat olur ki zaten combocu bi karakter açmıyorum :)

Bu para olayını zaten PS3 geldi mi iyice bakıcam araştırcam PSN'de ne kadar nasıldır ne değildir diye.Grafik derdi yok ve PS3 varken oturup laptoptan oyun oynamak biraz koyuyor bana açıkcası :)

Ayrıca tavsiyelerin ve yardımların için ayrıca teşekkür ederim :)
  • @QooCies eyvallah :)
  • alonewolf verdiğim siteye girip kodları yazarsan yapılmış bir build görürsün. Önmli deil bu arada bozcan
  • Bu forumda ligi olan yokmu ? hero cr 45 sorcery heal bow

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var RedBaroness in ligi var Eu/Heroda
  • quote:

Orijinalden alıntı: -LasTEviL-

Bu forumda ligi olan yokmu ? hero cr 45 sorcery heal bow

server?
  • Teşekkür ederim Kadir :) Leagimiz var evet Ayyıldız Team ismi. Pve serverda eu
  • Bende eudayım

healerın ozellıklerını yukarda yazmıstım birde earth kasmaya basladım tank olucam 11 lvl icnoiklerden hangilerinı açmam lazım ? önceliklı olarak power pointlerden defans ve touhnes'ı acıcam 2. olarak ne açıyım ?

Bildiğinız kolay featler varmı power point kasmak ıçin ? ben tüm explorerları yaptım polıce statıonlardaki o şehir gezdiren görevleride yaptım bunların dışında bildiginız varmı

• tank icin healt cok öenmli oradan healttide ac birde Dominance veren var onuda acman gerekli pull yapablmen icin. kolay featler var kasarken yaptıgın instancelerde bossları keserken pot ve süpercharge kullanmamaya bak bütün yarısları platiumda bitir.. sonrahttp://www.thedcuobook.com/hero-side-quests.html bunları yap. eğer hala yapma zamanın varsahttp://dcuo.mmorpg-life.com/tag/briefing/ bunlarıda yap :D
    ---
    Nedemek abi iyi eylenceler bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RexaX ß -- 23 Mayıs 2012; 0:27:03 >

• Arkadaşlar gene ben
    30 levela kadar DPS olarak Electricity kasıcam level atmak için sonra sıfırlarım,bana DPS için bi power buildini söyleyebilirmisiniz ? Ayrıca healer power buildininde skillerini söylerseniz çok minnattar olurum.Vaktiniz ve imkanınız varsa isimlerini yazarsanız sevinirim not alıcam çünkü.

30 level olduktan sonra zaten kıyafet,takı ve silah seti yapıcam markları toplıcam hangi seti yapmamı önerirsiniz.Ayrıca bu kıyafet setlerini hem PVP hemde PVE olarak ayrı ayrı toplamak lazım değil mi ? Eğer öyleyse çok fazla toplamak lazım çok uzun zaman alır mı bu olay ?
    Mesela 30a kadar alertslere filan girmesem 30 olduktan sonra atıyorum 10 level alertsine girebilirmiyim ? Sizcede mantıklı değil mi 30dan sonra Featleri ve Markları toplamak.

Kıyafetlerimi ve featlerimi yaptıktan sonra PVP serverına geçicem ve sadece PVP oynıcam işte o zaman healer power buildi bana yeterli olucak mı PVP için ?

Weapon buildimi ana olarak hand blaster yapıcam onu kullanıcam ama diğerlerini pasiflerini açıcam bi kere Def ile Toughness ve Crit Atk Dmg ile Crit Atk Chng bunları mutlaka açıcam hangilerinde varsa.Eğer healer karakter PVP için uygunsa bunların haricinde diğer hangi pasifleri açmalıyım ? Gene isimlerini yazarsanız sevinirim(Vita,Might,Power,Health,Dominance gibi)

Bu ufak tefek şeyleride kafamda oturtturdum mu bişey kalmıyor geriye sadece PVP ve PVE setleri için nasıl mark toplanır ne yapılması lazım gibi şeyler kalıyor kafamda soru işareti olarak onun dışında da bi sıkıntı kalmıyor

Cevaplayan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.İyi forumlar...

DÜZELTME 1 : PS3'de oynayan arkadaşlar var mı aramızda ? Türk leaguemiz var mı ve hangi serverdayız ?
    DÜZELTME 2 : PSN'den ücretsiz indirdikten sonra patchini filan attıktan sonra nasıl Legendary olabilirim ? Ne kadar ücreti ? Hangi bölgeye kayıtlı olmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneWolf1453 -- 23 Mayıs 2012; 6:00:22 >

• bak şu siteye gir orada sana bir build yapıverecem verdigim kodu asagıya gireceksin:http://www.glowingbin.com/dccalculators.php
    81110010100101010010010100000000000000000101101 ( DPS )
    diğer soruları özeldende sormussun onları oradan bakabilirsin
    tekrar tekrar söylüyorum skill pointlerini healler oynayacaksan Resto > Crit Heal Chnge > Crit Heal Magnute vermedikce baska birseye yönelme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RexaX ß -- 23 Mayıs 2012; 10:30:54 >
  • arkadaşlar bende oyuna yeni başlıyorum dün başladım indirmeye %39 oldu kaldı 9 gb öncelikle sormam gereken oyun yüklendikten sonra patch varmı varsa kaç gb? birde oyunda para yatırmadan oynayanlarla para yatıranlar arasında baya bi fark varmı? pvpde falan çok etkiliyormu? ücretsiz bir şekilde keyif alarak pvp yaparak oynayabilirmiyim sorularım şimdilik bu kadar saygılar.
  • ücretsiz bir sekilde keyif alarak oynayabilrsin ancak farklıık tabiki olacak: mesala haziran ayına kadar herkez t2 pvp set giyiyodu ancak hazirandan sonra patch gelecek ve t3 pvp seti olacak icinde yani pvp yapacaksan o dlc yi edinmek zorundasın... aynı sekilde 2 ay önce gelen Eart patciyle birlik t4 pve setleri geldi oyuna bunları edinmek icinde dlc yi almak zorundasın gibi farklılık tabiki var... ancak bu farklılıklar asırı değil yani rahatca oynayabilirsin oyunu...
  • quote:

mesala haziran ayına kadar herkez t2 pvp set giyiyodu ancak hazirandan sonra patch gelecek ve t3 pvp seti olacak icinde yani pvp yapacaksan o dlc yi edinmek zorundasın... aynı sekilde 2 ay önce gelen Eart patciyle birlik t4 pve setleri geldi oyuna bunları edinmek icinde dlc yi almak zorundasın gibi farklılık tabiki var.

Usta t3 pvp seti zaten yokmu? Watchtower hall of herosta ?

ben battle for earth dlcsini aldım. earth kasıyorum ama bi türlü tank olmayı beceremedim atak konusunda hiç bir sıkıntı yok ama tanklık için hangi skillerı acmam lazım bi türlü çözemedim youtube'ta pek yardımcı olmuyor. atak arttıran skillerim çok buff tarzı hepsi çok kısa suruyor ve etkılı ama sayıları çok fazla sanırım hepsinin ayrı bi işlevi var bir açıklasa çok makbule geçcek çok karışık cünkü...

Bu arada ice'ta olupta earth'te olmayan sey nedirki her onune gelen tank ice oluyor. ice dışında tank sınıfı olamazmı ya da hic bi tank sknıfı ice kadar iyi olamaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -LasTEviL- -- 23 Mayıs 2012; 23:02:45 >

• o t3 set değil t2 set.. Reactorden alınanıda t1 set olarak görüyorsun galiba onlar normal baslangıc setleri T1 ler inf. le alınıyor T2 ler conquest ile...
    eart bilmem ben ama söyle bi build yapıverdim:

hicbir tank ice gibi olamaz cünkü ice goleme dönüsmesiyle defansı,hpsi,atagı herseyi artıveriyor. ayrıca cok fazla tank speli mevcut ancak dier tanklardanda tank olabilir yapacaği işi çözdükten sonra...

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.