Şimdi Ara

DC sigorta seçimi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elektrik sistemleri hakkında pek bilgim yok.Mesela aküyle DC motoru sürücez.Akümüz sürekli 40A çekilmesine izin verebiliyor ve 3-5 saniye süresince bu değer 70A değerlerine kadar çıkartılabiliyor(3-5 saniyeden sonra akü cozurdamaya başlıyor).Böyle bir sistemde nasıl bir sigorta kullanılabilir?markasıyla beraber önerebileceğiniz DC sigortalar varmı(AC sigortayla DC sigorta arasında pek bi fark yokmuş galiba??AC sigortada önerebilirsiniz)...

• 50 A lik B sınıfı bi otomat sanırım işini görür.
  • motor kaç voltta çekiyor bu akımları?
  • otomatlar DC motorlarda pek işe yaramaz onun için buşon sigorta kullanmalısın bu fişek sigortada olabilir bıçaklı sigortada ama otomat yada manyetik şalterlaer olmaz motor akımı yükseliyorsa onun nedenine bakınız
  • cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar

@TerribleSilence:sağol,araştırıcam bunu,henüz bir katalog bulamadım internetten

@mbbilici:motor biraz büyükçene DC motor,voltajı 96V.

@CIMALAK:henüz motoru kullanmadık,buradaki amaç aküyü sağlama almak olucak.aslında otomat bizim için ideal zırt pırt atarsa tekrar kurması kolay olur,DC motorlarda işe yaramama sebebi nedir otomatların?buşon,fişek yada bıçaklı sigortaların avantajları nelerdir?(kusara bakmayın biraz sigorta olayına uzağım)

yardımlarınızın devamını bekliyorum...
  • 50 amper hızlı sigorta siemens b sinifi en ii karar olur
  • üstad siteye ancak girdim kusura kalmayasın sende geciktik manyetik şalterler DC de pek işe yaramaz ve sağlıklı koruma yapmazlar onun için ısındığında devreyi açaçak sigortalar kullanılır şalter devreyi korumak için değil sadece devreyi istediğin zaman kapatmak için kullanılır o bakımdan diğer sigortaları kullanmak hoş olmasada zorunludur tabiki benim bildiğim öyle genede sen daha iyi araştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 v dc motor sarımı hak.
    10 yıl önce açıldı
    DC motor kontrolü için devre
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bussman marka öneririm, Eaton malı. kalitedir. Datasheeti buradan indirebilirsin. Demeraj akımı olduğu için sen de onun için uygun ürün seçmen gerekiyor. Doğrudan 40 Amper takarsan, yakarsın.

http://elmarkplus.com.tr/dc-sigorta/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.