Şimdi Ara

DC++ da SLOT AÇMA NEDİR ?=?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hAKKAT YA SLOT yetersiz felan oluyor. iki slot açmanız lazım diyor. bazı dosyalarda da slot uygun deil diye inmiyor

Ne BU SLOT vatandaşlar nasıl açılıyor ki?

• yok mu qardeşler direct connectçi koskoca forumda??
  • slot açmak başkalarının senden dosya download edebilmesi için açman gereken şey
    file/settings/sharing te upload slots var
    ben 4 slot açıyorum tabii ki netlimiter da kullanıyorum
  • saol dostum defaultta 1 olarak gelmiş 4 yaptım bende işşallah downloadlarım coşar.
    bi dakka ya coşmaz neden dersen adamın slotu açık deil. şindi 0/16 gösteriyorsa 0 slot açık demek download edemiyorsun yani benim slot açmam bi işe yaramıyo.. ancak huba girerken alınmamı sağlayabilir hmm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 9 Kasım 2004, 23:20:43 >
  • rica ederim
    upload slots u 4 yapman downloadlarını çoşturmaz tam tersine download hızını yavaşlatır:)ama dediğim gibi netlimiter kullanırsan böyle bi sorunun kalmaz.çoğu hub a girmek için upload slots unun 4 veya yukarısında bi değer olması gerekiyo dediğin gibi.
    grant extra slot diye bi seçenek var.mesela ben 10 tane slot açmışım ve 10 kişi download ediyo benden yani hiç boş slotum yok.grant extra slot u kullanarak(genelde tanıdıklarından:) ) extra slot isteyebilirsin
    kolay gelsin..
  • merak etme net limiteri daha yeni crackledim artık ebediyyen birlikteyiz
  • netlimiter çok işe yarıyor ama...

1.netlimiter yasak.(yakalayabilirlerse...ben daha 1 kere banlandim)
    2.her hub kendine göre slot ister..(biri ister 6 slot per hub,dieri ister max 10 slot...)

Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • netlimiter ne yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.