Şimdi Ara

Dazer II Köpeklerden Korunma Cihazı ( Köpek Kovucu )79,90 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
7.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunun en iyi çözümü sokaklarda başı boş gezen hayvanların barınaklarda toplanması, geçenlerde new york taydım bir tane başıboş hayvan yoktu dışarıda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel

Bu hayvanseverler yüzünden ailemizle sokakta yürüyemiyoruz. Her taraf it köpek dolu. Geçen bir bayan akrabamı ayak bileğinden ısırdı köpek. 1 haftadır iğne oluyor hergün. İğnede yan etki yapmış her yeri yara bere mahvolmuş kadıncağız.

Dün akşam dışarı çıktım 4 yaşındaki oğlum ve eşimle beraber. Sağa dönüyoz köpek sola dönüyoz köpek. Küçük çocuk korkuyor ağlıyor. Eşim keza öyle. Belediyeler hayvanseverlerden korkularına insanların ısırılmasına öldürülmesine ses çıkaramıyor. Bakım yeri yoksa toplayın telef edin hepsini gitsin. Bu hayvanların hiçbiri benim çocuğumdan kıymetli olamaz.

Alıcam elime 1 metre odun öyle gezecem çarşıda pazarda. Havlayan köpeğin kafaya indirecem görecek havlamak nasılmış bizim oğlana.

Köpek doğası gereği havlar..İlgi için havlar,korktuğu için havlar,ikaz etmek, uyarmak için havlar..Çünkü tek haberleşme biçimi (sesli olarak) bu..Bugüne dek hiçbir köpek tarafından ısırılmadım, kovalanmadım.. Bir düşün bakalım neden acaba? Sen bana sevgiyle ve anlayışla yaklaşırsan aynı yaklaşımı %95 benden görürsün. Ama sen bana saygısız davranırsan,küfür edersen,durduk yere vurursan benimde doğal olarak savunmaya geçmem gerekir değil mi? Hayvanların yaptıkları da tam olarak bu.. (Fazla senli benli örnek oldu üstüne alınma)

Birde söylediğin cümleye şu açıdan bakalım..

"Alıcam elime 1 metre odun öyle gezecem çarşıda pazarda. Havlayan köpeğin kafaya indirecem görecek havlamak nasılmış bizim oğlana."

O zaman bende alayım elime odunu sokakta ağlayan bütün çocukların kafasına indireyim..Böyle saçma düşünce mi olur?

İnsan olmayı, cana saygı duymayı, sevmeyi ve empati kurmayı öğrenemiyoruz maalesef..Hadi sen gelmişsin 30-40 yaşına..En azından çocuğuna kötü örnek olma..Sevme ama zararda verme..Çocuklarınıza hayvanlardan korkmamayı lütfen öğretin..Hiçbir canlı kendisine zarar verilmeden karşı tepki vermez..Özellikle de hayvanlar..

• Bu tür cihazları bisikletsever olduğum için ben de bilirim. Çok tedirgin bisikletçiler ve köpek fobisi olanlar alıyor ama ben tavsiye etmiyorum. Bisikletle Türkiye turu yapmış, yurtdışına gitmiş, haftada 100-150km doğada bisiklet süren biri olarak, bugüne kadar binlerce köpekle karşılaştım. Değil ısıran, gerçek anlamda saldıran bile olmadı. Köpekler, "ruh hastası" sahibi tarafından özel olarak saldırmak için, öldürmek için yetiştirilmediği sürece, asla saldırgan değildir. Sadece köpeklerin tehdit algılaması insanınkinden farklıdır. Bölgesini koruma psikolojisiyle hareket eder. Havada uçan kuşa, rüzgardan süzülen yaprağa, dönen tekerleğe, geçen arabaya, kendisine yabancı gelen ve tehdit olarak algıladığı her şeye havlar, bazen daha ileri gider ve saldırıyormuş gibi görünüyor. Siz korktukça o daha çok üzerinize gelir, siz kaçtıkta o daha şiddetli havlar. Panik yapmadığınız sürece, köpeklerden zarar gelmez.

Köpekten korkan yayalara tavsiyem:
    1- Göz göze gel (Ayıların tersine, köpekler göz göze gelmek ister. Siyah güneş gözlükleriyle havlayan köpeğin önünden geçmeyin)
    2- "Hoşt" de
    3- Panik yapmadan uzaklaşmaya çalış
    4- Peşinden geliyorsa sesini çok yükseltmeden konuş, bölgesi için tehdit oluşturmadığını hissettir
    5- Hala havlayarak peşinden geliyorsa uzaklaşması için artık bağır, kararlı görün
    6- Hala üzerine yürüyorsa yerden taş alıyormuş gibi yap (Kafasına çok taş yediği için bu hareketi anlar ve kaçar)
    7- Hala geliyorsa yerden taş al ve fırlat
    8- Kafasına taş yediği halde hala geliyorsa o köpeğin özel bir durumu vardır. Kaçma, sahibini bekle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Bu tür cihazları bisikletsever olduğum için ben de bilirim. Çok tedirgin bisikletçiler ve köpek fobisi olanlar alıyor ama ben tavsiye etmiyorum. Bisikletle Türkiye turu yapmış, yurtdışına gitmiş, haftada 100-150km doğada bisiklet süren biri olarak, bugüne kadar binlerce köpekle karşılaştım. Değil ısıran, gerçek anlamda saldıran bile olmadı. Köpekler, "ruh hastası" sahibi tarafından özel olarak saldırmak için, öldürmek için yetiştirilmediği sürece, asla saldırgan değildir. Sadece köpeklerin tehdit algılaması insanınkinden farklıdır. Bölgesini koruma psikolojisiyle hareket eder. Havada uçan kuşa, rüzgardan süzülen yaprağa, dönen tekerleğe, geçen arabaya, kendisine yabancı gelen ve tehdit olarak algıladığı her şeye havlar, bazen daha ileri gider ve saldırıyormuş gibi görünüyor. Siz korktukça o daha çok üzerinize gelir, siz kaçtıkta o daha şiddetli havlar. Panik yapmadığınız sürece, köpeklerden zarar gelmez.

1- Göz göze gel (Ayıların tersine, köpekler göz göze gelmek ister. Siyah güneş gözlükleriyle havlayan köpeğin önünden geçmeyin)
    2- "Hoşt" de
    4- Peşinden geliyorsa sesini çok yükseltmeden konuş, bölgesi için tehdit oluşturmadığını hissettir
    5- Hala havlayarak peşinden geliyorsa uzaklaşması için artık bağır, kararlı görün
    6- Hala üzerine yürüyorsa yerden taş alıyormuş gibi yap (Kafasına çok taş yediği için bu hareketi anlar ve kaçar)
    8- Kafasına taş yediği halde hala geliyorsa o köpeğin özel bir durumu vardır. Kaçma, sahibini bekle.

8. maddeye bayıldım. (Hoş, iş işten geçmiş olacak zaten, ama...) Ya köpeğin sahibi yoksa?

• bunun neresi sıcak allah aşkına.
    geçen yıllarda 40-50 tl aralığında
    satılan ürün,80 tl ye sıcak oluyor ha.
  • http://www.youtube.com/watch?v=9ihXq_WwiWM

Köpeklerle ilgili ne deseniz boş. Tamamen şans işi. 99kere tutar, 1 kere ısırır.

Liveleak'te adamı parçalayan öldüren pitbull videosu da var ama +18 olduğundan koymuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

http://www.youtube.com/watch?v=9ihXq_WwiWM

Köpeklerle ilgili ne deseniz boş. Tamamen şans işi. 99kere tutar, 1 kere ısırır.

Liveleak'te adamı parçalayan öldüren pitbull videosu da var ama +18 olduğundan koymuyorum.

hocam videodaki olayı tam anlayamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Bu tür cihazları bisikletsever olduğum için ben de bilirim. Çok tedirgin bisikletçiler ve köpek fobisi olanlar alıyor ama ben tavsiye etmiyorum. Bisikletle Türkiye turu yapmış, yurtdışına gitmiş, haftada 100-150km doğada bisiklet süren biri olarak, bugüne kadar binlerce köpekle karşılaştım. Değil ısıran, gerçek anlamda saldıran bile olmadı. Köpekler, "ruh hastası" sahibi tarafından özel olarak saldırmak için, öldürmek için yetiştirilmediği sürece, asla saldırgan değildir. Sadece köpeklerin tehdit algılaması insanınkinden farklıdır. Bölgesini koruma psikolojisiyle hareket eder. Havada uçan kuşa, rüzgardan süzülen yaprağa, dönen tekerleğe, geçen arabaya, kendisine yabancı gelen ve tehdit olarak algıladığı her şeye havlar, bazen daha ileri gider ve saldırıyormuş gibi görünüyor. Siz korktukça o daha çok üzerinize gelir, siz kaçtıkta o daha şiddetli havlar. Panik yapmadığınız sürece, köpeklerden zarar gelmez.

2- "Hoşt" de

ben de bu bizim işyerinin ordaki köpekler niye bana havlayıp duruyor diyordum. güneş gözlüğündenmiş demek ki...

allahtan sakin kalıp geri geri gidiyorum da sadece havlamakla kalıyorlar. normalde yemez ama 7-8 köpek birden olunca cesaret geliyor, hepsi birden üzerime hamle yapıyorlar. ama kaçamayacağımı bildiğim için kaçmıyorum neyse ki...

siz bu işi bilen birisiniz belli ki sürüler için ilave tavsiyeleriniz var mıdır?

teşekkürler.

• Bu hz olayı değil mi ince bir ses dalgası yolluyorlar bizim duyamayacağımız bu tip bişeyi telefona mp3 olarak atıp açsak da gitmez mi acaba köpekler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

5 liraya biber gazı alın sıkın bir daha uzaktan havlarlar yaklaşmazlar bile. doğrudan sıkmanıza gerek yok havaya serpileni dahi alsalar etkilenirler.

dogru 30 dakıka kendıne gelemedı hayvan

• uzun araştırmalarım sonucu bunu buldum, en etkilisinin bu olduğunu düşünüyorum.

dazer falan hikaye...

köpekler yüzünden motora binemiyorum diyen arkadaş vardı. bunu denesin mutlaka.

ben android telefonum için köpek kovucu program arıyorum ama bulamadım.
  • gece gece ne güldüm lan HAYVAN severlere...
    niye kolayına kaçıyosunuz.. azcık insan sevin.. öğrenci okutun .. kedi köpek sevmekle olmaz bu iş.. haybeye yaşıyosunuz..
  • bende bisikletle gezerken çok maruz kalıyorum kovalama olayına.halbuki ben bir zarar vermesemde köpekler hemen saldırı modunda.aslında alacaksın bir tabanca üzerine saldırana sıkacaksın o kadar..

• Öğrenciyi yapan okutsun dostum..Sen saçmasapan 5 dakikalık zevk için, benim 15 tane çocuğum var deyip böbürlenmek için pire gibi çoğal sonra da devlet bize bakmıyır deyip sızlan.. Kimse kusura bakmasın herkes bakabileceği kadar çocuk yapsa (kendi gelir-gider hesabını yapıp) bu ülkede yoksul insan sayısı azalır. Ama bilincimiz okuyarak,öğrenerek değil toplum kültürü ve baskısıyla olduğu için bunlar hepimize normal gelmeye başlıyor bir süre sonra..

Canlı ayrımı yapmıyoruz..Sadece cana saygı diyoruz.. Senin canın varsa onunda var..Ve doğayı katleden biziz, onlar değil..
    Ayrıca gülünecek hiçbişey yok burada.Eğer sen bunlara çok güldüysen kendini eğit,hayata bakışını değiştir.. Tepkini verebilir, hayvanseverlerle aynı düşünceyi paylaşmadığını tabiikide belirtebilirsin..Ama "gece gece çok güldüm lan hayvanseverlere" diye başlarsan söze çok büyük terbiyesizlik yapmış olursun o zaman altta yazan cümleleri kimse kaale almaz.. Bir sonraki cevabında bende.

Bu arada konuyu açan arkadaştan özür dilerim konusunu tartışma yerine çevirdiğimiz için..

• Elimde birkac gunluk kutulu faturali dazer ii var bir kere kedi uzerinde kullanildi kedi tas yemis gibi kacti hepsiburadadan almistim babam icin aldim ama oda istemedi isteyene yollayabilirim olmadi iki gun sonra iade edicem...

• Zaten bunu fiyatı bu civardaydı. ben indirim göremedim.

bu arada gece klasik yeşil lazer çok işe yarıyor nedense çok korkuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

http://www.youtube.com/watch?v=9ihXq_WwiWM

hocam videodaki olayı tam anlayamadım?

Natgeo tv de cikan Sezar o adam. Kopeklere fisildayan adam gibi birsey. İste orada kopek egitirken kopek adama saldiriyor. Arkadas kopeklerinin isi belli olmaz diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rebel23

quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel

Bu hayvanseverler yüzünden ailemizle sokakta yürüyemiyoruz. Her taraf it köpek dolu. Geçen bir bayan akrabamı ayak bileğinden ısırdı köpek. 1 haftadır iğne oluyor hergün. İğnede yan etki yapmış her yeri yara bere mahvolmuş kadıncağız.

Dün akşam dışarı çıktım 4 yaşındaki oğlum ve eşimle beraber. Sağa dönüyoz köpek sola dönüyoz köpek. Küçük çocuk korkuyor ağlıyor. Eşim keza öyle. Belediyeler hayvanseverlerden korkularına insanların ısırılmasına öldürülmesine ses çıkaramıyor. Bakım yeri yoksa toplayın telef edin hepsini gitsin. Bu hayvanların hiçbiri benim çocuğumdan kıymetli olamaz.

Alıcam elime 1 metre odun öyle gezecem çarşıda pazarda. Havlayan köpeğin kafaya indirecem görecek havlamak nasılmış bizim oğlana.

Köpek doğası gereği havlar..İlgi için havlar,korktuğu için havlar,ikaz etmek, uyarmak için havlar..Çünkü tek haberleşme biçimi (sesli olarak) bu..Bugüne dek hiçbir köpek tarafından ısırılmadım, kovalanmadım.. Bir düşün bakalım neden acaba? Sen bana sevgiyle ve anlayışla yaklaşırsan aynı yaklaşımı %95 benden görürsün. Ama sen bana saygısız davranırsan,küfür edersen,durduk yere vurursan benimde doğal olarak savunmaya geçmem gerekir değil mi? Hayvanların yaptıkları da tam olarak bu.. (Fazla senli benli örnek oldu üstüne alınma)

Birde söylediğin cümleye şu açıdan bakalım..

"Alıcam elime 1 metre odun öyle gezecem çarşıda pazarda. Havlayan köpeğin kafaya indirecem görecek havlamak nasılmış bizim oğlana."

O zaman bende alayım elime odunu sokakta ağlayan bütün çocukların kafasına indireyim..Böyle saçma düşünce mi olur?

İnsan olmayı, cana saygı duymayı, sevmeyi ve empati kurmayı öğrenemiyoruz maalesef..Hadi sen gelmişsin 30-40 yaşına..En azından çocuğuna kötü örnek olma..Sevme ama zararda verme..Çocuklarınıza hayvanlardan korkmamayı lütfen öğretin..Hiçbir canlı kendisine zarar verilmeden karşı tepki vermez..Özellikle de hayvanlar..

5 köpeğin yanından bisikletle geç bakalım sonra konuşuruz.

• Dazer çok pahalı bir ürün.

http://www.bulabilirim.com/Pet_Shop_urunleri_Ve_Fiyatlari/ultrasonik-kopek-kovucu-ve-egitim-cihazi.html

burada kapıda ödeme seçeneği ve 7 gün iade hakkınızla satın alabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white3535 -- 21 Eylül 2014; 15:51:53 >
  • gereksiz hayvan sevgisine gerek yok, saldıracak köpek saldırır iyi o zaman köpeğe sevgi ile yaklaşalım saldırsın öyle bekleyelim. Konuda kimse Golden Retriever yada Kangal a saldıralım dememiş başı boş saldırmaya meyilli köpeklerden bahsedilmiş, köpek kovacak her şey gerekli bisiklet kullanan için hayvan sevgisi bu kadar içimizde yüksekse önce sokaklardan toplanması için hükümete derin baskılar yapın eylemler yapın Başbakan a baskı yapın belediye ye binlerce dilekçe mektup gönderin vs vs vs
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.