Şimdi Ara

DayzTURK Public Server -KAPANDI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RevDivane

quote:

Orijinalden alıntı: Franciz

Sunucuda sıkıntı başladı aşırı lag var vps den ötürü sanırım

Biz de öyle sanıyoruz. Restart atıyorum makinaya. 5 dk içinde online oluyoruz tekrar.

Restart atınca altımızdaki araçlar gidiyor mu?Gidiyorsa ne anlamı kaldı emek verip araç bulmanın
  • Bugünkü oyunun tadından yenmedi Caen'le bayağı birşeyler yaptık , ayrıca Jade'e özel teşekkürler :)
  • Beyler benim ismimi de kayit ettirebilirmisiniz

PubwiZ ve arkadaşlarim var

Nickleri

Ege ve
    XnighT
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moseone

quote:

quote:

Sunucuda sıkıntı başladı aşırı lag var vps den ötürü sanırım

Biz de öyle sanıyoruz. Restart atıyorum makinaya. 5 dk içinde online oluyoruz tekrar.

Restart atınca altımızdaki araçlar gidiyor mu?Gidiyorsa ne anlamı kaldı emek verip araç bulmanın

Fatih verdiğin emekleri biliyorum. araçlar gitmiyor merak etme. arabalarınızı iyi saklayın. çaldırınca servera çamur atmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

Beyler benim ismimi de kayit ettirebilirmisiniz

Nickleri

Ege ve
    XnighT

Skypedan ekleyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

Beyler benim ismimi de kayit ettirebilirmisiniz

Nickleri

Ege ve
    XnighT

Skypedan ekleyin.

tamam
  • Gelmek isterdim ama oyuna girmiyor Wait for Host'tan sonraya geçmiyor artık önceden hep oynardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnemre2010

Gelmek isterdim ama oyuna girmiyor Wait for Host'tan sonraya geçmiyor artık önceden hep oynardım.

Beta patch kaç kullanıyorsunuz

edit: internetten buldugum bir bilgi. işinize yarar belki

Oyunun kurulu oldugu yerdeki expansion/battleye a gidin. 'UnInstallBE ile battleeye ı silin. daha sonra expansion içindeki betayı silin.beta patch 99113 ü kurup deneyin. çalışacağından emin değilim. silmeden önce beta klasörünün yedeğini alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CFFC1547 -- 2 Şubat 2013; 23:46:52 >
  • quote:

Bugünkü oyunun tadından yenmedi Caen'le bayağı birşeyler yaptık , ayrıca Jade'e özel teşekkürler :)

Rica ederim.Biraz daha dikkatli olursanız sizin için daha iyi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRJADE -- 3 Şubat 2013; 0:15:13 >
  • Uzun araştırmalarım sonucu şu oyunun kasmama problemini halen çözebilmiş değilim.Oyuna girmem 10 dakika sürüyor rahat.Hatta bugün karakteriniz yaratılıyor ekranında birisi beni öldürmüş mouseyi denerken haberim yok silah yoktu ama bir sürü yemek vardı hepsi boşa gitti insanın sinirini bozan bir durum
  • Kardeşim serverınız hackten geçilmiyor yanlış anlamayın siz kontrol edemiyor olabilirsiniz ama bu böyle devam etmez.Bugün bir uaz aracımız çalınıp kampımızın yanında patlatıldı ve çadırlarımız ezildi.Adamda daha alice pack bile yokken araçların yanında ghille suit,rangefinder ve night visionla doğuyor arabamızı çalıyor çadırlarımızı eziyor.Zararımız çok büyük.Ya zararımız giderilsin yada bi çeki düzen verin.Bugün hack kalkana kadar serverdan ayrıldık ve son jubilemizi yaptık.Hackler kalkana kadar girmeyeceğiz.Zararımız giderilirse devam edebiliriz.Böyle devam ederse sadece 5 kişi değil çok kişi kaybedersiniz.Whiteliste herkesi almayın,oyuncuları iyi seçinKolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moseone -- 3 Şubat 2013; 22:21:19 >
  • quote:

Kardeşim serverınız hackten geçilmiyor yanlış anlamayın siz kontrol edemiyor olabilirsiniz ama bu böyle devam etmez.Bugün bir uaz aracımız çalınıp kampımızın yanında patlatıldı ve çadırlarımız ezildi.Adamda daha alice pack bile yokken araçların yanında ghille suit,rangefinder ve night visionla doğuyor arabamızı çalıyor çadırlarımızı eziyor.Zararımız çok büyük.Ya zararımız giderilsin yada bi çeki düzen verin.Bugün hack kalkana kadar serverdan ayrıldık ve son jubilemizi yaptık.Hackler kalkana kadar girmeyeceğiz.Zararımız giderilirse devam edebiliriz.Böyle devam ederse sadece 5 kişi değil çok kişi kaybedersiniz.Whiteliste herkesi almayın,oyuncuları iyi seçinKolay gelsin..

Dün sabah yaptığım backupa döndürdüm oyunu. kusura bakmayın daha yakın bi tarihte backup yoktu. bugünden sonra her saat başı servera save yapılacak. bi problem olursa geri yükleriz. tekrar kusura bakmayın.

• Biz takımca bırakmayı düşünüyoruz bazı hile kullanan arkadaşlar 300 metre öteden sniper ile duvarin içinden vurmaya kadar abarttı işi.Onlar kendilerini biliyorlar :).10 dakikalık oyun zevkimiz var 17-18 yaşındaki asosyal çocuklar yüzünden şu oyunu oynayamıyoruz.
  • quote:

Biz takımca bırakmayı düşünüyoruz bazı hile kullanan arkadaşlar 300 metre öteden sniper ile duvarin içinden vurmaya kadar abarttı işi.Onlar kendilerini biliyorlar :).10 dakikalık oyun zevkimiz var 17-18 yaşındaki asosyal çocuklar yüzünden şu oyunu oynayamıyoruz.

Hile yapanlar uzaklaştırıldı.
  • Madem biz hile yapmışız çok merak ediyorum elinizde kanıt varmı adamlar sidedan esp kullandım falan konuşuyor biz kullanmadığımız yerde ban yiyiyoruz.Kaç gündür bu serverda oynuyoruz ne zaman hile kullanmışız item spawnladıysam gösterin kanıtı.

Daha dün hack yüzünden kampımız gitti şimdi hackmi kullanacaktım ben,ismail,hyperion,deniz beraber takılıyoruz hep nerde hack kullanmışız.Antihack kurulmadan önce biz söylüyorduk antihack kurulsun diye.Adam gibi oynamak şuçmu oldu?

Adamlarda m249,night vision,rangefinder,as50 var onlar hack değil bizde m4a1 cco m16 var bizmi hackiz.Daha geçen gün deniz adamı öldürüp night vision aldıda onu jadeye verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moseone -- 4 Şubat 2013; 18:39:20 >
  • quote:

quote:

Biz takımca bırakmayı düşünüyoruz bazı hile kullanan arkadaşlar 300 metre öteden sniper ile duvarin içinden vurmaya kadar abarttı işi.Onlar kendilerini biliyorlar :).10 dakikalık oyun zevkimiz var 17-18 yaşındaki asosyal çocuklar yüzünden şu oyunu oynayamıyoruz.

Hile yapanlar uzaklaştırıldı.

Teşekkürler :)
  • Sonunda banlandılar.
  • Kuyruk acısı olanlar toplanmış hemenSiz bu kafayla admin değil normal oyuncu bile olamazsınız.

Franciz kardeş duvarın içindenmi vuruldunKabak gibi ortada dolaşırsan daha çok vurulursun kimseye iftira atma.

Cyber sen kimsin bilmiyorum ama kesin francizin arkadaşısındırBüyük ihtimal sende deniz tarafından öldürüldün ki buraya gelmişsin

Beyler size birşey demiyorum siz bizi hack sanmaya devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moseone -- 4 Şubat 2013; 18:56:02 >

• quote:

Kuyruk acısı olanlar toplanmış hemenSiz bu kafayla admin değil normal oyuncu bile olamazsınız.

Franciz kardeş duvarın içindenmi vuruldunKabak gibi ortada dolaşırsan daha çok vurulursun kimseye iftira atma.

Cyber sen kimsin bilmiyorum ama kesin francizin arkadaşısındırBüyük ihtimal sende deniz tarafından öldürüldün ki buraya gelmişsin

Beyler size birşey demiyorum siz bizi hack sanmaya devam edin.

Kardeş ben duvarın içinden filan vurulmadım ben hiç vurulmadım ama takım arkadaşım Caen gözümün önünde duvarın içinden vuruldu.Biz kimseye boş yere iftira filan atmayız adam gibi oyunumuzu oynamaya çalışıyorduk. Bu oyunları bilgisayarınıza hile indirecek kadar umursamayın, eğlenmenize bakın ;)

• Moseone sen adminlikten anladığını mı sanıyorsun? :) Gir bak bakalım benim 6-7 sene önceki mesajlarıma nerelerde adminlik yapmışım, hangi online oyunlarda yer almışım, ne kadar tecrübem var bu konuda.. Maşallah senin sırıtmalarından başka bir şeyini göremiyoruz ama gelmiş ahkam kesiyosun boş boş.. Admin arkadaşlara da laf atmayalım bu serverdan başka Türk DayZ serverı yok bildiğim kadarıyla, adamlar açmış bu hizmeti sunmuşlar teşekkür edeceğine normal oyuncu bile olamazsınız diyosun.. Siz artık arkadaşlarınızla devam edin yabancı serverlarda cirit atmaya, hadi eyvallah..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.