Bildirim
DayZ [ANA KONU] (254. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
keşke herkes böyle oynasa gece serverlarında -
Oynayabilirsiniz dayz mod gibi değil ya yavaş böyle ne bileyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Standalone mu daha iyi arma 2 mod mu?
Bir arkadas Watch dogs veriyordu, Day z'ye karsilik yanlis hatirlamiyorsam, buradaysa goruselim.
bu oyunu indirdim ama kuramadım bir türlü çok karışık bir kurulumu var bana teamwieverden bağlanıp bu oyunu kurabilicek biri varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: LANVİN1
bu oyunu indirdim ama kuramadım bir türlü çok karışık bir kurulumu var bana teamwieverden bağlanıp bu oyunu kurabilicek biri varmı?
Ha ? Steamden para verip aliyorsun ; indirip oynuyorsun
hic bir karisikligi yok hatta steam senin yerine her seyi hallediyor.
sen baska bir sey indirmissindir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
torrentten indirdim tungle falan diyor onla bağlanılıyormuş bir türlü yapamadım 1 aydır duruyor oyun öylece -
quote:
Orijinalden alıntı: LANVİN1
torrentten indirdim tungle falan diyor onla bağlanılıyormuş bir türlü yapamadım 1 aydır duruyor oyun öylece
Torrentden yapamazsin ki o.o oyunun private ve kendi serverlari var tunngle'dan.nasil olsun hocam o.O
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Watch dogsta Wolfansteinda gram kasmayan pcmin kastığı oyun :/ oyun köşede dursun betayı beklemek en temizi öteki türlü soğudum çünkü -
280x ile oynayan arkadaşlar fps değerlerini söyleyebilir mi acaba ? -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day
quote:
Orijinalden alıntı: Tridz
dayzero bile şuanki standaloneu hem içerik bakımından hem performans bakımından ezip geçer
Dayzero yu biraz acabilirmisin hocam nasil farklar var merak ettim
Ilk olarak performans sorunu yok haritası dayz moda göre daha fazla girilebilir binalar ve ekstra askeri kamplar var silah modifikasyonları var serverda whitelist var henüz hile görmedim araçlar uçaklar botlar tabiki var standaloneun tek üstünlüğü harita bana göre başka bir artısı yok bir de kelepçeleme olayı:D -
Merhaba oyunu almayı düşünüyorum ancak oyunda mevcut sorunlar varmış yapımcı firma ilgilenmeyi bırakmış sanırım. hiç çözülmeyecek mi bu sorun geleceği nasıl olucak oyunun almalı mıyım -
quote:
Orijinalden alıntı: Riqus
quote:
Orijinalden alıntı: Toprakb
Merhaba oyunu almayı düşünüyorum ancak oyunda mevcut sorunlar varmış yapımcı firma ilgilenmeyi bırakmış sanırım. hiç çözülmeyecek mi bu sorun geleceği nasıl olucak oyunun almalı mıyım
Ben oynuyorum nedense millete denk gelen oyun kasilmalari , takilmalar , goze acayip batan buglar ( kucuk mini buglar gordum ama kafaya takmadim )
Ve benzeri seyler bana denk gelmedi.
Acayip millet zorla oyununun bug'unu bulmaya calisiyor kasinip
yapımcısı bırakmış diyorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X