Bildirim
DayZ [ANA KONU] (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Dayz Steam hesabımı satıyorum. İlgilenenler pm -
Hemen Hacke yormamak lazım.
Mosin Long Range Scoplu biri rahatlıkla ordan sizi vurabilir zaten 2 el atış sesi var 1.de ıskalayan mosin kullanıcısı 2. atışta ıskılamaz -
quote:
Orijinalden alıntı: DoricoDH
Mosin Long Range Scoplu biri rahatlıkla ordan sizi vurabilir zaten 2 el atış sesi var 1.de ıskalayan mosin kullanıcısı 2. atışta ıskılamaz
videoyu güzel izledinmi kardeş bizim arkadaş mermiyi duvardan yiyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost41 -- 19 Şubat 2014; 22:14:51 > -
quote:
Mosin Long Range Scoplu biri rahatlıkla ordan sizi vurabilir zaten 2 el atış sesi var 1.de ıskalayan mosin kullanıcısı 2. atışta ıskılamaz
Kardeşim bizde oynuyoruz bu oyunu günde 5 6 saat mosin long range nedir biliyoruz.Duvarın arkasındaki adama mermi geçmek gibi bir bug yoktur. Oyunda kafası gözüken adamlara çok mermi sıktım öyle bir muhabbet yok.Video'u iyi izle merminin ne taraftan geldiğini gör,duvardan yiyorum mermiyi başka bir açı yok
not:millet forumlarda hack paylaşımı yapıyor bunuda eklemek istedim
http://www.ilikecheats.com/forums/threads/36885-DayZ-Standalone-Hacks-Ready-for-Everyone-to-Download
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 19 Şubat 2014; 22:18:36 >
-
mermiyi sağından duvardan beynine yiyor arkadaş nasıl video izliyosunuz anlamıyorum ki !!!
üstelik orada sadece videoyu atan arkadaş değil alt kattaki merdiven sahanlığında ve köşede yatan iki arkadaş daha aynı şekilde vuruldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost41 -- 19 Şubat 2014; 22:21:43 > -
normal şartlarda duvarlardan mermi geçmiyor bunu biliyosundur diye düşünüyorum... @Scritous -
Video gayet iyi izledim ve oyunu gayet iyi biliyorum.
2. olarak mermi duvardan değil camdan geliyor
3 paylaştığın hack 2-3 pacht öncesinin hackı olup fixlenmiştir.
4 orjinal forumda girip hangi hilelerin fixlendiğini görebilirsin
Oyunda hack yok demiyorum elbet var çünkü oyun "PRE- ALPHADA" ama bu videoda hack yok
Hack hakkında şikayettin varsa oyunun kendi forumda konu açabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 19 Şubat 2014; 22:28:46 > -
pffff vallahi bu oyunu oynadığınızı sanıyosunuz kardeşim kafa duvardan çıkıyomuş gibi oyuncuya gözükür ama çıkmaz hadi diyelim çıktı o adam ne ara nişan aldı saliseler içinde headshot çekti ... şimdi hack i kullanan sen değilsen lütfen bahanesini aramayı bırak bizler çocuk değiliz ben 1992 senesinden beri bilgisayar kullanan orta yaş üzeri bi oyuncuyum kusura bakma ama bunun hack olmadığını bana anlatmaya çalışman çok komik geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Scritous
quote:
Orijinalden alıntı: Z3A
Başıma gelen bir hack olayı.Alt kattaki iki ekip arkadaşımda aynı şekil öldürler.Hileler ile ilgili makaleler bile yazılmış.İnşallah şuna çözüm bulurlar.Can sıkıcı bir durum
Bana pek hack gibi gelmedi. Sanirim elektro kilise orasi. Heryer pencereli ev dolu.
Beni görebilecek tek yer okulun çatısı.Orasıda benim durduğum yeri görmüyor.Kiliseden de açısı yok..Alt taraftaki adamlarımızı kliseden nasıl vuracak .15 saniye içinde hepimiz gittik .Ateş sesinin nerden geldiğini ve mermi giren yerin sağ taraf olduğunu iyi dinlersen göreceksin .Olayı biz yaşadık zaten neyin ne olduğunu görmüş olduk.Ben sadece sizleri bilgilendirmek istedim.Bir gün başınıza gelirse anlarsınız.
Farklı bir örnekte buyur burda
-
bu video bu akşam çekildi çok bilen kardeşim !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost41 -- 19 Şubat 2014; 22:30:57 > -
Örnek gösterdiğin vido 5 şubat tarihine ait olup 7 şubattaki gelen güncellemede fixlenmiştir.
Tekrarlıyorum oyunda hile-hack olabilirmi tabi olabilir ama senin yüklediğin videodaki şey hile değil bu kadar basit.
Eğer hack olduğunu iddaa ediyorsan o çektiğin videoyu orjinal foruma yüklersin oyunun yöneticileri karar verir. -
quote:
Örnek gösterdiğin vido 5 şubat tarihine ait olup 7 şubattaki gelen güncellemede fixlenmiştir.
Tekrarlıyorum oyunda hile-hack olabilirmi tabi olabilir ama senin yüklediğin videodaki şey hile değil bu kadar basit.
Eğer hack olduğunu iddaa ediyorsan o çektiğin videoyu orjinal foruma yüklersin oyunun yöneticileri karar verir.
Bildirdik merak etme.Merminin nereden girdiğini nasıl girdiğini ölürken iyi duyup gördüğüm için senin yorumun beni tatmin etmiyor boşuna maddeler halinde yazmana gerek yok.Orada tek ihtimal var bugdan yararlanıp alt katları görürken bakarken ölebilirsin ama bunuda deneyip gördük kafası duvardan gözükenler malesef sıksanızda ölmüyor.Dahada bir bahanesi olamaz o videonun
-
Airport'a ulaştım anam ağladı. Ama değdi M4A1 büyük çanta vs baya karlıyım. -
quote:
Eğer hack olduğunu iddaa ediyorsan o çektiğin videoyu orjinal foruma yüklersin oyunun yöneticileri karar verir.
Oyunu oynamıyorum fakat videoda banada sağdan ateş edildi gibi geldi . Yani silah sesi sağdan geldi gibi . Tabi hack yüzünden ölüp ölmemesi birşey değiştirmez fakat oyunu oynayanların daha dikkatli olması gerektiğini anlatmaya çalışmış heralde . -
Benim yaşadığım bir hack olayıda şuydu. Experimental serverlerda takılırken. Kamyshovo nun doğusunda doğmuştum. Ölmek için zombi ararken silahlı biri çıktı vurmuştu beni. Birde kısık sesle ben karın deşen jack im diye konuşup duruyordu. Neyse solnichniy de doğdum ve adam gene karşıma çıktı 2 dk sonra yine vurdu beni. Tekrar elektroda doğdum chernoya doğru koşmaya başladım o sırada arkadaşım oyuna girdi solnichniy de doğdu. Aynı adam arkadaşımı vurdu. Buraya kadar hep mantık çerçevesinde adamın kamyshovo nun doğusunda beni vurduktan sonra 1 mil doğuya solnichniy e koşup beni vurduğunu ve bekleyip arkadaşımı vurduğunuda düşünebiliriz. Sorun yok. Ama arkadaşım öldükten sonra 3 dk geçmeden chernoya yaklaşırken arkamda spawn oldu ve biraz kapışma sonucu gene öldürdü. O zaman hack olduğuna %100 kanaat getirmiştim mevzunun. Serverdan çıkarak kurtulmuştuk adamdan.
Bu linktede teleport olayını anlatmışlar.
Videoya gelirsek ses dağlık duvarın arka tarafından gibi geldi bana. Yani duvar arkası vurmuş olabilir. Bugün experimentalde bir test edeyim eğer vuramazsam hacktir büyük ihtimal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 19 Şubat 2014; 23:50:09 >
-
İlk saniyelerde bugdan bakarken herif seni görüyor. İkinci defa çıktığında öldürüyor. Hapishanede ölmüştüm bende aynı şekilde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Athn
İlk saniyelerde bugdan bakarken herif seni görüyor. İkinci defa çıktığında öldürüyor. Hapishanede ölmüştüm bende aynı şekilde.
onu ben dedim zaten de duvardan vurmayı çok denedim gözüken adamları, duvardan mermi geçmiyor. -
Aimjunkies sitesinde parali dayz hack satiyorlar zaten . Her oyunun var . Tartismayin hack var zaten oyunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim karakter iki dakkada bir acıkıyor topladığım envanteri şehirden çıkmadan eritiyorum nasıl bir saçmalık anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 20 Şubat 2014; 1:53:09 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X