Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu oyunun aşırı donmasına çözüm yokmudur?Winxp yapınca oyun açılmıyor error bişeyler diyor.Yönetici olarak çalıştırı seçtim gene olmadı.Oyun bazen kitlenip kalıyor.Zaten 15 Fps'yi geçemiyorum.Low'dada aynı High'dada.Şimdi oyun alpha biliyorum ama milllet akıcı oynuyorum diyince.

İşlemci Core 2 Quad 2.7 Ghz,2 Gb Ram,7850 1 Gb.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Beyler bu oyunun aşırı donmasına çözüm yokmudur?Winxp yapınca oyun açılmıyor error bişeyler diyor.Yönetici olarak çalıştırı seçtim gene olmadı.Oyun bazen kitlenip kalıyor.Zaten 15 Fps'yi geçemiyorum.Low'dada aynı High'dada.Şimdi oyun alpha biliyorum ama milllet akıcı oynuyorum diyince.

ram sıkıntı yaratıyor olabilir. işletim sisteminiz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Beyler bu oyunun aşırı donmasına çözüm yokmudur?Winxp yapınca oyun açılmıyor error bişeyler diyor.Yönetici olarak çalıştırı seçtim gene olmadı.Oyun bazen kitlenip kalıyor.Zaten 15 Fps'yi geçemiyorum.Low'dada aynı High'dada.Şimdi oyun alpha biliyorum ama milllet akıcı oynuyorum diyince.

ram sıkıntı yaratıyor olabilir. işletim sisteminiz nedir?

Windows 7 64 bit.Ama ram'in bu kadar sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.Çünkü bütün programları kapatıp giriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 19 Şubat 2014; 17:36:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: KingdomOfH3aven

Bacağın kırılmış muhtemelen. Morphine şart sana.

Bu arada bölüm 9'a kadar geldik bakalım

Hep destek tam destek. Arada kalmasin izlemeyenler olabilir.

Bu bölümde çok eğlendim onlar orda ben burda gülüyorum :D

• Ev arkadaşımla aranıza katılmış bulunmaktayız
  • Arkadaşlar ben de 1 haftaya kalmadan buluşucam oyun ile fakat tek oynayacağım için oyun sıkar diyorlar sizin fikirleriniz neler. Bu arada ekleyecekler için :
    http://steamcommunity.com/id/seroqueltr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lovelorn Rhapsody kullanıcısına yanıt
    Sycthex S kullanıcısına yanıt
    Sorunlarınız olursa buraya yazın veya steamden ekleyin yardım ederim

@Sycthex

Oyuna ilk başladığında ve henüz pre-alpha da olduğu için tek biraz sıkılıbiliyor insan gruplarla daha eğlenceli oyun şuan için ama tekde herşey yapabilirsin ama tek gezmek çok tehlikeli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 19 Şubat 2014; 18:21:59 >
  • Arkadaşlar bu oyunu oynamanın ucuz bi yolu yok mudur? Gerçekten 30$ şuan benim için çok fazla. İndirim kuponu veya başka bi yolu var mı oynayabilmek için?
  • Malesef indirim kuponu olduğunu sanmıyorum.

steamgifts.com adlı sitede çekiliş tarzı şeyler oluyor orda belki sana çıkarbilir şansını dene bence

EDİT: Türk modelide çıkmış sitenin

http://steamcekilis.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 19 Şubat 2014; 18:32:33 >
  • http://steamcommunity.com/id/LovelornRhapsody/

Eklerseniz konuşuruz steam'den de :) şimdilik sks buldum onunla almanın tekini öldürdüm mosin varmış adamda biraz kurşunumda var iyi sanırım değil mi yiyecek zor buluyorum ama.
  • Bekliyeceğim mecburen. Aşırı oynamak istiyorum ama takdir edersiniz ki bi öğrenci için yüksek miktar. Pahalı satılıyor demiyorum ama benim için pahalı yoksa bundan daha fazlasını hakeden bi oyun :)

Size şimdilik iyi eğlenceler. Bi yolunu bulabilirsem birgün beraber oynayabiliriz. :)
  • Lovelorn Rhapsody kullanıcısına yanıt
    Mosin candır bide dürbünü varsa tadından yenmez

yemekler içinde evlere apartmanların içinde mutfaklara ve marktetlere bak bulursun mutlaka

ekledim :)
  • Evet arkadaşlar bende an itibariyle oyunu satın aldım şuan iniyor bakalım heyecanla bekliyorum oyuna başlamayı. Bana önerecekleriniz varmı malum acemiyiz birde tek olacağım oyunda umarım zombilere ve banditlere yem olmayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoricoDH kullanıcısına yanıt
    Çanta ufak gelmeye başladı havaalanına doğru yola koyuldum bakalım.
  • İlk oyuna başladığında şehirde tabele bul bulduktan sonra daydb.com adlı siteye girip nerde olduğuna bak

Denizi soluna alıp koşarsan büyük sehirlerden Electroya ulaşırsın

Tren raylarına yaklaşma Banditler zevk için vurabilirler seni

Zombi gördüğünde eğer baltan yoksa arkana bakmadan koş :D

Oyunun rehberlerini bulursan daha yardımcı olur şimdi buraya sığmaz anlatcağım şeyler

• Bu akşam 2. kez çalışmayı durdurdu hatası verip oyun kapandı. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Bir çözümü var mı peki? dün sorun yoktu ancak bugun 2 kere kapandı oyun.
  • Sherlock0 S kullanıcısına yanıt
    serveri değiştir
  • DoricoDH kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sorun düzeldi.
  • beyler serverlara girmeye çalışınca bad version hatası alıyorum araştırdım manuel olarak güncellemeleri falan kurun diyoda onları nereden bulucam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meraxes -- 19 Şubat 2014; 21:25:42 >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.