Şimdi Ara

Dayton marka lastik kullanan ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
224.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sonofisiris2 kullanıcısına yanıt
    Falken, daytonla yaşadıklarının 1 tık iyileştirilmiş hali olacaktır. Kullandığımdan biliyorum.
    Ki iyi lastiklerle arasında fiyat farkı pek kalmadı piyasada çok kullanılan lastik ölçülerinde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eloq kullanıcısına yanıt

    diğer aracımda 2 senedir ziex 310 ecorun kullanıyorum. daha öncede michelin primacy hp ve efficient grip perf 4 kanallı vardı. kışlıkta goodyear ug8 kullanıyorum. falkenden oldukca memnun kaldım. bir önceki ikinci aracımda puntoda efficient grip performance 3 kanallı vardı. ben falkenin bu lastiklerden geri oldugunu hissetmedim.


    ek: daytonun yaşattığı bu rezillikleri bunca aracımda ve lastiklerde yaşamadım.


    daha önce lassanın bir modelinide kullandım modeli hatırlıyamıyorum o bile böyle iğrenç değildi.


    ayrıca şikayetvar a baktım. tam olarak şöyle bir şikayet var 2020 yılı üretim dayton lastiğim yokuşta kalkmıyor bir türlü... sanırım tek şikayetci ben değilim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofisiris2 -- 8 Ekim 2021; 11:34:30 >
  • tolgabjk T kullanıcısına yanıt

    175/65/14 ebadlarında lastik aradığınızı varsayıyorum. Kaliteli bir markaya bu ebadlarda vereceğiniz ücret farkı 200 TL yi geçmez. Araçlarımızın yere 4 noktadan bastığını tekrar yazarak lastiğin önemini bir kere daha vurgulamış olalım. Michelin pahalı olabilir. Goodyear ultra grip alabilirsiniz. Continental alabilirsiniz. Olmadı, Hankook olabilir. Eğer lastik araç üzerine takılmadı ise (Ki siz sıfır alacaksınız. Bu şekilde olacak) üretim yılı 2020 olsa da olur. 2020 tarihliler daha ucuz olacaktır. Bakmayın siz bekleyen lastik rafta eskir, kauçuğu sertleşir diyenlere. Sertleşme markanın kullandığı kauçuk oranına göre değişir. Lastik araç üzerinde değilse, üzerine basılmıyorsa, kaliteliyse kayda değer oranda özelliğini kaybetmez. Araç değişikliği yapılmıyorsa, bir takım kış lastiğini en az 3 yıl kullanıyoruz. 5 yıl kullanan var. Hadi bir kaç sorumsuz var diyelim(Ki sorumsuz insan otomobiline kış lastiği almaz). Bu kadar insan sorumsuz olamaz değil mi? Her yıl yenisini almıyor, zamanı gelince depoya kaldırıp kışa kadar saklıyoruz. Çoğu lastik 1 yılda sertleşseydi, her yıl kış lastiğini değiştirirdik (Kullanıldığı halde değiştirmediğimizi belirtmek isterim). Alacağınız lastiğin sınıfı "H" yerine "T" olursa bir tık daha sesli olur. Fakat daha ucuzdur. 190 km/ hız yapmıyorsanız alabilirsiniz. Ses farkını günlük kullanımda çok hissetmezsiniz.

    Kalitesiz, bilinmeyen lastiklere para vermeyin. Lastik son derce önemlidir. Bir kaç lira fazla verin kafanız rahat etsin.

  • teteni T kullanıcısına yanıt
    Valla hocam öyle yazmışsın ki halime acıdım resmen 😁 bende ucuzunu alayım diye uğraşmıyorum aslında f/p ürünü arıyordum lastikçim o var iyi falan diyince olur demiştim. Daha değiştirmiyorum zaten 1 hafta sonra anca. Düzgün bir şey alırım bu yazdığından sonra. Sağolasın yorumun için emek vermişsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabjk -- 8 Ekim 2021; 21:27:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tolgabjk T kullanıcısına yanıt

    Lastik sebebi ile Ankara çevre yolunda kaza yapmıştım. Allahtan canımıza bir şey olmadı. O gün bu gün lastik konusunda hassasım. Hayırlısı olsun. Sağlıklı günler dilerim.

  • Focus aracımda var.sanki daha önce kullandığım araçlarda efficent grip vardı onlara göre sesli biraz ayrica uzunca rampada arac cogu kez patiye kalkti .bence 10 üzerinden 6

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.