Şimdi Ara

Days Gone PC [Ana Konu] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
19.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • msy kullanıcısına yanıt

    Dediğim lafı bilmesem size hak vereceğim de pes yani. Yorumumu bir daha okuyun ve anlamaya çalışın lütfen. Birincisi Sony'nin bu oyunun fişini çekmesinin sebebi olarak performans sorunları olduğunu söylüyorsanız ya bir şey bilmiyorsunuz ya da aşırı bir polyannacılık durumu var sizde. Üstelik oyunun performans sorunlarının düzeltilmesine rağmen diğer Sony oyunları kadar kaliteli olmadığından da satmadığını hepimiz biliyoruz. Kaliteli değil diyorum çünkü Metadan 71 aldı bu oyun. Meta her şey mi değil mi bilemem ama oyunun yazarı Garvin'in dediğine göre Meta her şey ve Days Gone da maalesef iyi bir oyun değil Sony'e göre. Oyunu sevmiş olabilirsiniz buna kimse bir şey diyemez ama ortada apaçık gerçekler varken de külliyen yanlış demek komik. İkincisi ise yine yazar Garvin dediğiniz şeyi söyledi evet tam fiyattan alın dedi ama benim kast ettiğim o değil ki. Adam baya apaçık "Ancak oyunu çıkışında desteklemediyseniz devam oyunu çıkmazsa söylenmeyin. God of War çıkışında milyonlarca sattı ve Days Gone ise satamadı." dedi. Yani bunu kendisi dedi. Dediğim gibi oyunu beğenmiş olabilirsiniz, savunadabilirsiniz ama ayan beyan ortada olan şeyler içinde yanlış demek iyi değil. Bu arada yazar Garvin'in her iki açıklamasını da aşağıda bırakıyorum bizzat BSC tarafından haber yapılmış. Days Gone PC [Ana Konu] 


    "Metacritic puanı her şey demek" : https://bolumsonucanavari.com/search/Haberler-Days_Gone_Yonetmeni_Metacritic_Puani_Her_Sey_Demek-108623.htm


    "Devam oyunu çıkmazsa söylenmeyin" : https://bolumsonucanavari.com/search/Haberler-Days_Gone_Yonetmeni_Metacritic_Puani_Her_Sey_Demek-108623.htm





  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Dogru metacritic yorumu hersey demek

    Peki cıkisinda sorunlu cikan ps de fps dususleri ve buglari yasatan bir oyun metacritic den daha yuksrk bir yorum mu almaliydi. Bunlar kriter degil mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 Neslinde En Keyif Alarak Oynadıgım Oyun God Of İle Beraber

    Ps4 Proda 1 Kere

    Pcde 1 Kere Bitirdin

    Atmosfer

    Hikaye Anlatımı

    Keşif Ve Çevre Grafikleri Gerçekten Güzel

    Ac Valllaha Ve Far Cry 6 Yarısına Bile Çekemedim Yaktığım Elektriğe Yazık Days Gone PC [Ana Konu] 

  • msy kullanıcısına yanıt

    İşte hocam bende ondan bahsediyorum size. Metacritic yorumlarının oyunun performans sorunları ile alakası yok. Öyle olsaydı Cyberpunk'ın o kadar yüksek bir metacritic skoru almaması gerekirdi ama aldı. Burada öne çıkan şey oyunun hikaye, oynanış ve daha birçok açıdan eleştirmenleri tatmin edip etmemesi. Sony exclusive'leri 80 den aşağı almazdı ve piyasaya göre de kaliteli kabul edilirlerdi. Ama Days Gone biraz daha ortalama olduğundan normalde eski Sony olsa çok takmazdı ama adamların neredeyse kend geliştirip çıkardığı oyunlar 80 üstü 85 üstü meta alıyorken Days Gone'ın 71 metası Sony'i tatmin etmedi. O sebeple dedim zaten.

  • Daha öncesinde Easter Gamers Tv'de uzun saatler izlemiştim pek oyun izleme huyum olmasada çok sevdiğim tarzda bir dünyası ve atmosferi olduğu için.


    2 gündür oynamaya başladım bu oyunu ve işte benim oyunum bu dediğim bir oyun olmuş. Zombi temasını bir oyun bu kadar mı güzel verir insana. Tamamen bir filmin içinde gibiyiz. The Walking Dead dizisini herkes bilir. Resmen orda ki yaşamı oyuna aktarmışlar gibi. Toplamda 5 saat kadar oynadım ama aldığım keyif olarak gerçekten oynadığım en iyi oyunlardan birisi. Resmen yavaş yavaş oynuyorum hemen bitecek diye korkuyorum Days Gone PC [Ana Konu] 

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Metacritic puanı olarak şahsen ben kullanıcıların puanını baz alıyorum. Metascore bana hep "balon" puan gibi geliyor.

  • Ara sahnelerde zaman zaman altyazı eksikliği çok kötü. Neler konuşuluyor anlamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Days Gone PC [Ana Konu]

    7 adet plastik bardan toplanan bir görev var. Kargalar filan saldırıyor görürse hani. Oyun ikidir görev bitmeye yaklaşınca hata veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Days Gone. Final görevin de bu bug var ve 3 dinamite ulaşamıyorum. Mağranın içi bir yerden sonra yok. Nesneler havada aslı

    Days Gone PC [Ana Konu]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar internette videolarda gördümde haritada tüm sürüler işaretli bu tüm sürüleri yok etme görevi oyun bittikten sonra mı yoksa istediğimiz zaman tüm sürüleri yok etme hikaye görevi var mı ?

  • nolamaz kullanıcısına yanıt

    Hocam sürüleri yok etmek tamamen opsiyonel, ana hikayede sadece 3-4 tanesini yok ediyorsunuz. Geri kalan 35 tanesi falan haritada açıldıktan sonra ne zaman isterseniz yapabilirsiniz. Ben ana senaryoyu bitirmeden hepsini tamamlamıştım ama size, kalanları ana hikayeden sonra bitirmenizi öneririm. Çünkü ana hikaye bittikten sonra açık dünyada biraz vakit geçirirseniz birkaç ek hikaye görevi ve oyunun gizli sonu açılıyor. Siz sürülerle ilgilenirken geçen vakitte onlar da açılmış olur. Ayrıca sürüleri temizlemek de oyunun en eğlenceli işi olduğu için hepsini yapmanızı tavsiye ederim


    Sürüler için de eğer zorlanırsanız silah olarak Napalm Molotov, SMP9, Chicago Chopper ve MG55 öneririm. Bunlarla hepsini alaşağı edersiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt

    Tam aradığım cevap buydu hocam çok teşekkür ederim..


    O zaman ben hikayeye devam edeyim denk gelirse gücüm ve cephanem yeterse temizlemeye çalışayım onun dışında hikaye bittikten sonra temizleyeyim hepsini. Ben sadece kamplarda ki güveni bi an önce yükseltmek için sürü temizlemeye öncelik verecektim ama hikaye sonu daha mantıklı gibi geldi çünkü baya vakit alıyor..

  • psycho90 kullanıcısına yanıt

    Final bölümünde bende mağaranın yarısı yok. İlk iki patlayıcığı devre dışı bırakıyorum 3. gidemiyorum. Yürümem gereken yerler çökmüş nesneler havada asılı kalmış oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Hocam yabancı forumlarda biraz gezinip baktım da böyle bi sorunla 1-2 kişi karşılaşmış sadece, onlar da oyunu kapatıp yeniden açtığında düzelmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Bende 1 kere oldu çıkıp girdim düzelmişti

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt

    Hocam şu Napalm Molotov'u ben bir türlü alamadım. Tarifini falanda bulamadım üretmek için. Youtube'da da bakındım baya ama açıkcası bulamadım. Hikaye sonrası mı veriyorlar tarifini yoksa hiç bi yerde bulamadım çünkü ?

  • nolamaz kullanıcısına yanıt

    Hocam ana hikayede ilerleyin, sonlara doğru bi senaryo görevinde aldıktan sonra kendisi ve tarifi açılıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt

    Valla sürüler için çok etkili bir silah ama sonlara doğru vermesi üzdü biraz Days Gone PC [Ana Konu] 

  • Onuda yaptım bu defa da tam mağaranın başında ekranda bir pencere açılıp hafıza doldu diyen yazı çıktı. Tamama basınca oyun kapandı. Tekrar girdim bu defa aynı hatayı mağara girmeden verdi. İşin saçma kısmı ram 16 gb ve oyunlar için yeterli. Aynı bilgisayarda çok daha sistem isteyen oyunlarda böyle bir hata almıyorum. God of war gibi oyunda bile böyle olmazken bu oyunun sonlarında bunun olması garip.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu epic indirimlerinde kuponla falan almıştım daha sonra oynarım diye , bu hafta başladım, rtx 3070 laptop ve 65c1 oled tv ile oynamaya başladım, gözlerime inanamadım, bu kadar harika bir görsel ve atmosfer olamaz , uzun süredir oynadığım en sağlam oyun diyebilriim, cod ve battlefield bataklığına düşmekten ve maç atıp çıkma tembelliğinden kurtulunca çok iyi geldi.


    çömezlik dönemlerinde olduğum için sürü temizliği falan hayal zaten 2 defa denk geldim hiç ettiler:) artık uğraşmıyorum, daha sağlam olunca ilgileneceğim.

    hikayesi gayet güzel ilerliyor, bug'a hiç denk gelmedim henüz , ana hikaye peşine giderken yolda rastladığım işlere dalıyorum sürekli , kafama göre takılıyorum oyunda, gerçekten beğendim.


    şunu da dedim gerçekten sony'ciler gerçekten farklı konsol almamakta haklı, bu oyundan sonra deathstranding'e geçeceğim gerçekten çok sağlam oyunlar mevcut sony platformunda.





  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.