Şimdi Ara

Days Gone PC [Ana Konu] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
19.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Oyunu bugun bitirdim sahaneydi ancak ilk sürü gorevinde ve final bolumunde anlamsiz bir sekilde surekli oyundan atti,ayarlardan kisarak sorunu cozdum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu oyun the last of us part 2'den çok daha iyiydi ama sony'nin koruduğu ve aşırı finanse ettiği bebiş firmalarından birinin yaptığı bir oyun olmadığı için bir kenara atıldı hiç acınmadan, yazık oldu. killzone, resistance da aynı kaderi yaşamıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda silahı diğer omuza aldı nasıl duzeltebilirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim sürülerden 1 tanesi eksik,bütün haritayı gezdim bulamadım,%98 diyor sürüler,bu kalan 1 sürü yok.Oyunda maalesef bütün herşeyi yapmak için,motorla haritayı gezmek gerekiyor,haritada Beyaz sisle kaplı yerleri gezmek lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okan855 kullanıcısına yanıt

    Bu kısma geldiğinizde tamamlanmamış sürülerin gözüküyor olması lazım, baktınız mı buraya?


    Days Gone PC [Ana Konu]
  • Hocam yorumunuzu görmem çok iyi geldi. Oynayacak oyun bakarken bu oyunu gözüme kestirmiştim bayram öncesinde. Ps1'den beri konsol hiç almadım hep pcde oyun oynarım yıllardır. 2022de God of war bitirdim, şimdi de bunu oynuyorum. Dediğiniz gibi arkadaş Sony bu işi biliyormuş!!


    Grafikler falan acayip. O orman atmosferi ne öyle, ağaçların dokuları sıklığı o kadar yumusak ki.. Orman yangını gözlem kulesinden şöyle bir etrafa bak içinde dolaş kulenin çok farklı bir tarzda kaliteli duruyor grafikler animasyonlar.


    Valla helal olsun adamlara.. Uncharted bekliyorum ardından Last of Us falan umarım çoğu oyun gelmeye devam eder.

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Yav siz ne güzel bir adamsınız. Bu oyuna sarmıştım bu ara, bu başlığa girdim oyüzden neler konusulmuş diye bakayım dedim, kitapların konu baslığının dısında oyunun kendi başlığına da atmışsınız. Süper birsey oldu şimdi bunun karşıma çıkması..

  • Days Gone da Steam Deck'e katılmış. Vay be, nasip et Allah'ım.


    Days Gone PC [Ana Konu]
    Days Gone PC [Ana Konu]store.steampowered.com
    Days Gone - Days Gone is Steam Deck Verified! - Steam News
    https://store.steampowered.com/news/app/1259420/view/3209388999176341939
  • okan855 kullanıcısına yanıt

    Bu tip bulamadığınız şeylere Youtube'dan bakın ve oyunu tamamlayın derim..


    Ben şahsen atıyorum 20 tane sürü görevi var diyelim 18 tanesini kendim buldum veya 10 tanesini çok önemli değil sayısı. Tek tek tüm haritayı her mağarayı aramaktansa geriye kalan bulamadıklarımı açıyorum Youtube'da "Days Gone Tüm Sürüler" gibi bişeyler yazıp videodan bulup bitiriyorum hepsini..


    Sizede tavsiye ederim çünkü oyunların haritaları artık çok geniş. Bi yerden sonra bulamıyorsanız ve tadı kaçıyorsa kesinlikle dediğim gibi yapın ve bitirin derim..

  • Herkese selam, oyuna steamden sahibim bir sorun var belki çözümünü bilen arkadaşlar vardır diye yazıyorum.9.nesil xbox gamepadi bu oyunda bağlantı kuramıyorum.Steamde diğer oyunların hepsinde otomatik kendisi bağlantı sağlıyor.Çözümü bilen arkadaşlar yazabilirse sevinirim.İyi forumlar dilerim.

  • O kadar gömdüler ama oynarken ben bayağı eğlendim. Kıyak oyundu be.

  • Resident Evil Village'i bitirdikten sonra başladım attan inip eşeğe binmiş gibi oldum ama başladım bir kere bitiririm.

  • Oyunu geçen hafta bitirdim. Oyun baya uzunmuş yalnız, biryerlerde tam bitiyordur sona geliyordur diye düşünüyordum ki senaryo bi daha açıldı oha dedim. Sürü hariç yan görevlerin hepsini yaptım. Kıyak oyun, keşke devamı gelse.

  • Arkadaşlar az önce karlı bölgeye geçtim oyunun bitmesine ne kadar kalmıştır? Sadece ana görevlerden ilerleyeceğim.


    Edit: Kimseden ses yok. Sizi adam yerine koyup soranda suç.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonGS35 -- 26 Haziran 2022; 3:13:48 >
  • an itibari ile bugün başladım. ara ara güncellemeye çalışasağım. zombi temalı oyunları seviyorum genel olarak. bakalım sony faktörü nasıl oluyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • farklıydı dersin kullanıcısına yanıt
    Bu oyun hem eleştirildi hemde sevildi
    Benim kişisel fikrim oldukça başarılı bir oyun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bitirdim son 2-3 saatinde bitse de gitsem artık dedim sadece ana hikayeden ilerledim ne Deacon ile ne de diğer karakterler ile bağ kuramadım. Kısacası pek beğenemedim ps özel oyunları o kadar da özel değilmiş.

  • Oyunda ilk 10 saati tamamladım ve Tucker'ın kampına kadar geldim. Açıkçası öncesinde pek iyi olmadığını düşünüyordum ama şimdilik oyun oldukça güzel gidiyor. Açık dünyası baya güzel, görevler pek birbirini tekrar etmiyor. Her zombi oyununda olduğu gibi de gece dışarı çıkması adeta intihar gibi. Bir kere de bir horde'a denk geldim de canımı zor kurtardım o ne yahu öyle :D Biraz daha ilerleyip güçlenirsem sağlam bir ekipmanla girerim onların arasına :D TR dil desteği oldukça iyi bu arada. Eğer oynamayı düşünen varsa indirimlerde değeceğini düşünüyorum şahsen.



    Days Gone PC [Ana Konu]


    Days Gone PC [Ana Konu]


    Days Gone PC [Ana Konu]




  • Tam 40 saat sonra oyun bitti. Özellikle açık dünya oyunları seven biri olarak bu oyunu da oldukça sevdiğimi söyleyebilirim. Hikayesi ve karakterleri meh olsa da bağlanabiliyorsunuz. Finali de aynı şekilde ortalama ama güzeldi. Oynanış kısmında ise mühür şeyler olduğunu söyleyemem ama açık dünya türünde öne çıkan bir oyun olmuş. Silah kullanımı oturaklı, açık dünyayı keşif ise oldukça eğlenceli olmuş. Keşif hissi oldukça yüksek ve Ubi tarzı kule aç harita açılsın tarzı bir mantık benimsenmemiş. Kampları temizledikçe açık dünyada ki etkinlikleri açan haritalarda bulabiliyorsunuz ama tüm etkinlikler açılmıyor. Mutlaka gidip keşfetmeniz gerekiyor.


    Yetenek ağacı ise gereksiz yeteneklerle dolu değil ama oldukça pasif yeteneklerle dolu. Bu da karakterin geliştiğini çok size geçirmiyor. Motor ise kullanması keyifli ve geliştirmesi eğlenceli bir araç olmuş. Açık dünya da ki yegane dostumuz olmasıyla beraber gelişmesini de an be an görebiliyorsunuz. Pek tabi açık dünya da gezmeniz içinde benzin gerekiyor ve yapımcılar benzinin ayarını güzel tutturmuş. Hemen bitmiyor ama dikkatli de olmanız gerekiyor. Pek tabi geliştirmelerle sesinden tutun yakıt kapasitesine kadar el atabiliyorsunuz. Karakterimiz olan Deacon'ın elbiselerini vs değiştirmemek ise büyük eksiklik olmuş. 4-5 çeşit olsa bile değiştirebilmeliydik.


    Bunların dışında açık dünya da kamp kamp yerleşim yapılmış ve bu kampların varlığı açık dünyanın boş olmasını engellemiş. Açık dünya yaşıyor diyemem ama kamplarda yaşayan normal insan görmek baya iyi geliyor. Ana görevler güzel tasarlansa da yan görevlerin neredeyse tamamı tam bir amelelik görevleri ile doluydu. Şahsen ben zevk aldım ama full yan görev aşırı da sıkabilir. Oyunun başlarında birkaç kere denk gelip kaçtığım zombi sürüleri yani oyundaki adıyla kaçık sürüleri korkutucu gelse de oyunun sonlarına doğru onları da haklayacak eşyalar geliştirebiliyorsunuz ama yine de zorlayabiliyor. Oyun ana hikayede sizden 3 tane bu sürülerden yok etmenizi istiyor ve yok ettikten sonra adeta kan ter içinde kalıyorsunuz. Oyunun sonuna doğru ise haritada ki tüm sürülerin yerleri açılıyor ve endgame olarak bu sürüleri de yok edebiliyorsunuz. Bir getirisi pek yok ama oyunu bitirdikten sonra en az 10 saatlik daha içerik sunuyor.


    Days Gone, söylenilenin aksine baya iyi bir oyun olarak beni şaşırttı. Milletin gömdüğü kadar yokmuş onu anladım ama genel olarak Sony exclusive'lerinden beklenen o vurucu hikayede pek yok. Sağlam indirimlerde mutlaka bakılmasını öneriyorum. Bu arada oyun Syphon Filter'ın bir nevi devam oyunu ve oyunu bu bilinçle oynadığınızda hikayesi çok daha anlamlı ve güzel geliyor. Days Gone PC [Ana Konu] 


    Days Gone PC [Ana Konu]




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.