Şimdi Ara

DAYIMIN BANKA BORCU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar,yardımcı olursanız sevinirim.Dayım bizle kalmamasına rağmen ikametgahı biz de gözükmekteydi bankadan almış olduğu kredi kartları için de adres bizi göstermiş,yalnız dayımı bulup ikna edip aralık sonunda ikametgahını bizim evden aldırdık.Yalnız banka hala bize gönderiyor extreleri bu durumda dayım kredi kartlarını ödemezse bizlik bir durum olur mu? Ya da ben bankaya dilekçeye verebilir miyim artık bizimle ikametgah etmiyor diye? teşekkürler

• İkametgahla borcun sorumlusunun bir alakası yok. Borcu alırken borç kimin adına alınmışsa sorumlusu odur isterse extre uzaya gitsin fark etmez. Adres değişikliği varsa bankaya bildirin siz ama kişinin kendisi bildirmesi lazım diye tahmin ediyorum. Oda bildirmediği için mevcut adrese yapılan extreler orda oturuyormuşcasına sonuç doğurur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

İkametgahla borcun sorumlusunun bir alakası yok. Borcu alırken borç kimin adına alınmışsa sorumlusu odur isterse extre uzaya gitsin fark etmez. Adres değişikliği varsa bankaya bildirin siz ama kişinin kendisi bildirmesi lazım diye tahmin ediyorum. Oda bildirmediği için mevcut adrese yapılan extreler orda oturuyormuşcasına sonuç doğurur.

Şu an kendisini bulamıyoruz yalnız nüfus müdürlüğünden şuanki ikametgaha göre bizim evden zaten çıkmış yani biri gelse dahi muhtarlığa bile bırakma olasılığı yok diye biliyorum çünkü başka ikametgahta gözüküyor artık.Demek istediğim banka bu konuda ısrarcı olmaz di mi bize sizin adresi verdi diye?
  • Fark etmez istediği adresi versin, banka niye ısrarcı olsun sizden, banka, ben gösterilen adrese yolladım benim sorumluluğum bitti, der, verir icraya. Sizinle ilgili bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Fark etmez istediği adresi versin, banka niye ısrarcı olsun sizden, banka, ben gösterilen adrese yolladım benim sorumluluğum bitti, der, verir icraya. Sizinle ilgili bir durum yok.

teşekkür ederim cevaplarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.