Şimdi Ara

dayak yedim(kesinlikle csb değildir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam 21:30 gibi eve dönüyordum aslında pek dışarı çıkmam neyse sonra baktım karşıda 7-8 tane apaçimi desem ne desem bilmem şekilsizler sonra yolumu değiştiriyim diye düşüdüm ama korkmadım yanlarında geçerken biri çağırdı bakarmısın birader dedi bende buyur birader dedim para lazım dedi bende yok dedim sonra biri geldi kafa attı bende kalktım buna bi tane vurdum diğerli benim karşılık vermeyecemi düşündü galiba ben vurduktan sonra diğerleride geldi onlarda vurdu tam hatırlamıyorum sonra yavaşça eve gittim tek başıma yaşadığımdan çok zor oldu eve gittikten sonrada direk duşa girdim ne yapsam arkadaşlar...bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlarburdalar -- 25 Mayıs 2013; 18:00:30 >

• Bence takma kafana her genç kızın başına gelebilir. şaka bi yana geçmiş olsun dostum bidahaki sefer yanında emanet falan taşı hazırlıklı ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Bence takma kafana her genç kızın başına gelebilir. şaka bi yana geçmiş olsun dostum bidahaki sefer yanında emanet falan taşı hazırlıklı ol

emanet niye taşıyor kardeş başkasından aldığı eşyayı adamlara verip kaçacak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

Bence takma kafana her genç kızın başına gelebilir. şaka bi yana geçmiş olsun dostum bidahaki sefer yanında emanet falan taşı hazırlıklı ol

emanet niye taşıyor kardeş başkasından aldığı eşyayı adamlara verip kaçacak mı ?

• quote:

quote:

Aynen öyle bakcaklar bu adam iyi niyetli peşini bırakırlar

• quote:

quote:

Haklısın öyle yaparsa emanete ihanet edip başkasına verdiği için daha kötü döverler

• quote:

olsa direk saplarım yani ama yoktu pekte taşımam zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bkz:biber gazı.

• Geçtiğin güzergahta hep bulunuyorsalar tedbirini al.Ama sende de tecrübesizlik var 7*8 kişi yanına çağırıyor apaçi tipli niyetleri belli duymamış gibi devam etseydin.Sen hiçbir şey söylemezsen onlarda peşinden gelmez zaten.Korkaklık olarak algılamayın pitbull'un yanından geçip gitmek varken neden üstüne doğru yürüyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Geçtiğin güzergahta hep bulunuyorsalar tedbirini al.Ama sende de tecrübesizlik var 7*8 kişi yanına çağırıyor apaçi tipli niyetleri belli duymamış gibi devam etseydin.Sen hiçbir şey söylemezsen onlarda peşinden gelmez zaten.Korkaklık olarak algılamayın pitbull'un yanından geçip gitmek varken neden üstüne doğru yürüyeyim

ortada hiç bişey yokken adamın kafa atcağını nerden bileyim birde şu kafaya karşı önlem alınamıyor yumruk neyse kafa çok önemli

• yanında para tası onları görünce birden bağırarak pis fakirler de ve hepsinin alnına 200er lira yapıstır bir daha sana yaklasamazlar
  • kardeş kafa yedikten sonra kalkıp karşılık verebildiysen bravo sana. ben en son geçen sene 6 tane taksiciyle kavga ederken sağlam bi kafa yedim o an sanki şimşekler çaktı kafmda nasıl bir kulak çınlaması kendimi kaybettim. artık akıllanadım ama kafa yiyecek mesafede durmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: butze

csb. sen para yok diyince direk saldırmazlar

hocam bilgilendirme amaclı yazıyorum.
    saldırmazlar demeyin, yanlış yanıt verin direk saldırırlar gözümle gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndlessPowerr

kardeş kafa yedikten sonra kalkıp karşılık verebildiysen bravo sana. ben en son geçen sene 6 tane taksiciyle kavga ederken sağlam bi kafa yedim o an sanki şimşekler çaktı kafmda nasıl bir kulak çınlaması kendimi kaybettim. artık akıllanadım ama kafa yiyecek mesafede durmuyorum

aniden kalkmadım onlar bekledi biraz benim kalkmamı nasıl oldu bende anlamadım ama kafa çok ağır haklısın
  • Kafaya karşı yanına yaklaştırma mesafeyi koru kafa atamaz. Zaten bi zim türkiyede var galiba
  • Doğrusunu yazıyorum ;

Dün akşam 21:30 gibi eve dönüyordum aslında pek dışarı çıkmam neyse sonra baktım karşıda 2 tane apaçimi desem ne desem bilmem şekilsizler sonra yolumu değiştiriyim diye düşüdüm ama korkmadım yanlarında geçerken biri çağırdı bakarmısın birader dedi bende buyrun abi dedim para lazım dedi bende kusura bakmayın yok dedim sonra biri geldi kafa attı yere düştüm sonra gelip ayakkabısıyla suratıma bastı ve tükürdü, ben ayağa kalktım ve totoma bir tekme daha indirdi yavaşça eve gittim tek başıma yaşadığımdan çok zor oldu eve gittikten sonrada direk duşa girdim ne yapsam arkadaşlar...bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LickUP

Doğrusunu yazıyorum ;

Dün akşam 21:30 gibi eve dönüyordum aslında pek dışarı çıkmam neyse sonra baktım karşıda 2 tane apaçimi desem ne desem bilmem şekilsizler sonra yolumu değiştiriyim diye düşüdüm ama korkmadım yanlarında geçerken biri çağırdı bakarmısın birader dedi bende buyrun abi dedim para lazım dedi bende kusura bakmayın yok dedim sonra biri geldi kafa attı yere düştüm sonra gelip ayakkabısıyla suratıma bastı ve tükürdü, ben ayağa kalktım ve totoma bir tekme daha indirdi yavaşça eve gittim tek başıma yaşadığımdan çok zor oldu eve gittikten sonrada direk duşa girdim ne yapsam arkadaşlar...bilmiyorum

her yerim ağrıyor çok umrumda noktalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

quote:

Doğrusunu yazıyorum ;

bi okusaydın keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

quote:

Doğrusunu yazıyorum ;

Kafayı atan iyi atmış belli okuduğunu bile anlayamamışsın

• Polis boşuna mı var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.