Şimdi Ara

Dayak nedir? Kaça Ayrılır ve Kimlere dayak atılır :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru basit başınızdan geçen kavgaları da anlatabilirsiniz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dayak Nedir, Kaça Ayrılır ve Kimlere Atılır

Dayak, hedeflenen bir kişiye fiziksel güç veya nesneler kullanılarak kasıtlı olarak yapılan şiddet içeren bir eylemdir. Fiziksel zarar verme, acı çektirme ve korkutma amacıyla gerçekleştirilir.

Dayak Neden Atılır?

Dayak, çeşitli nedenlerle gerçekleştirilebilir:

• Öç alma
    • Ceza verme
    • Korkutma
    • Kontrol sağlama
    • Duygusal rahatsızlık verme

Dayak Kaça Ayrılır?

Dayak, üç ana kategoriye ayrılabilir:

• Fiziksel Dayak: Vücuda yumruk, tekme, tokat ve diğer fiziksel güç kullanımını içerir.
    • Psikolojik Dayak: Duygusal manipülasyon, sindirme, tehditler ve aşağılayıcı davranışları kapsar.
    • Cinsel Dayak: Cinsel şiddet, tecavüz ve cinsel istismarı içerir.

Kimlere Dayak Atılır?

Dayak, herhangi birine atılabilir, ancak bazı gruplar daha yüksek risk altındadır:

• Çocuklar: Ebeveynler, bakıcılar ve öğretmenler tarafından dayak riski altındadırlar.
    • Kadınlar: Yakın partnerleri, aile üyeleri ve tanıdıklar tarafından dayak riski altındadırlar.
    • Yaşlılar: Aile üyeleri, bakıcılar ve yabancılar tarafından dayak riski altındadırlar.
    • Engelli Kişiler: Fiziksel veya zihinsel engelleri nedeniyle hedef alınabilirler.
    • LGBTQ+ Kişiler: Cinsel yönelimleri veya cinsiyet kimlikleri nedeniyle dayak riski altındadırlar.

Dayak, asla kabul edilemez bir şiddet biçimidir. Mağdur iseniz, lütfen yardım istemekten çekinmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • listenin ilk başında sen varsın
  • bir insanın başka bir canlıya acı çektirmek haddini bildirmek vb. amaçlarla vurmasıdır..2'ye ayrılır. Haklı dayak ve haksız dayak. havalı insanlara kendini bişey sananlara ve en çok da kaşınanlara atılır.
  • nasıl dayak atılır?
  • 4 ya da 5. sınıfta sınıfta çocuğun biriyle kavga ettim. Kavga dediysem çocuk bana saldırdı ben ona birşey yapmadım. Biraz cüsseli bir insanımdır bir de o aralar Taekwondo'ya falan gidiyorum, çocuk çelimsiz biriydi acıdım nedense. Çocuk tırnaklarıyla resmen suratımın her tarafını çizmiş sonradan farkettim. Evde annem ne oldu dedi, anlattım, ne demek acıdım kendini savunacaksın gibilerinden birşeyler söyledi. O gün benim için gün dönümü oldu Önce bahsettiğim çocuğu sağlam bir dövdüm. Sonra da kendimi savundum sürekli. Ama son yıllarda herhangi bir belaya bulaşmadım.
  • "Bir: Dayak nedir? İki: Neden atılır?" Cem Yılmaz’ın hiçbir şekilde gülmediği tek filmi. Ve gerçek bir mafya babası nasıl beyazperdede canlanır, onun resmi aynı zamanda. Tabii ki, ilginç bir ayrıntı da ilk filminde "Biz size vuruyor muyuz be abi" diye mafyadan dayak yiyen Cem Yılmaz’ın, son filminde epeyce terfi etmesi.
    Asım: Bir insan bu kadar dövülmez ki, adam bayılmış bırak. Bu ayıltıp ayıltıp dövüyor ya...
    Müslüm: Şimdi sizin kafanızda iki tane soru işareti var. Bir: Dayak nedir? İki: Neden atılır? Sıradan bir dayakta vücutta iki şey yükselir. Bir, korku. İki ardinal. Ardinal bir hormon. Dayağa karşı olan arzuyu artırıyor. Biz bunu istemiyoruz. Biz istiyoruz ki, kabahatinizi hatırlayın. Sıradan dayağa örnek, sıradan dayak. Yaratıcı dayağa örnek, öğretmenlerimizin cetvelle bize böyle vurması.
    Ebru (Müslüm’ün sevgilisi): Yani hálá golf oynadığına inanamıyorum ya.
    Müslüm: Ata bindin mi?
    Ebru: Bindim.
    Müslüm: Bir daha bin.
    Ebru: İstemiyorum.
    Müslüm: Git, evde plazma seyret.
    Ebru: Plazma da istemiyorum.
    Müslüm: Bak ben bu saatte golf oynarım.

Cem Yılmaz'a SAYGILAR :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

listenin ilk başında sen varsın

Öyle mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ÇOCUK MAL YA [SSLI]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tenefüste kulağını yalayarak güldürmekten ölmene sebep olan arkadaşa atılır.(Allahım ne biçim arkadaşlarım var ya)
  • quote:

Orjinalden alıntı: özzer

Tenefüste kulağını yalayarak güldürmekten ölmene sebep olan arkadaşa atılır.(Allahım ne biçim arkadaşlarım var ya)

O Arkadaşında Şüpeliyim
  • Dayak : Cennetten çıkma, mübarek bir hadisedir.
    Kaça ayrılır : Hiç ayrılmaz. Dayak dayaktır.
    Kimlere atılır : Zamanında olayı özetlemiş zaten atalarımız :
    "Nush(Nasihat) ile uslanmayanı etmeli tekdir (Azarlama),
    Tekdirden anlamayanın , hakkı kötektir"

• quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Dayak : Cennetten çıkma, mübarek bir hadisedir.
    Kaça ayrılır : Hiç ayrılmaz. Dayak dayaktır.
    Kimlere atılır : Zamanında olayı özetlemiş zaten atalarımız :
    "Nush(Nasihat) ile uslanmayanı etmeli tekdir (Azarlama),
    Tekdirden anlamayanın , hakkı kötektir"

'Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.'

Dayak cennetten çıkma ise sadist ve özellikle mazoşistler cennetlik şahıslardır. Öyle mi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: £¢h¡n

Dayak cennetten çıkma ise sadist ve özellikle mazoşistler cennetlik şahıslardır. Öyle mi ?

"Uçak uçar,
    Kuş da uçar.
    Öyleyse kuş, uçaktır"

Öyle, sevgili Einstein
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: £¢h¡n

"Uçak uçar,
    Kuş da uçar.
    Öyleyse kuş, uçaktır"

Öyle, sevgili Einstein

• İnatçı insanlara atılır ...
  • kendini bilmişlere, havalılara, artizlere v.s atılır daha bi ton örnek
  • Asıl dayak insanın kendine attığı dayaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.