Şimdi Ara

DAY MOBILE M35 SAHTEKARLIGI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Surekli televizyonda ve internette dolasan day mobile m35 firmasi ve mngshop ile ilgili insanlari bilgilendirmek amaciyla konu acmak istiyorum. Surekli mngshop'un reklamlarinda duyurulan, sitesinde satilan bu telefonun reklamlarda anlatilan ile alakasi yok, en azindan almadan once google ile arama yapanlarin karsisinda ciksin bu konu...
    Soz konusu reklamlarda 1gb ram, 1.2x2 cift cekirdekli islemciye sahip oldugu soylenmektedir..
    Oysaki gonderilen cihazlarda 227 mb ram, 1,0x2 cift cekirdekli islemci bulunmaktadir... diger butun ozellikleri de anlatilanlarla alakasi yoktur....
    Antutu sonuclari asagidadir.. Umarim birileri en azindan bu konuyu farkeder...
    Urunleri geri iade aliyorlar sorun orada degil ama suana kadar yuzlerce urunun satilip sikayet ettigimde ilk kez boyle bir sikayetle karsilastirildiklarini soylemeleri ne kadar teknolojiden anlamayan bir toplum olup televizyonda her anlatilan dogru kabul edip arastirmadan alan bir toplum oldugumuzu gostermektedir... Bu fiyata 1gb ramli telefon beklemek sacma diyebilirsiniz ama siparis vermeden once arayip iyice sordum kabul ettiler zaten kosulsuz iade ettikleri icin bir sorun yoktu...

Dedigim gibi sorun hala bu telefonun yuzlerce kisi tarafindan yaniltilarak alinmasi, tuketicilerin kandirilmasi... Sikayet edebilecegim email, telefon numarasi eklerseniz ( bakanlik, gazete tuketici koseleri email adresleri, telefonlar vs) ben de daha cok sikayette bulunabilirim. Bir kac bakanligi aradim herkes birbirine yonlendiriyor en son tuketici haklari numarasini aradim iade edin dediler... ben hala yuzlerce kisi yanıltılıyor dedim bizimle ilgili degil sorun reklam bilmem nerenin telefonunu verdi aradim verdigi telefon fax cikti... Oylece kaldi yani... Ama pesinde olacagim, bu duzen boyle devam etmemeli!

ozet gec diyenler icin:
    benim adim voodoo child! ben bu oyunu bozarim arkadas!

telefonun reklamda ve internette yazan ozellikleri :
    CPU 1.2 GHZ Dual Core (Çift Çekirdek)
    RAM 1 GB RAM
    Wi-Fi Var 802.11a/b/g/n/ac HT80
    şletim Sistemi Android 4.2.2 vs (http://www.mngshop.tv/day-mobile-m35-android-cep-telefonu.html)

gelen telefonun ozellikleri :

sonraki okumada 9000 civari cikti

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• vallaha ne diyecgimi bilemedim :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun hocam en azından millet bilinçlensin dediğiniz gibi. özelliklere bakıyorum da romu da 512 mb falan heralde alana kan kustururdu. Çindeki satış sitelerine baktığımızda aslında bu fiyatlara çok daha güzel telefonlar alınırda işte vergiler sağolsun böyle sahtekarlara tamah eder duruma geldik
  • crona C kullanıcısına yanıt
    cin sitelerinden guzel teledon bulmustum quad core 1gb ram 16 gb rom ips 5" vs vs alacaktim ama arkadaslar sagolsun gumrukte sorun olur dedi bende almadim fiyati ise 250 tl kargo dahildi....

• ya belli olmuyor hocam benim ev arkadaşına 250 dolarlık söyledik geldi başka bir arkadaşa 200 dolarlık söyledik geldi 50 dolarlık gümrüğe takıldı şans işte. ama paypal falan ve güvenilir siteden olunca büyük bir ihtimal para iadesi alırsın gümrüğe takılırsa. ah ah keşke gümrük falan olmasa da ne telefonlar var işte
  • Mng shop birde Mng kargoya ait bir firma olacak.

• Anka SX5 olmuş adı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.