|
Beklenenden iyi çıkmış anlaşılan hemen oynamak lazım😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Beklenenden iyi çıkmış anlaşılan hemen oynamak lazım😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zorbey046 -- 13 Eylül 2026; 12:51:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dawnwalker (@DawnwalkerGame) on X https://x.com/DawnwalkerGame/status/2099133230620324269 |
|
Yaklaşık 90 saatin ardından çok keyif alarak bitirdim. Geriye bazı ıvır zıvır içerikler kaldı belki onları da hallederim ama kayda değer her şeyi yaptım, çok da sevdim. Eski crpg'lerin tadını verdi bana, yeni nesil rol yapma oyunları gibi sınırlandırmıyor insanı, ekibin bu kararını çok takdir ettim. Yaptığınız herhangi bir eylemin etkisi mutlaka karşınıza olumlu ya da olumsuz bir yerde çıkıyor ama hikaye bir şekilde devam ediyor, hayatın akışına güzel yedirmişler. Çok güzel örnekler var, mesela bir yerde ziyaret ettiğim bir kadın benden kocasını kurtarmamı istedi. Evinde de askerler vardı, öldüreyim mi dedim yok daha büyük soruna yol açmasın dedi bende kadının sözünü dinledim. Sonra aradan çok zaman geçti, kurtardığım adamı bir tane hanın içinde buldum, ne yapıyorsun, karın nerede diye sordum o öldürmediğim askerler kadını öldürmüş meğer. Adam da sefil bir hayata düşmüş. Ana hikayeye hiçbir etkisi olmayan bir görev oysa ki ama ağızda güzel bir tat bırakıyor ve oyun bunun gibi çok çok güzel detaylara sahip. Düşük bütçe ile gerçekten takdir edilesi bir iş çıkarmışlar, satışları da güzel gözüküyor. Assassin's Creed gibi farklı farklı çağlarda geçen bir seriye dönüştürme niyetleri varmış, bu kararlarını da şahsen destekliyorum. Uzun zamandır iyi bir vampir oyunu da oynamamıştık, bu açıdan da önemli bir oyun Dawnwalker, umarım başarılı olmaya devam ederler. Oyundaki tüm sonlara ulaşmaya çalıştım, toplam 7 tane son var, bunlardan 4'ü kötü, 3'ü iyi son. Tek playthrough ile tüm sonları görmek mümkün değil, bitirdiğiniz anda oyun direkt sonlanıyor. O yüzden Lacra, Crake ve gizli kapının görevini ya da anahtarını bulduğunuzda 30 gün bitmeden, o noktada aldığınız save ile load yaparak tüm sonları görebiliyorsunuz. Merak eden için sonları da ekleyeyim; Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 13 Eylül 2026; 21:36:57 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 13 Eylül 2026; 22:30:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
|
Dengeli mod da belki grafikleri daha iyi hale getirirler diye bekletiyorum oyunu ama sanki umut yok. Yapımcıdan bir geri dönüş oldu mu acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 14 Eylül 2026; 14:5:54 > |
35 saatte oyunu bitirdim. standart ps5 de performans modunda yağ gibi akıp gitti oyun. hiakyesiyle, rpg ile ve karakterleriyle alıp götürdü beni. çok güzel bi deneyimdi. şimdi diğer sonları deneyeceğim... ama inanılmaz şekilde tercihlerinin farklı yerlere evrilmesi çok çok güzel olmuş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1834 -- 14 Eylül 2026; 15:59:54 > |
|
eğer RPG türünü seviyorsan, WİTCHER 3 ü bayılarak oynadıysan bence hiç kaçırma.. parası ediyormu etmiyor mu o konuda yorum yapamam ama bir oyuna 3k vereceksem bu oyun onlardan birisi olacak. 35 saatte çok çok keyif alarak oynadığım bir oyun. ufak tefek göze batan hataları var ama iyi yönlerinden dolayı o tarafı çok umursamadım |
|
bu senenin en iyilerinden diyim 7/10 puan vermekte baya acımasız olmuş hocam bence.. Puan ortalamanız baya düşük sanırım :) en azından 10/8 i vardır bu oyunun ya.. böyle özgün, böyle RPG kolay kolay çıkmıyor piyasaya |
|
Yorumun için teşekkür ederim hocam gta 6 ya kadar idare etsin yeterli. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 15 Eylül 2026; 22:56:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Evet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|