Şimdi Ara

The Blood of Dawnwalker | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
31
Favori
20.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
Mesaj
  • Mericuls kullanıcısına yanıt

    Kısmen benziyor ama orada zaman sürekli akıyordu, boş gezerken bile geçiyordu vakit ve gerçek zamanlı işliyordu, oynaması çok daha stresliydi. Dawnwalker o kadar stresli bir yapıya sahip değil, biraz action points/resource management durumu var. Bi bandit camp buldun mesela, bu dövüş 1 zaman dilimi götürecek diye uyarı veriyor sende ister kabul ediyor istersen yapmıyorsun ya da bir konuşma esnasında karşındaki kişi sana ekstra bir şeyler soruyor, vereceğin cevaba göre orada harcayacağın vakit 2 zaman birimi daha artacak diyor sende ona göre tercih yapıyorsun. Lightning Returns'ün aksine burada zamanın kontrolü tamamen bizde ama her şeyi yapacak kadar da özgür değilsin, 10 tane aktivite varsa bulunduğun alanda, günlük zaman barını da ona göre ayarlaman gerekiyor, bazı içerikleri mecburen feda ediyorsun.

    _____________________________
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 30 günü geçirirsek ne oluyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • O noktada olmadığım için detaylı bilmiyorum ama 30 günden sonra da oyun devam ediyor, yapımcı da bunu söylemişti. 30 günlük süre aileni kurtarma ana görevi, eğer başarılı olamazsan anladığım kadarıyla hikaye farklı bir noktaya evriliyor ama tabii ki zamanı doğru kullanmak oyunun temel mekaniği olarak sunulmuş.

    _____________________________
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam çok detaylı anlatmışsınız 🙏🏻


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • 5 saati bitirdim oyunda. Oyun çok keyifli eğlenceli, hikaye yazımı gayet güzel, Kombat kötü ya gerçekçi yap kingdom Come gibi ya da biraz daha serbest ve akıcı bırak bence bu oyundaki keyfi zaman zaman azaltıyor. Onun dışında bu 30 gün olayı muamma, yani ana hikayeyi bitirdikten sonra serbest dolaşıp tüm ya içerikleri tamamlamak isterdim açıkçası niye böyle birşey koydular hala çözemedim, rahat rahat oyunu bitirip gezmek varken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Zorbey046 Z kullanıcısına yanıt

    Kül ve Duman görevinin sonunda envantere ekleniyor.

  • psycho90 kullanıcısına yanıt

    Hocam o ayarı kapatınca zorluk modu "ÖZEL" olarak değişiyor, tekrar açınca "DÜELLOCU" olarak güncelleniyor. Yüksek ihtimalle o ayarı kapatınca Düellocu değil Özel zorluk ayarında oyunu bitirmiş sayacak. Trophy'yi vereceğini sanmıyorum, bu yüzden en zorun bir altında bitirip oyunun keyfini çıkarıcam.


    Platin kasarken oyunun kölesi oluyorsun maalesef, oyunda yeteri kadar 30 gün stresi var zaten bir de ekstra platin stresiyle uğraşmak istemiyorum. Çok sararsa New Game+ güncellemesi geldiğinde o zaman Platin kasarım :)


    Bu arada 30 gün mevzusu cidden anlamsız olmuş, en azından haritadaki etkinliklere ve hazine gibi yan görevlere zaman kısıtlaması koyulmasaymış bari. Sadece yan karakterlerin görevleri ve ana görevlere bu sınır getirilseymiş de mecburi seçimlerle hikaye farklı yerlere evrilseymiş keşke.

    _____________________________

    iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13&amp;quot; MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • Oyunda ki 7. Saatim 26 günüm kalmış durumda eğlenerek oynuyorum hikayesi çok güzel bence , yeteneklerden mutlaka hem insan hemde vampirken hızlı koşma özelliğini alın çok faydası oluyor eğer fast travel yapmıyorsanız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zorbey046 -- 4 Eylül 2026; 1:23:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Peki 30 gün içinde aileyi kurtardıktan sonra ne oluyor? Oyun bitiyor mu? Bundan sonraki amaç nedir?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Yahu arkadaş altyazı boyutu ayarlama nasıl olmaz bir oyunda.


    Oyunu bitiren oyuncular, oyunun %80 görevlerini bitirmelerine rağmen hala ana görev için süre olduğunu yazmışlar.


    Uzun bir güncelleme süresi olacak oyunun belli.


    Şu altyazı hemen gelsin arkadaş.

    _____________________________
  • radyohead R kullanıcısına yanıt

    Bir amaç yok sonrası için, 30 günde aileni kurtarmak sonlardan biri sadece. Kurtaramadığında da "intikamını al" ana görevi aktifleşiyor ve oyun 30 gün sonrasında başka bir sınır olmadan açık dünyada devam ediyor. Hatta haritanın kuzey batı bölgesinde bir sur kapısı var, oradan çıkmaya karar verdiğinizde artık sorumluluk istemiyorum kendi hayatıma bakacağım deyip vadiyi terk ediyorsunuz ve oyun bitiyor.


    Oyun biraz ahlaki bakış açısına göre şekillendirilmiş, duygu yoğunluğu ve karmaşası yaratmaya çalışıyor oynarken; 30 günde aileni kurtarmak için gerçekten uğraşacak mısın, başarabilecek misin, o kadar uğraşa rağmen başarısız mı olacaksın, yoksa ölmelerini mi istiyorsun, intikam hırsın var mı ya da her şeyi bırakıp kaçıp gidecek misin? Çünkü oyun her adımında zamanın azalıyor mesajı veriyor, dinlendiğinde, görev yaptığında, sohbet ettiğinde, yetenek öğrendiğinde vs hali ile bunların hepsi oyunu oynama şekline yansıyor.

    _____________________________




  • Orta segment bir Laptop tan oynuyorum bu oyunuda düşük grafik ayarları ile 80FPS alıyorum şu kombat sistemine alışamadım sanırım KM den dolayı ama oyun kendini oynatıyor yani keyifli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
    武士度
    PSN GalacticHope
    #Playstation
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt

    ayarlardan otomatik bloklamayı açın hocam. ilkde bende anlamadım ne oluyor felan diye. ama öbür türlü bi hantal oluyor yönlendirilmesi zor geldi bana.

    _____________________________
    ilker
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum hocam. bunu ilk 5 saat içinde iliklerime kadar hissettim. bi yan görevine başlarken acaba vakit harcamama değecek mi ? yoksa bi yetenek açarken vakit harcamama değecek mi diye tedirginlik hissi benim hoşuma gitti. hayatta kalma oyunlarındaki kısıtlı mermi sayısı gibi bu gün sayısıda bence bi heyecan katmış. oyunu 5 saatte bitiren de var, dediğin gibi haritadan çıkıp bırakadan da. oyun biraz kişiye özel bir deneyim sunmuş. ilk 5 saat için ben memnunum. ilk prolog bitti, köyün kapısını açtım orada bıraktım. haritada herhangi bir yan görev gözükmüyordu, acaba gece vampirim diye mi gözükmüyor yoksa gidip yanlarından geçmediğim için mi ?

    _____________________________
    ilker
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    bu sur kapısı 2. oyunun habercisi olabilir yada dlc nin

    _____________________________
    ilker
  • ilker1834 kullanıcısına yanıt

    Sadece vampirken tırmanabildiğin kuleler var, onlara çıkıp Assassin's Creed'deki gibi çevreye bakıp bazı içerikleri açabiliyorsun. Ancak oyunun görev yapısı birbiri ile bağlantılı işliyor, verdiğin bir karar, ölen biri vs. bir başka görevin açılıp açılmamasını tetikleyebiliyor.


    O kapıdan çıkınca dediğim gibi oyun bitiyor, credits ekranı geliyor sonrasında da modern zamanda geçen bir trailer yayınlamışlardı geçtiğimiz aylarda, o trailer açılıyor. Bu seriyi bir saga haline getirmek istediklerini söylemişlerdi, ben bekliyorum birkaç oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 4 Eylül 2026; 13:7:16 >
    _____________________________
  • "Desteğiniz için son derece minnettar ve hayranlık içindeyiz. Hepinizin oyunumuzu oynadığını görmek gerçekten büyük bir onur."


    TEŞEKKÜR EDERİZ!



    The Blood of Dawnwalker | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı


    The Blood of Dawnwalker | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
    The Blood of Dawnwalker | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazıx (formerly twitter)
    Dawnwalker (@DawnwalkerGame) on X
    https://x.com/DawnwalkerGame/status/2095826301810626851
    _____________________________




  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Güzel mekanik ama ailenle hiç bağ kurmadın ki onlar için bir şey hissedip kurtarmaya uğraşasın. Mesela bazı oyunlarda yan bir karakterle oynarsın o ölünce sinirlenirsin öldüren adamı hemen kesersin az da olsa bir bağ kurmuşsundur. Hiç konuşmayan anne sürekli somurtan baba iki kelime konuşmadığın kardeşlerin. Valla ben hiç aileyi kurtarmaya uğraşmıyorum umrumda değil tanımıyorum ki sıradan npc. Şu anda Anca'yı kaçırsalar durur onu kurtarmaya çalışırım. 1 gün kala bakarım kurtarabiliyormuyum kurtaramıyormuyum sonrası devam The Blood of Dawnwalker | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

    _____________________________
  • Comparaholicyoutube
    Obsessive Comparison: Witcher 3 vs Blood of Dawnwalker
    https://youtu.be/zPJ5rrtK-ec?si=eZXLhBlBl97YA08-

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    LG OLED55C24LA || XBOX SERIES X GAMERTAG: lll K A K A lll || PLAYSTATION 5 PRO PSN: BURAK__PS
  • 1 Milyon Satış Adedini Aştı!



    The Blood of Dawnwalker | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı


    The Blood of Dawnwalker | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
    The Blood of Dawnwalker | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazıx (formerly twitter)
    Dawnwalker (@DawnwalkerGame) on X
    https://x.com/DawnwalkerGame/status/2096246835388027235
    _____________________________
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.