Şimdi Ara

Dawn of the Planet of the Apes (2014) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
200
Cevap
2
Favori
5.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazseyfo

Tamamen ara bir fim olmuş, ne bir konu düzeni nede bektileri karşılayan aksiyonu var. Aslına bakarsanız bu devam filmleri gişe kaygısı yüzünden izleyicileri hüsrana uğratıyor.

Aynen öyle olmuş. Ara film olmuş.

Açıkcası senaryo olarak çok vasattı. Sezar insanların her isteğini kabul ediyor. Hiç temkinli davranmıyor. İnsanlara çok güveniyor. İnsansa yine insanlığını yapıyor. Sadece son sahnesi film için bir ilerleme olmuş tam söyledikleri değil ama
    "savaşı maymunlar başlattı, insanlarda devam ettirecek diyor. Artık barış olamaz. Dünyada bir ırk üstün olacak muhakkak.
    Filmin akılda kalan başka bir sahnesi yoktu. İlk filmden görsellik bakımından üstün, senaryo bakımından kat kat zayıftı. Ara bir yapım olarak bakıyorum. Görselliği senaryoya tercih edenlerin beğeneceği bir film.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.

• Maymunlar Cehennemi gerçek olabilirdi

Rusların gizli araştırmalar yürüttükleri ve bunların bir çoğunun halen sırrını koruduğu söylenir. Ancak ortaya çıkan ve internette de bir hayli bahsedilen ilginç hikayeler var. Rusların UFO dosyaları ve araştırmaları örneklerden biri olarak verilebilir. Bunlardan diğer biri de Stalin'in yarı insan yarı maymun savaşçıları. Scotsman gazetesi daha önce bu konuyla ilgili makale yayınlamış ve ilgi çekmişti. Makalede yazanlar kısaca şu şekilde:

"Ortaya çıkan gizli belgelere göre Sovyet lider Joseph Stalin yarı insan yarı maymun olan savaşçılar oluşturulmasını emretti.

Moskova'daki arşivler 1920'lerin ortasında Rusya'nın en çok bilinen hayvan yetiştiricisi ve bilim adamı olan Ilya Ivanovich Ivanov'un, attan diğer hayvanlara kadar süper savaşçı insan arayışında olduğunu göstermekte.

Moskova gazetelerine göreyse Stalin, bilim adıma ağrıya duyarsız, dayanıklı ve yedikleri gıda için de duyarsız kalan yenilmez savaşçılar istediğini söyledi. 1926 yılında Bilim Akademisi'ne "Yaşayan savaş makinesi" isteği geçti. Bunun arkasında ise dünyayı baş aşağı çevirme ve yeni bir haçlı seferi amacı vardı."

Makalenin detaylarında ise Stalin'in "Humanzee" isimli melez ırkın araştırılması için Dr. Ivanov'a 200.000 dolar finans sağladığı belirtiliyor. Bahsedilenlere göre deneyde ilk olarak Ivanov insan spermi ile şempanzeleri gebe bırakmaya çalıştı. Bunu da Pasteur Enstitüsü'nün yardımıyla yaptı. 1926'da üç şempanzede yapılan deney başarısız oldu.

Daha sonra Ivanov deneyi tersinden alıp, orangutan spermi ile Rus bir kadın üzerinde gerçekleştidi. Ama Tarzan isimli donür orangutan öldü ve deney iptal edildi. Stalin'in siyasi tasfiyelerinden birinde Ilya Ivanovich Ivanov uzaklaştırıldı ve uzun süre geçmeden hayatını kaybetti.

http://www.teknokulis.com/Haberler/Internet/2014/09/08/maymunlar-cehennemi-gercek-olabilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Maymunlar Cehennemi gerçek olabilirdi

Rusların gizli araştırmalar yürüttükleri ve bunların bir çoğunun halen sırrını koruduğu söylenir. Ancak ortaya çıkan ve internette de bir hayli bahsedilen ilginç hikayeler var. Rusların UFO dosyaları ve araştırmaları örneklerden biri olarak verilebilir. Bunlardan diğer biri de Stalin'in yarı insan yarı maymun savaşçıları. Scotsman gazetesi daha önce bu konuyla ilgili makale yayınlamış ve ilgi çekmişti. Makalede yazanlar kısaca şu şekilde:

"Ortaya çıkan gizli belgelere göre Sovyet lider Joseph Stalin yarı insan yarı maymun olan savaşçılar oluşturulmasını emretti.

Moskova'daki arşivler 1920'lerin ortasında Rusya'nın en çok bilinen hayvan yetiştiricisi ve bilim adamı olan Ilya Ivanovich Ivanov'un, attan diğer hayvanlara kadar süper savaşçı insan arayışında olduğunu göstermekte.

Moskova gazetelerine göreyse Stalin, bilim adıma ağrıya duyarsız, dayanıklı ve yedikleri gıda için de duyarsız kalan yenilmez savaşçılar istediğini söyledi. 1926 yılında Bilim Akademisi'ne "Yaşayan savaş makinesi" isteği geçti. Bunun arkasında ise dünyayı baş aşağı çevirme ve yeni bir haçlı seferi amacı vardı."

Makalenin detaylarında ise Stalin'in "Humanzee" isimli melez ırkın araştırılması için Dr. Ivanov'a 200.000 dolar finans sağladığı belirtiliyor. Bahsedilenlere göre deneyde ilk olarak Ivanov insan spermi ile şempanzeleri gebe bırakmaya çalıştı. Bunu da Pasteur Enstitüsü'nün yardımıyla yaptı. 1926'da üç şempanzede yapılan deney başarısız oldu.

Daha sonra Ivanov deneyi tersinden alıp, orangutan spermi ile Rus bir kadın üzerinde gerçekleştidi. Ama Tarzan isimli donür orangutan öldü ve deney iptal edildi. Stalin'in siyasi tasfiyelerinden birinde Ilya Ivanovich Ivanov uzaklaştırıldı ve uzun süre geçmeden hayatını kaybetti.

http://www.teknokulis.com/Haberler/Internet/2014/09/08/maymunlar-cehennemi-gercek-olabilirdi

Bundan güzel bir Hollywood filmi çıkar esasında.

• Geç kalmadı mı bu film malum ortamlara.

Orijinalden alıntı: zUbE

Geç kalmadı mı bu film malum ortamlara.

No Release Date

Çıkış tarihi belli değil en az fazla 2 ay var çıkmasına diyebilirim

Dawn Of The Planet of The Apes 2014 1080p WEB-DL DD5 1 H264-RARBG
    Bmw 1 series F40 M Sport Red
  • Filmi izledim ancak beklentilerimi pek de karşılamadı. Daha iyi olabilirdi. Önceki filmlerle de bir bağlantı kuramadım. İnsanoğlu deneyler yaparak insan gibi zeki insan kadar büyük bir maymun ırkı ortaya çıkarmış. Ben en çok Planet of the Apes (2001) filmini sevmiştim. Mark Whalberg yer alıyor filmde deney maymunu paralel bir evrene mi yoksa aynı evrende ama maymunların insan gibi evrimleşmiş olduğu bir gezegene gidiyordu, öyle bir şeydi. Bizim Mark da bir şekilde onun peşinden gidiyordu yanılmıyorsam. Vallahi o film bundan daha iyiydi bence. Neyse çok daha kötü filmler izlediğim için fena değil diyorum. Ama tekrar tekrar kendini izletmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Ekim 2014; 12:48:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

''Red Planet''

• Dawn of the Planet of the Apes filmi sonunda sanıldığı gibi Koba ölmedi. Koba'nın düşme sahnesini dikkatle izlerseniz, 2016 daki film için açık kapı bırakıldığını anlayabilirsiniz. Vizyon Tarihi 29 Temmuz 2016 olan 3.film Untitled Planet of the Apes Sequel; sadece insanlarla maymunlar arasındaki savaşı değil, aynı zamanda Koba'nın intikam mücadelesini de anlatacak. Koba intikam için insanlarla işbirliği yapacak. 3.film sonunda da Sezar maymunların atası ünvanıyla ölecek. Sonraki seriler ise çok daha ileriki zamanları anlatacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 1 Kasım 2014; 2:10:08 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • Filmi bugün indirdim. Zaman bulunca izlerim.
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Altyazı. Şunu indirdim;

Dawn.Of.The.Planet.of.The.Apes.2014.1080p.WEB-DL.DD51.H264-RARBG

Bugün izleyemedim maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Kasım 2014; 23:08:38 >

ben tr sini bekleyeceğim.
  • ispanyolca olanı izledim yada portekizce her neyse film güzeldi fakat konu olmayınca biraz sıktı..ilk filmde maymun nooooo dediğinde çok etkilenmiştim. yinede güzel film izlenebilir 10/7 ilk film daha iyiydi 10/8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 11 Kasım 2014; 14:44:22 >
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.