Şimdi Ara

Dawn of the Planet of the Apes (2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
5.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20th Century Fox yapımcılığında hazırlanacak olan Rise of the Planet of the Apes filminin devamı 'Dawn of the Planet of the Apes' filmiyle ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Devam filminin yapımcı kadrosunda Peter Chernin, Dylan Clark, Rick Jaffa ve Amanda Silver'ı tekrar göreceğiz.

Önceki film (Rise) Dünya çapında 483 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

http://www.apes2014.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 1 Kasım 2014; 23:20:01 >

• Yönetmen belli oldu. Matt Reeves yönetmen koltuğuna oturacak.
  • Rise bence güzel bir filmdi devamı da aynı kalitede olacak ise merakla bekliyorum.
  • bu tarz fantastik filimleri herzaman sevmişimdir..umarım başarılı bir film olurda nihayet güzel bir film seyrettik diyebiliriz bu aralar çıkan bütün filmler boş ve vasat
  • Rise güzeldi eminim buda güzel olcakdır !
  • Merakla beklemekteyim. Umarım baştan savma olmaz.
  • Gary Oldman'da katılmış kadroya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hunter: Call of the Wild
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu filmin sadece tek serisini izledim oda çok hoşuma gitmişti diğer serileri izlemek nasip olmadı , yeni yapacaklari bu filminde başarılı olacağına eminim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk film harikaydı.umarım çıtayı yükseltirler
  • Mesaj bulunsun tesadüf bugün digi premier kanallarında hem Maymunlar Cehennemi hem de Maymunlar Cehenlemi başlangıç yayınlandı :D bu 3. filmi de bekliyoruzz. ::DD:
  •  Dawn of the Planet of the Apes (2014)
  • James Franco varmı ?
  • Valla eski filmleri izlemedim izleyeceğimi de zannetmiyorum.Çok eski yapımları izlemeyi sevmiyorum nedense.2001 sonrasını takip etmek en iyisi sanırım.
  • James Franco var mı
  • İlk film muhteşemdi, bundan da ümitliyim.
  • 1 dakika 19 saniyelik fragman geliyor bakalım.
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    bu iyi haber işte
  • Caesar'ın öncülüğünde maymunların insanlarla savaşmasını izleyeceğiz sanırım. Bence ilk filmden daha keyifli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Valla eski filmleri izlemedim izleyeceğimi de zannetmiyorum.Çok eski yapımları izlemeyi sevmiyorum nedense.2001 sonrasını takip etmek en iyisi sanırım.

1968 yapımı ilk filmi mutlaka izlemelisin.
    2001 yapımı hariç eski tüm filmleri seyrettim, ikinci film hariç hepsini beğendim.
  • Filmin afişi yayınlandı.
    Fragman'da 18 Aralık'ta gelecekmiş, bekliyoruz.

Dawn of the Planet of the Apes (2014)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.