Şimdi Ara

Dawn of the Planet of the Apes (2014) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
5.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rise gerçekten güzel bir filmdi en azından izletti kendiin bunda da aynı başarı devam etse iyi olur.

Orijinalden alıntı: Offret

Rise gerçekten güzel bir filmdi en azından izletti kendiin bunda da aynı başarı devam etse iyi olur.

umarim yapımcılar yonetmenler falan aynidir. cunku herseyiyle harbi güzeldi ya. hem kadına hem cocuga hem buyuye hitap ediyordu... tam aile filmi hem dram hem kaos. boyle guzel film son zamanlarda yapılmadı.
    inanmazsiniz ona buna izlettirirken toplam 15 kez izlemisimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 22 Aralık 2013; 10:18:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet o serinin yeniden uyarlaması ancak kronolojik olarak o seriye uymuyor. 1968'de "Planet Of The Apes" filmiyle başlayan seri direk olarak olayın başlangıcından gitmiyor. Benim tavsiyem 5 filmlik bu eski seriyi izlemeniz yönünde. Tabi yeni filmler bu eski filmlerle paralellik taşıyacak mı oda ayrı bir mevzu ama senaryoların birebir olmayacağı yönündeki kanı daha yaygın.
  • İlk filmi çok beğenmiştim. İlk filmden sonra seriyi indirip izlemiştim ancak ne yalan söyleyeyim bu filmle eski seri arasında dağlar var. Klasikler arasında olabilir belki ilk seri ancak bence şu filmin yanından bile geçemez. Beklemedeyiz. İnşallah 5. filmini görürüz.
    Kirpiklerin ok ok, yar yar cana batarken
    Cümle alem uykusunda yatarken
    Kimseler görmeden yar oy, yar oy - gel gizli gizli, gel gizli gizli
  • 10 yil sonrasini anlatacaklarmis. maymunlar bülbül gibi şakır simdi. yani konuşmaları gelişmiştir.
  • Şu bakışlara bak heyt koçum benim. Şu tavrı, bakışları iyi işlemişlerdi yalnız filmde. O masum halinden savaşçı haline geçişi de iyiydi filmin. Devam filmi de ilki kadar iyi olursa güzel bir seri olur.

Bu filmde maymunların hakimiyetini izleyeceğiz, üçüncüde de insanların savaşını sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Dawn of the Planet of the Apes (2014)

Aha cesar ın çocugu olmuş vay be saglam film geliyor

• _____________________________

• _____________________________
  • Bu film olmuş arkadaş, fragman harika.

İlk filmden çok daha büyük çaplı ve etkileyici bir olmuş gibi görünüyor.
    11 Temmuz'u merakla bekliyorum.

Adamlar aşmış, heralde izleyeceğimiz en iyi maymunlar cehennemi filmi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragmanı yeni gördüm cidden çok fena çok gerçekçi aşmışlar resmen kendilerini.
    Karanlık cömert ve sabırlıdır. Adaletin içine acımasızlık tohumlarını eken, merhametin içine hor görü damlalarını sızdıran ve sevgiyi şüphe tanecikleri ile zehirleyen şey, karanlıktır. Karanlık sabırlı olabilir, çünkü en ufak yağmur damlası bu tohumların filizlenmesine neden olacaktır. Karanlık sabırlı olabilir ve tohumlar filizlenir, çünkü onların büyüdüğü toprak, üzerlerini örten bulutlar, onlara ışık veren yıldızların arkasında bekleyen karanlıktır. Karanlığın sabrı sonsuzdur. Eninde sonunda, yıldızlar bile söner...
  • O modellemeler, efektler nedir yahu? Yakında oyunculuk biter her halde. Oyuncuları da modelleyip koyarlar oraya.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.