Şimdi Ara

Davulda kick nasıl gelişir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar davulda çoğu şeyde kendimi geliştirdim sayılır ama kicki bi türlü halledemiyorum. Kicki geliştirebilmem için nasıl çalışmam gerekiyor ve antrenman yaptığım bir elektro davulum var ama kick pedalı biraz değişik sesler çıkartıyor bazen vurmuyor ya da iki kere falan vuruyor. Yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChrisJohnMcCandless -- 6 Ocak 2021; 19:55:27 >

• elektro davulunun kendi kickiyse biraz para biriktirip single veya twin pedal almanı öneririm. eğer bütçeni çok yükseltemezsen ve twin istemiyorsan iyi bir single pedal alabilirsin. alana kadar onunla çalış.

egzersizlere gelince, bahsettiğin şeyler oluyorsa biraz en temele inmek lazım gibi. görmeden bir şey diyemem fakat sana sıkıcı, kolay ve bir o kadar da etkili bir temel egzersiz önerebilirim.

metronomla sadece kick çalış. 60 metronom aç. önce 4lük, sonra 8lik, sonra triplet (üçleme) ve sonra 16lık. bir bar (bir cümle) 4lük, arkasından bir bar 8lik, arkasından bir bar triplet, sonra da bir bar 16lık. metronomsuz çalışma, ve 60ın üstüne çıkma bir süre.

sonra düz 4/4 ritim üstüne aynısını yap. yani üstte düz 4/4 ritim çalarken aşağıda bir bar 4lük, bir bar 8lik diye aynısını yap.

yani ilk başta sadece kick çalışacaksın, sonra aynısını düz ritim üstüne yapacaksın. ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama detaylı konuşabiliriz istersen. çok basit gibi geliyor, öyle de zaten ama çok etkili ve çok işini görecektir. sıkılmamak ve hemen hızlanmamak temel şeylerden birisi. daha sonra başka şeyler de önerebilirim istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheXylai -- 15 Ocak 2021; 1:32:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.