Şimdi Ara

##Davul için fikirlere ihtiyacım var ##

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Staja başladım ve param birikmeye başladı yemeyip içmeyip yastık altına koyuyorum

İlk davulum olcak 600 YTL den fazla vermeyi düşünmüyorum,nasıl bişey alıcağımıda bilmiyorum

Davul alırken nelere dikkat edilmedilir? Bu konu hakkında bişiler sölerseniz sevinirim

Yada önerceğiniz Set varmı Şimdiden Sağolun

• quote:

Orjinalden alıntı: 0nur*

Selam beyler ;

Staja başladım ve param birikmeye başladı yemeyip içmeyip yastık altına koyuyorum

İlk davulum olcak 600 YTL den fazla vermeyi düşünmüyorum,nasıl bişey alıcağımıda bilmiyorum

Davul alırken nelere dikkat edilmedilir? Bu konu hakkında bişiler sölerseniz sevinirim

Yada önerceğiniz Set varmı Şimdiden Sağolun

Davul konusunda yeniysen kapsamlı bir setup almana gerek yok...Maxtone set alabilir üstüne 1 crash symbals ekleyebilirsin...Veya doların düşmesini bekleyip tama imperial star ile başlayabilirsin...

Dediğim gibi 600 liraya çok seçenek yok ama maxtone + 1 crash + evans deriler ile sana 700-750 liraya patlar...

• Bir nevi çalışma seti olcak benm içn sitenin bodrumuna koycam

600 den fazla vermek istemiyorum açıkçası
  • quote:

Bir nevi çalışma seti olcak benm içn sitenin bodrumuna koycam

600 den fazla vermek istemiyorum açıkçası

O zaman bazı şeyleri feda edeceksin ; derileri almayabilirsin mesela ama tatmin etmez default deriler...
  • http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=5210&gid=1521

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6687&gid=1884

Bu ikisi fiyatıyla gözüme çarptı

Ayrıca 1 zil daha almak istiyorum 2 zil ile götürmem + deriler var değilmi birde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur* -- 7 Kasım 2008; 14:23:41 >

• sıfır dandik birşey alacagına 2.el temiz yamaha stage custom fln bulmaya çalış..bir kere alıyorsun maxtonela fln başlamanı tavsiye etmiyorum konserlerde kötü ses alırsın. ama öbür türlü alacagın "temiz" 2. el kaliteli bir davulun sadece derilerini değiştirirsin.
  • Ben evin bodrumunda çalışcam bununla Bar olaylarına girdiğinde Her barın kendi Davulu olmuyomu ?

Çalışmak için 1000 YTL davula vermek çok doğru olurmu ?

Pahalı bişiler almayı pek gerekli bulmuyorm bende sadece çalışmak için çünki,sanırsam kendim toplasam daha iyi olcak galiba?

Davul parçalarında hangi markalar daha kalitelidir beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur* -- 7 Kasım 2008; 16:49:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nede çok soru işareti var
  • konsere baterisiylemi gidecek adam konserlerde iyi ses alamasın, zillerini götürür falan en fazla..ayrıca pure hatred' in dediği gibi bi set almanı tavsiye ediyorum bende.
  • Set'i Kendim toplasam ne kadar mal olur ?

Marka alırsam hangi markalara bakmamı önerirsiniz?
  • şuan üniversitede iki yerde çıkıyorum setuplar var çıktığım yerlerde zil olarak ne istiyorsam 4 yada 5 zil ayaklıklarla beraber ben yerimi almadan 1 saat önce orada oluyor twin pedal istiyorsam twin geliyor yani senin konserlere özellikle bar programına davul götürmene gerek yok haaa şu olur 1000 kişi3000 4000 kişi üniversitede konser olur götürürsün tama starclassiciğini kurarsın güzel janjanlı setup yaparsın
  • Arkadaşlar bar mar unutun şuan yok öle bişi

Amacım bir bateri almak, ve alırken nelere dikkat etmeliyim ?

Hazır set mi almalyıım yoksa Kendimmi toplamalıyım?

Bütçem 600-700 İlk baterim olcak bu arada
  • hazır maxtone setle başla en ucuzundan zil olarak hi hat right ve crash olsun şimdilik yeterlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: marophat

hazır maxtone setle başla en ucuzundan zil olarak hi hat right ve crash olsun şimdilik yeterlidir

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2249&gid=273

715 liraya bu var maxtone değermi ki ?

Kendim toplasam daha kaliteli bişiler alamazmıyım
  • Herkes bar falan diye sıkmış ortalığa , gösterecekler ya stageman olduklarını...

Arkadaşım , ilerde sahne sorunun olsa bile , hele büyük sahneler olsa bile bunlar ; en fazla kick pedal ve derilerini götürür takarsın sen oralara takılma...Grubunla tur minibüsü falan alacaksan orasını bilemem , arkasına atarsın "şiki şiki baba" eşliğinde gidersin...

Sen "Ben tama imperialstar kasamam" diyorsan zaten maxtone ve müdavillerini almaktan başka şansın yok...Zaten dandike kesmüke de olsa setup'ın içinde 1 crash 1 hi hat ve 1 ride geliyor...1 crash daha çakıp çalışırsın , önceliği evans deri almaya ver...Ağacı makiden yapılmış bile olsa default deriler ile evans deriler arasında dağlar kadar ses farkı var....
  • Anladığım kadarı ile Toplama bir set değil,Hazır bir set alın diyorsunuz.

Sadece üstüne Evans deri + zil alıcam

Bu arada ben ayağımı açmak için Önceden zincirli bi Kick almıştım onu napcaz
  • Up Up Up..
  • O kick pedal boşa gitmesin istiyorsan , aldığın setteki kick'in ölçülerinde bir kick daha alır double kick yaparsın...Veya kick pedalı satıp güzel bir twin pedal alırsın...

Ben sadece üstüne evans deri + zil al diyorum..Bütçen kısıtlı o yüzden , yoksa yapılacak daha güzel şeyler var tabii...
  • Maxtone bir set alicam ozaman Evans Deri + zil alıp tamamlarım setimi

Yeni baget de aldım şimdi
  • quote:

Maxtone bir set alicam ozaman Evans Deri + zil alıp tamamlarım setimi

Yeni baget de aldım şimdi

Bütçen dahilinde en mantıklısını yapıyorsun...Sonra zaten setup'ını satar tama imperialstar'a terfi edersin en azından...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.