Bildirim
Davul (Bateri) Zor Geliyor Alışırmıyım ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam azim ve sabır işi elbet yaparsın o adamın senden ne eksiği var ? -
egzersiz-egzersiz-egzersiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Heaven&Hell
Hocam azim ve sabır işi elbet yaparsın o adamın senden ne eksiği var ?
Hocam Çok Doğru Bende Sana Katılıyorum Sonuçta İkimizde İnsanız -
quote:
Orijinalden alıntı: Cacophony.
egzersiz-egzersiz-egzersiz.
Çalışma Pad'i Aldım Sizce Başlangıç İçin İyi Olurmu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: RedMagician
quote:
Çalışma Pad'i Aldım Sizce Başlangıç İçin İyi Olurmu ?
Olur olurrr bende geçen sene 2 adet baget almıştım, bizim koltukların sağı solu yüksek ortasıda trampet gibi ses veriyor sürekli çalışıyorum orada. Baya geliştirdi beni koltukta çalışmama rağmen geçen stüdyoya gittik çalabiliyorum kick sorun oluyor birtek onuda evde çalışamadım için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Heaven&Hell
quote:
quote:
Olur olurrr bende geçen sene 2 adet baget almıştım, bizim koltukların sağı solu yüksek ortasıda trampet gibi ses veriyor sürekli çalışıyorum orada. Baya geliştirdi beni koltukta çalışmama rağmen geçen stüdyoya gittik çalabiliyorum kick sorun oluyor birtek onuda evde çalışamadım için.
Zaten Baterinin Zor Kısmı Cross (kick) :D Ama Ben Air Drum Da Olduğu Gibi Sanki Ağamın Altında Kick Varmış Gibi Yapıyorum Başarılı Oluyorumda Bu Şarkı Çalma Olayı Olayı Nasıl Olacak Bilginiz Varmı ?
-
Rhcp - Californication kolaydir benim ilk caldiklarimdandır -
Ben de okulda her programda çalıyorum. Darbuka gibi. Görünüşte herkese göre kolaydır ama işin içine girdiğinde göründüğü gibi olmadığını anlıyorsun.
Pratik yapa yapa gelişecek hocam.. -
Engelsiz saglikli her insan oglu istedigi her parcayi calabilir sadece calisma sureleri fark eder.calismaya devam et bu evreleri unutmus olacaksin -
quote:
quote:
çalışma padi alman tabiki iyi olur hergün düzenli olarak pratik yap gelişrisin -
Arkadaşlar merhaba,
evde pratik yapmak için dijital davul almak istiyorum. Fakat 1000 TL civarında bir bütçem var. Bu paraya iyi bir set alamayacağımı biliyorum fakat almadığım koşulda da pratik yapamıyorum. Şu 2 ürün arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz ?
1-XM XMT-3M Dijital Davul Resim için :http://semmuzik.com/index.php?route=...product_id=421
2- Alesis DM6KITX220http://www.hepsiburada.com/Liste/ale...egoryId=411208
İkiside ortalama 1000 TL civarında buldum. Hangisi daha iyi sizce ?
-
quote:
quote:
k.bakma dostum daha yeni fark ettim yazdığın mesajı,
tabii ki çok faydası dokunur, yastıklarla yapsan bile farkı zamanla hissedersin. -
Duman-herşeyi yak'ı çalmıştım ben ilk :) Sonra kurban-yalan dostum... sonra nota okumayı öğrendim... Şİmdi kulaktan çoğu şarkıyı çalabiliyorum.Zamanla olur dert etme... -
Çok normal şu an böyle hissetmen, sadece zamana ihtiyacın var, çalışmaya devam. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın, merak etme. -
Herkes anasının karnından Volkan Öktem doğmuyor malum
Bol bol stick control arkadaşım, bol bol stick control -
Californication a Baktım Ritimlerini Bana Söyleyebilirmisiniz ? -
quote:
Californication a Baktım Ritimlerini Bana Söyleyebilirmisiniz ?
http://www.songsterr.com/a/wsa/red-hot-chili-peppers-californication-drum-tab-s439t4
Böyle bir site var, pek beğenmesem de başka kaynak olmadığı için bunu kullanıyorum.
Bir de Guitar Pro var tabi ama, onlara nota bulmak zor oluyor.
Ek olarak, Californication'ın orijinalinde snare üzerindeki bounce rolllar zorlayabilir, onları tek şekilde çalabilirsin.
Ama bence en rahat yöntem, bol bol drum cover izlemek
Ayrıca Back in Black, Highway to Hell, kısacası bütün AC/DC şarkılarının da baterileri güzeldirYoutube'a "[İstediğin şarkı] No Drums" şeklinde arama yaptırırsan da kulaklığını takıp çalışabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 17 Mart 2012; 16:07:54 >
-
Californication Baya Zormuş Sanırım Şuan Çalamayacağım :D
Başka Şarkı Öneriniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Your Mom -- 18 Mart 2012; 12:25:09 > -
Ben Nirvana - Lithium'u çalmıştım ilk şarkım olarak. Bana kolay gelmişti şarkıya bir bak derim.
Benzer içerikler
- canlı müzik istek şarkıları
- spotify gizli oturum nedir
- nu metal nedir
- sagopa ne demek
- 6 telli cura akordu
- youtube mp3 indir
- spotify hifi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X