Şimdi Ara

DAVLUNBAZ TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
19.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yeni evim için bir süre araştırdıktan sonra silverline markasını tercih ettim . 4 yıldır kullanıyorum .sorun çıkarmadı.
    yerli üretim son derece modern , şık tasarımlı onlarca çeşidi var. fiyatları da hesaplı. ben tavsiye ederim .pişman olmazsın.
    sitesini inceleyebilirsin.aynı özelliğe ve görünüme sahip bilinen ünlü markalar çok daha fazla fiyatlarla satılıyor....

www.silverline.com.tr
    SILVERLINE Ankastre
    http://www.silverline.com.tr/index.asp

• fiat da yazsaymışsınız bakanlar fikir edinirdi
  • Suzi mail attım cevap verdiler. Çeşit ve model çok fazla. İnox aspiratör, davlumbaz , evye. fırın, ocak mevcut. İnox Aspiratörle Davlumbaz 800 M3 / saate kadar Hava sirkülasyonu yapan modelleri mevcut. Fiyatları 250- 650 arası....Çok begendim...Her şehirde satıcısı varmış. Kayseride sen olabilirsin ....Saygılarımla... Bakırköyde iki bayisi var. Show room varmış...0.212. 4663856 Birisinin telefonu 0.212. 5700912 diger satıcının telefonu. Ben Bakırköyü sordum...Bunları verdiler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

ben yeni evim için bir süre araştırdıktan sonra silverline markasını tercih ettim . 4 yıldır kullanıyorum .sorun çıkarmadı.
    yerli üretim son derece modern , şık tasarımlı onlarca çeşidi var. fiyatları da hesaplı. ben tavsiye ederim .pişman olmazsın.
    sitesini inceleyebilirsin.aynı özelliğe ve görünüme sahip bilinen ünlü markalar çok daha fazla fiyatlarla satılıyor....

www.silverline.com.tr
    SILVERLINE Ankastre
    http://www.silverline.com.tr/index.asp

Fiyatlarını aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz..

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=22213&productId=mtgfon1140

• quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Suzi mail attım cevap verdiler. Çeşit ve model çok fazla. İnox aspiratör, davlumbaz , evye. fırın, ocak mevcut. İnox Aspiratörle Davlumbaz 800 M3 / saate kadar Hava sirkülasyonu yapan modelleri mevcut. Fiyatları 250- 650 arası....Çok begendim...Her şehirde satıcısı varmış. Kayseride sen olabilirsin ....Saygılarımla... Bakırköyde iki bayisi var. Show room varmış...0.212. 4663856 Birisinin telefonu 0.212. 5700912 diger satıcının telefonu. Ben Bakırköyü sordum...Bunları verdiler....

Taşkafa bey ayıp olmasın da hangi marka bu verdiğiniz ürünlerrr
    sorry anlamadım da

• fiyatı 500ytl ye kadar düşünüyorum.
  • Suzi SİLVERLİNE... Fabrikası Merzifonda...Aspiratör, davlumbaz, evye, fırın, ocak üretiyor. Ankastre İNOX... Yada gri yada yada beyaz...Çok çeşit var...Fiyatları uygun...Saygılarımla..www.silverline.com başka bir site www.hepsiburada.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 23 Nisan 2007; 11:51:54 >

• www.silverline.com bu siteden hiç birşey anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssi72

www.silverline.com bu siteden hiç birşey anlamadım.

yukarıda linki vermiştim. com.tr uzantılı , senin girdiğin site benim tavsiye ettiğim değil.....
    bir daha vereyim.

üretici firma ve ürünleri hakkında bilgi almak için
    www.silverline.com.tr
    SILVERLINE Ankastre
    http://www.silverline.com.tr

fiyatlar için
    www.hepsiburada.com
    Davlumbaz Fiyatları ve Modelleri & %22 indirim % 9 Taksit
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=22211

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 24 Nisan 2007; 15:59:35 >

• arkadaşlar bende davlumbaz fırın ve ocak almak istiyordum fiyatının uygun olması sebebiyle termikel diye bir markayı almaya karar vermiştim ama buradaki yorumları okuyarak silverlinenin sitesine girdim. Yeni kampanyasının olduğunu gördüm.

www.silverline.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.silverline.com.tr/kampanya37.asp

yukarıdaki linkteki 1,290 YTL lik üçlü seti fiyatının uygun olmasından dolayı almak istiyorum. Ancak böyle eşyalar konusunda hiçbir fikrim olmadığı için, bu ürünleri alıp almamam konusundaki görüşlerinize ihtiyacım var. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim

• @zelzele10
    öncelikle tüm bunlara ihtiyacın var mı? ya da şöyle sorayım bu üçü senin ihtiyaçlarını karşılıyor mu?
    ölçülerini ve özelliklerini iyice öğren.mümkünse bulunduğun yerdeki satıcı ya da servisle görüş.
    araştırman gereken başka bir konuda mutfağın mevcut durumu .içi hazırlanmakta olan bir mutfaksa fazla sorun çıkmaz.
    ama şu an içinde yaşam devam eden bir mutfaksa bu cihazların montajı için dolaplarda tezgahta ve elektrik tesisatında bir kaç
    değişiklik yapılması gerekebilir.
  • gendarme
    ben yeni evleneceğim için mutfağımın dolaplarını davlumbaz fırın ve set üstü ocağımı aldıktan sonra yaptırmaya başlayacağız bu seti inceledim fırın benim için ideal ancak dediğim gibi bu tür cihazlar hakkında fazla bir bilgim olmadığı için sizlerden fikir almak istedim.Ben bu cihazları bulunduğum şehirdeki mağazadan almayı düşünüyorum zaten. Ama bu tür mağazalarada açıkçası güvenmiyorum çünkü herkez kendi malını satmaya para kazanmaya çalışıyor yani dürüst esnaf kalmadı. nişanlım aslında arçelik alma taraftarı ama aynı özellikteki ürünlere sadece markası için fazla para verme taraftarı değilim. Benim öğrenmek istediğim bu ürünler sağlammıdır bana problem yaratır mı? ilginiz için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zelzele10

gendarme
    ben yeni evleneceğim için mutfağımın dolaplarını davlumbaz fırın ve set üstü ocağımı aldıktan sonra yaptırmaya başlayacağız bu seti inceledim fırın benim için ideal ancak dediğim gibi bu tür cihazlar hakkında fazla bir bilgim olmadığı için sizlerden fikir almak istedim.Ben bu cihazları bulunduğum şehirdeki mağazadan almayı düşünüyorum zaten. Ama bu tür mağazalarada açıkçası güvenmiyorum çünkü herkez kendi malını satmaya para kazanmaya çalışıyor yani dürüst esnaf kalmadı. nişanlım aslında arçelik alma taraftarı ama aynı özellikteki ürünlere sadece markası için fazla para verme taraftarı değilim. Benim öğrenmek istediğim bu ürünler sağlammıdır bana problem yaratır mı? ilginiz için şimdiden teşekkürler.

Davlumbazı rasgle bir firmadan alabilirsiniz.Ama ocak ve fırında ciddi firmaları tercih etmekte fayda var.Bilhassa rasgele firmaların ocakları çok kalitesiz.Uygun fiyat istiyorsanız tavsiyem Profilo
    http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=111&intProductID=807
    http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=111&intProductID=808
    http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=111&intProductID=805

Profilo Bosch ve Siemens'in üretimidir.Fırın İspanya,ocak Türk,davlumbaz Alman malıdır.Özellikle fırın ve ocağı tavsiye ederim.Bu fiyatla en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 26 Nisan 2007; 11:19:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zelzele10

gendarme

daha önce yukarıda da yazdım bende 4 yıl önce kendi evime gömme ocağın üzerine silverline tercih ettim. o zaman diğer ürünlerinden haberim
    yoktu.ben emiş gücü ve mlz. kalitesinden çok memnunum.diğer ürünleri için görmeden yorum yapmam yanlış olur ama avuç dolusu para ödenen ünlü markalarından şikayetleri hepimiz biliyoruz. sonuç olarak ben silverline markasına güveniyorum. sitelerinden detaylı broşür ve cd talep edebiliyorsun. ürünlerdeki özellikler tabii ki önemli ama senin o özellikleri kaç kez kullanacağında önemli. incele , araştır , kararını ver....
    ürünlerini sağlam yapmak zorundalar , çünkü artık marka olmak yolunda ilerliyorlar.

not: dayanıklı tüketim mallarının tamamı sanayi ve ticaret bakanlığının onayını almak ve en az 2 yıl garanti vermek, 10 yıl boyuncada o ürünle ilgili
    y.parça bulundurmak zorundadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 26 Nisan 2007; 12:02:17 >

• BU arada benim evimde b. eşya ve elk. eşya olarak 1 ad. siemens, 3 ad. vestel , 2 ad. philips, 2 ad.bosch , 1 ad.regal , 1 ad samsung,1 ad. lg
    1ad. mitsubishi, 1 ad.silverline var..(ilk aklıma gelenler bunlar )

92 ana bayii, 450 tali bayii ve 170 servisiyle,Dünya piyasasında da Rusya, Almanya, İngiltere, Yunanistan başta olmak üzere Kazakistan, Lübnan, Libya, Norveç, Bulgaristan, Letonya, Azerbaycan, İsrail, Litvanya, Kıbrıs ve Avustralya gibi 39 ülkeye ihracat yapmasıyla sanırım ciddi bir firma olduğunu ispatlıyor silverline markası.
  • Merhaba,
    Evime acik mutfak yaptiriyorum. Estetik guzellik acisindan ocagi bacadan uzak bir yere koymak istiyorum. Mutfakcilar bacaya baglanmayan karbon filtre davlumbazlari gosteriyorlar.
    Bunlar guvenilir midir?
    Kokuyu yeterince temizlerler mi?
    Havayi iceride sirkule ettiklerine gore ayrica mutfak camina bir de aspirator takmak gerekir mi?
    Sik temizleme veya yanileme gerektiriler mi?
    Hic kullanan gordunuz mu?
    Tesekkur ederim
    Gorusmek uzere
    Sinan
  • Bu cihazlarda karbon filtre kullanılır.Kokuyu temizlerler ancak sık değişim de isterler.Yani ek masraf çıkarır.Bildiğim kadarıyla çok da ucuz değiller.Ama o filtreyi kullandığını sürece aspiratör'e(yani ek bir cihaza) gerek kalmaz.Sadece mutfağı düzenli havalandırmanız gerekir,ki bu da her şartta lazımdır.Ayrıca baca borusunu uzatarak da davlumbazı bacadan uzak bir yere yerleştirmeniz mümkün.Estetik kaygınız varsa da aluminyum boruyu mutfak dolabı içinden değil de üzerinden geçirirsiniz.
    Saygılar.
  • Hizli yanitiniz icin tesekkur ederim Can Bey (onceki cevaplarinizda da bunu gormek mumkun),

Davlumbazi duvara dayali degil de, duvardan yaklasik 2 metre uzaklikta tavana sabitlemek istiyorum. Bu yuzden baca cekersem kartonpiyer gibi bir cozumle bu bacayi saklamam gerekebilir.

Bir de ocak-davlumbaz arasi mesafe ne kadar olmalidir acaba, biliyor musunuz?

Hic karbon filtre bacasiz davlumbaz kullanan birisinden geri donus aldiniz mi acaba?

Tesekkur ederim

Sinan
  • Açıkçası karbon filtre kullanan birini tanımıyorum.Bir de bildiğim kadarıyla ocak ile davlumbaz arası min. 70cm mesafe olması gerekiyor.Modele (çekiş gücüne)göre de değişebilir.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    önermiş olduğunuz linkler malesef çalışmıyor. bende tavsiye istiyorum. üst limit 2300-2400(set olarak) TL. ilk önceliğim davlumbaz. çünki ekonmi biraz denkleşmediğinden eve taşınınca ilk davlumbazı alıp bir kaç ay sonra fırın ve ocağı almayı düşünüyorum. davlumbazda şekil takıntım yok ama kalite takıntım var. çift motordan bahsetmişsiniz ama daha önce kullanmadığım için bilemiyorum.ürünleri tek markadan almayı düşünüyorum. candoğan62 bey tavsiyenizi bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.