Şimdi Ara

DAVLUNBAZ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
19.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yokmu tavsiye.

• Marka peşinde koşma. Yüzlerce modeli var. Dışı İnox kasa, altında bir filtre ,2 aspiratör, bir lamba...hepsi aynı.. Piyasada çok çeşitleri , degişik modelleri var.. Zevkine göre seç begen al... Markayı boşver. marka demek 3 katı fiyat demek...karar, tercih, para senin...Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 15 Nisan 2007; 21:07:30 >
  • marka demek kalite demek (yerliler hariç) ilerde bulabilmek demek,karşınızda muhatap bulabilmek demek

ayrıca malzeme deyip geçmeyin size karşıdan aynı gibi gözüksede asla aynı degil özellikle bizim piyasada adamı öyle bir kazıklarda farkında bile olmazsınız
  • arkadaşlar aşağıdaki linkteki davlumbazhttp://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pCategoryId=1902&pSubCategoryId=1905&pBrandId=23823&pInstanceId=49646

ve bu fırını almak istiyorum
    http://www.teketek.com/default.asp?git=11&urunID=70094

alıp almamam ve bu marka konusundaki düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zelzele10 -- 16 Nisan 2007; 11:19:27 >

• Davlumbazı alabilirsiniz.Özellikleri güzelmiş.Ama fırında ben tavsiye etmiyorum.Termikel iyi ürün yapan bir firma değildir.Fırın gibi ciddi cihazlarda sonradan pişman olmamak için daha kaliteli üretim yapan firmalara bakmakta fayda var.
    Uygun fiyat ve kaliteyi bir arada istiyorsanız bu fırın tavsiyemdir.İspanya'dan ithaldir.
    http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=111&intProductID=807
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombi tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Davlumbaz Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Matkap tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Candoğan62 peki metal filtre ler nasıl oluyoo,kullanma açısından pratikmidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: suzi dilara

Candoğan62 peki metal filtre ler nasıl oluyoo,kullanma açısından pratikmidir

bence pratik, şu bakımdan bulaşık makinesinde yıkanarak tekrar kullanılıyor
  • quote:

Candoğan62 peki metal filtre ler nasıl oluyoo,kullanma açısından pratikmidir

Şimdi aspiratörlerde ve davlumbazlarda 2 tür filtre var.Biri metal filtre diğeri kaset filtre.Metal filtre delikli bir saca tutturulmuştur.Sökülüp temizlenmesi biraz zahmetlidir.Bir de kendini taşıyamadığından makinede yıkamak da zor olur.Ancak kaset filtre çerçeve içine monte edilmiştir.Bütün olarak sökülür ve tepsi gibi makineye yerleştirilince kolayca tertemiz olur.Zaten metal filtreler artık kalmadı.Eski modellerdeydi.Artık hemen hemen hepsinde kaset filtre var.Bulaşık makineleri çok güzel temizliyorÇok geciktirmeden arada yıkamakta fayda var.Aspiratörün performansı ve ömrü açısından.Yoksa yangın çıkması bile sözkonusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 16 Nisan 2007; 20:12:35 >

• Sente marka davlumbaz öneririm. Yurt içinde çok bilinmiyor. Önemli oranda ihraç çalışıyorlar. Motor güçleri iyi ve fiyatları makul. Mağazalarda satıldığını görmedim. Ben İzmir'de toptan satış yerini buldum ve aldım. Yalnız internet sitesini yeniliyorlar sanırım.www.sente.com.tr .Sayfada bir telefon var satış yerleri konusunda bilgi alabilirsiniz.
  • Kayseri markası olan ESKAY kullanım açısından diğerlerine benziyor
    fiat öğrenemedim henüz
    (inox) bu modeli beğendim

(beyaz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 17 Nisan 2007; 21:50:16 >

• SIEMENS LC75652 60CM DAVLUMBAZ (DÜNYANIN EN SESSİZ DAVLUMBAZI)
    LİSTE FİYATI:1337 YTK NAKİT
    BENDEKİ FİYATI:1100 YTL NAKİT
  • quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Marka peşinde koşma. Yüzlerce modeli var. Dışı İnox kasa, altında bir filtre ,2 aspiratör, bir lamba...hepsi aynı.. Piyasada çok çeşitleri , degişik modelleri var.. Zevkine göre seç begen al... Markayı boşver. marka demek 3 katı fiyat demek...karar, tercih, para senin...Saygılarımla...

o zaman 4 tekerleği bi motoru bi direksiyonu olan her aracı aynı kefeye koyup pahalı markalara yönelmeyelim di mi?

kaliteli markalar illaki ismi için de ekstra etiket taşıyor ancak malzeme kalitesinden işçiliğine, dayanıklılığından verimli çalışmasına kadar sıradan marka ve modellerden kat be kat üstün duruyorlar.

• "DAVLUNBAZ" değil "DAVLUMBAZ" şeklinde yazılır.

Ayrıca davlumbaz, köy evlerinde vs. ocağın üstündeki konik bölmeye denir*, sizin bilgi almak istediğiniz cihazın adı "aspiratör"dür.

Lütfen Türkçe'yi biraz düzgün, özenli kullanalım.

*: Aspiratörlerin üzerindeki konik bölmeye de davlumbaz denmektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canturhan

"DAVLUNBAZ" değil "DAVLUMBAZ" şeklinde yazılır.

Ayrıca davlumbaz, köy evlerinde vs. ocağın üstündeki konik bölmeye denir*, sizin bilgi almak istediğiniz cihazın adı "aspiratör"dür.

Lütfen Türkçe'yi biraz düzgün, özenli kullanalım.

*: Aspiratörlerin üzerindeki konik bölmeye de davlumbaz denmektedir.

Yazılış şekli hakkında size katılıyorum ama aspiratör ile davlumbaz farklı cihazlardır.Sizin dediğiniz köylerde kullanılan konik bölmenin yanında onun motorlu haline de aynı şekilde davlumbaz denir.
  • aspiratör demişken ;sürgülü olanlarını tavsiye edermisiniz,benim eskisini artık değiştirmek istiyorum
  • quote:

aspiratör demişken ;sürgülü olanlarını tavsiye edermisiniz,benim eskisini artık değiştirmek istiyorum

Evet ben 5 seneden fazladır Profilo sl206 kullanıyorum çok memnunum.Ama şimdiki Profilo'nun modeli iyi değil,tek motorlu olduğundan gücü düşük,bendeki çift motorlu.Ondan Siemens veya Bosch'un sürgülü modelini tavsiye ederim.O dönem aldığımızda kriz vardı Siemens bayisi ürün getiremiyordu hazırda Profilo olduğundan almıştık.Ayrıca baymak önermiyorum özellikle birçok komşumuzun evine baymak takıldı,biz önceden aldığımızdan takılmadı hepsininki dökülüyor.
    www.hepsiburada.com
    Bosch DHI642CTR Sürgülü Aspiratör Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=233000&productid=mtboschdhi642btr

www.hepsiburada.com
    Siemens LI28021TR Sürgülü Aspiratör Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=234887&productid=mtsieli28021tr

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=233917&ProductID=mtaegdf3160w#tablnk
    (özellikleri iyi olduğundan verdim son modeli electrolux üretimi büyük ihtimalle)

• Candoğan bey peki bu özellikler de yeralan gürültü seviyesi neye benzer (59 db) yüksek mi yoksa ?

Geleneksel aspiratör
    60 cm. genişlik
    3 kademeli havalandırma ayarı ile buharlaşma yoğunluğuna göre seçim yapma olanağı
    Bacalı yada karbon filtreli kullanma olanağı
    Dolap altına ya da doğrudan duvara montaj olanağı
    Havalandırma kapasitesi(IEC/FBlow):380/400 m.küp/saat
    Gürültü seviyesi:Yüksek kademe:59 dB
    Düşük kademe:51dB
    Çift motorlu
    Bulaşık makinesinde yıkanabilen 2 adet alüminyum yağ filtresi
    2x25 W aydınlatma
  • 59 ve 51 db gayet iyidir.Şöyle söyleyeyim sıradan bir elektrik süpürgesi 75-80db,standart bulaşık makineleri 49-54 db ve standart çamaşır makineleri yıkama esnasında 59 db gibi br ses çıkarır buradan ne kadar ses çıkardığını tahmin edebilirsiniz.Bendeki aspiratör de sanırım 59 db gibi birşeydi.Yani ordaki aspiratör sessiz gib.Tabi üst model davlumbazlarda 36 db'e kadar sessiz olanını biliyorum.Ama aspiratörler böyle.Ben o aspiratörü sesi çok olmadığından emişi iyi ve fiyatı da uygun olduğundan önerdim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.