Şimdi Ara

Davidoff Cafe - Tchibo %50 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 100 küsür sepet yaptım. normalde taze kavrulmuş tercih ederdim bakalım memnun kalırız inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultraaASLAN U kullanıcısına yanıt
    Ona buna laf atacağınıza anlatında bilelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Bakin oncelikle ben ona buna laf atmadim! o bu bana laf atti bende etiketleyerek yani acikca cevap verdim,hadi o ergen herseyi eglenceye aliyor amaci eglenmek,peki sizin amaciniz nedir? benim o kisinin soylediklerini anlamam yada anlamamam onemli degil onemli olan uslup.lutfen bu konuyuda daha fazla uzatmayalim cunku insanlar konuya indirim var diye girip sacma sapan bi sohbetle karsilasmasin

• ultraaASLAN U kullanıcısına yanıt
    Ergen ya da değil arkadaş bir fırsat paylaşmış sizde bir yorumda bulunmuşsunuz o da düzeltmiş (-ki önemli bir noktaya temas etmiş) ancak sizin ona verdiğiniz cevap hiç güzel değil, arkadaş ergense tebrik ediyorum birçok ergin'in bilmediği bir bilgiye sahip.
    Ayrıca benim 3 yıl önce alıp dondurucuda muhafaza ettiğim kahvelerim yeni bitti (çözünür kahve olduğu için çokta sıkıntı olmuyor tazelik) skt belirtilen bir ürünü bu şekilde kullanmam mesela.

Konudaki mesaj hareketliliğinden ötürü boş yere giren arkadaşlardan özür diliyorum, ancak ergen ergen diyerek gençlerin hevesinide kırıyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Ben sizi anladim ama siz beni hic anlamadiniz ,ama ben size o asagilayici anladiniz mi? sorusunu sormayacagim...ayrica birseyin adi degisince iceriğide degismiyor.

• Davidoff için bu yorumlar yapılır mı ya yazık
  • 2 sene önce Rusya'dan almıştım. Fiene Mild'e kahvesine çok benziyor. Olağanüstü birşey beklemeyin. Filtreye devam.

Bundan almıştım.
    https://www.tchibo.com.tr/davidoff-fine-aroma-cozunebilir-kahve-100-g-p400116937.html?gclid=CjwKCAiAvf3RBRBBEiwAH5XYqOGUr25lhJwEp70hol5h5Gjpc-OS6P3GEJ8Ed3i9Tv6xCLg2NTB_oxoC25QQAvD_BwE&wt_uk=40d25ee4a9674a21b29a1d9552da0479&wbdcd=B6kG3uFYLL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osiosborn -- 24 Aralık 2017; 11:33:7 >

• Bitti mi fırsat

• Bitmiş sanırım
  • Kahve geldi. 27.04.2017 üretim, 24.09.2018 Skt, ne taze ne bayat. Kutusu çok karizmatik.

Davidoff Cafe - Tchibo  %50

• kaçıranlar için olay yine aktif.

sepete 1 ürün ekleyenlere tüm davidoflar %50 indirimli.

buldugun en ucuz ürün 75kuruş bu :https://www.tchibo.com.tr/tesa-film-basic-seffaf-bant-10m12mm-p400113536.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.