Şimdi Ara

DAV-DZ 740 yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acaba sorun benim elimdeki müzikleri wma veya m4a ya çevirirken mi oluşuyor.Çünkü internetten wma müzik indirdim ve çaldı.Ama aynı wma yı m4a ya çevirdiğimde yani convert ettiğimde m4a çalıp duruyor ve reset atıyor.Sorun convert sırasında oluyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sama

internetten wma müzik indirdim ve çaldı.

O zaman cihazda bir sorun yok gibi görünüyor.
  • Heralde yok gibi sorun benim convert işini pek bilmememde galiba.Peki hangisi kalitelidir wma mı mp3 mü m4a mı?
  • Bu konuda çok fazla teknik bilgim yok ama aklımda kaldığı kadarı ile kalite açısından m4a ilk sırada, wma ise son sırada olur, (araya da mp3 girer) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaklilar -- 3 Kasım 2011; 16:34:43 >
  • Peki convert ederken hangisini değiştirmem gerekiyor.Bit'imi Khz'yimi.Hangisi kaliteyi etkiler.Yada hangisine dokunmamam gerekiyor.
  • Hangi biçimden convert?
  • mp3 ten veya wma dan. Eğer m4a kaliteliyse m4a'ya veya hangisi kaliteliyse ona.Bit hızımı önemli yoksa Mhz mi.
  • quote:

mp3 ten veya wma dan. Eğer m4a kaliteliyse m4a'ya veya hangisi kaliteliyse ona.Bit hızımı önemli yoksa Mhz mi.

Daha düşük kaliteli bir biçimden daha yüksek kaliteli bir biçime çevirmek bir kazanç sağlamaz, kaybolan kaybolmuştur, geri gelmez. Ancak, CD'den bie çeviri yapacaksanız bundan sonra m4a'yı tercih edebilirsiniz.
  • Peki youtube dan indirdiğimiz .flv uzantılı dosyaları ben .wma ya çevirdim ve ses gayet güzel ve 5.1 kalitesinde geldi.O zaman 5.1 sound'unu almak için illede DTS veya m4a uzantılı olmasına gerek yok gibi.Haksız mıyım.
  • quote:

5.1 kalitesinde

5.1 sesin kalitesini göstermez. Surround seslerin bir türüdür. (Dolby Digital 5.1, DTS gibi.)
  • Dönüştürme esnasında mesela elimizde 128 kbps lik bir wma şarkı var.Bunu m4a yapmak istediğimizde 128'i 320 yapsakmı daha iyi olur yoksa olduğu gibi bırakmak mı ?
  • Kalite açısından size hiçbir fayda sağlamayacağının bilincinde olarak yapacağınız dönüştürmede 128'in üstünü vermeniz sadece dosya boyutunun daha büyük olması gibi bir fayda(!) sağlayacaktır. Kolay gelsin.
  • Cevapların için Teşekkür ederim.Acemilik zor öğretmek daha zor biliyorum.Sağol.Farklı başlıklarda görüşmek dileğiyle.İyi bayramlar.
  • Size de iyi bayramlar.
  • selamlar
    sony dav dz 740 modelini kullanıyorum ve sistemi test etmek için dts 5+1 sesleri indirmeme rağmen ne usbden ne de dvdden sonç alamadım.
    sistemin dts olarak yeyın yaptığı yazılı nasıl bir çözüm öerirsiniz?
  • Arkadaşlar, Teknosa'dan 31 Ocak'ta aldığım kutusu açılmamış DZ740'ı satıyorum. Tercihim elden satmak. Aydın-Merkez'deyim. O şekilde 540TL'ye verebilirim. Sanalpazar'dan olursa 570TL. İkinci el ilanlarda başlık açmıştım, görebilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_58144982/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.