Şimdi Ara

SONY DAV-DZ740 SİNEMA SİSTEMİ (TEKNOSA'DAN KUTUSU AÇILMAMIŞ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SONY DAV-DZ740 SİNEMA SİSTEMİ (TEKNOSA'DAN KUTUSU AÇILMAMIŞ)
    Ben ürünü 30 Ocak'ta 560 liraya aldım. Kutusu açılmadı. Sanalpazar'da da listelemiştim, daha büyük fotoğraflarını görebilirsiniz.
    http://www.sanalpazar.com/Sony-Dav-dz740-Dvd-Ev-Sinema-Sistemi__isp2811299

Özellikler DAV-DZ740
    1000W 5,1 kanal surround ses - 2 uzun hoparlör (2 yönlü), merkez hoparlör ve ultra kompakt bir 'dan oluşan güçlü hoparlör sistemi
    Dijital Sinema Otomatik Kalibrasyonu - Esnek hoparlör yerleşimi ve en iyi ses kalitesi için tek tuşla otomatik ses ayarı
    DVD görüntü yükseltmeli HDMI® - HD TV'lere kolay bağlantı ve DVD'leri Full HD 1080p'ye yakın görüntü kalitesine yükseltme özelliği
    ® Sync - Yalnızca tek bir uzaktan kumanda ile ® TV'nizi ve diğer uyumlu ürünleri kullanabilmenizi sağlayan basit, tek tuşla tümleşik kontrol
    USB kayıt ve çalma - MP3 parçaları USB'den oynatma ve kaydetme, film oynatma (DivX ve 4 basit profil) ve CD'den doğrudan USB'ye kayıt
    Xvid oynatma - Bilgisayar için video 'i videoyu sıkıştırarak bilgisayar ağları üzerinde daha hızlı iletim ve daha verimli depolama sağlar
    Optik ses girişi - Set üstü kutusu veya oyun konsolu gibi diğer kaynakları muhteşem surround sesle dinleyin.
    Dolby® Digital ve DTS® - Dolby® Digital, Dolby® Prologic II ve DTS Dekoder ile filmleri gerçekmiş gibi izleyin
    S-Master Dijital Amplifikatör - Orijinal kaynağa sadık, kristal netliğinde ses
    FM radyo - Yerleşik FM tuner ile daha fazla dinleme seçeneğine sahip olun ve RDS desteği ile istasyon isimlerini görüntüleyin
    Teknik Özellikleri

Ses Gücü

Dolby Digital: Var
    Ses Çıkış Gücü: Speaker :1000 W
    Ses Çıkış Gücü Subwoofer(Rms) : 165 W

Giriş - Çıkış Terminalleri

Scart: Var
    Kompozit: Var
    Usb: Var
    Optik Ses Girişi: Var
    Hdmı: Var

Ses Ve Görüntü Standartları

Desteklediği Formatlar: Hdmı
    Görüntü Özellikleri: Dvd-Video, Cd-R/Cd-Rw, Dvd+R/+Rw, Dvd-R/-Rw, Video Cd/Svcd, Usb Flash Sürücü
    Ses Özellikleri: Dolby® Digital Prologic Ve Dts

Ekstra Özellikler

Radyo: Var
    Kanal Sayısı: 5+1
    Ağırlık(Kutulu) : 15 Kg

Aşağıdaki öğeler bu ürünle birlikte sağlanmaktadır:

AA battery
    HDMI cable
    uzaktan kumanda
    kullanma kılavuzu
    FM anteni
    Fiyat : 580 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 26 Şubat 2014 Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.