Şimdi Ara

Daum: Bırakmak İçin Tehdit Edildim ... !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Daum: Bırakmak İçin Tehdit Edildim ... !

Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak için gün saydığı Christoph Daum, ismini vermekten kaçındığı bir yönetici tarafından tehdit edildiğini ileri sürdü.

Sessizliğini bozan Alman hocanın olay yaratacak açıklamaları şöyle:

“Türkiye’den ayrılmadan önce Fenerbahçe Yönetimi ile yaptığım görüşmede adeta şok oldum. İsmini açıklamak istemediğim bir Fenerbahçeli, ‘Artık işi uzatma. Bu olayı nazikçe çözelim. Buna yanaşmazsan, yeni sezonda Fenerbahçe’de kalmaya direnirsen ailen ve senin için iyi olmaz’ sözlerini sarfetti. Neye uğradığımı şaşırdım. Bu konuşmanın geçtiğine bile inanmak istemedim. Şaka mıydı? Hayır, olamazdı. Kafam çok karışmıştı. Bu sözlerden sonra tek dileğim var; Eğer Fenerbahçe’de kalırsam, ailem ve benim huzurlu bir dönem geçirmem...”

“Geçen sezon ortasında yönetime zaten ayrıntılı bir rapor sunmuştum. Bu raporda transfer ve yeni sezonla ilgili planlamalarım vardı. Lig bitimine 6 hafta kala yine ayrıntılı bir dosyayı Başkan’a iletecektim, ama bana ‘Aykut’la konuş’ dedi. Ben de Aykut’a ilettim raporu. Transfer detayları ve yeni sezon planlamasıyla ilgili bilgi verdim. Benim zaten 2 yıllık bir sözleşmem olduğu için başka bir konu konuşmadık. Çünkü ben profesyonelim ve Fenerbahçe’nin de çok üst düzey bir profesyonel kulüp olduğunu düşünüyorum.”

“Ufak bir ameliyat için ülkeme gittim. Tabii ki Türkiye’de yazılanları, konuşulanları takip ediyorum, ama hiçbirine inanmadım. Zaten kimse de bana bir şey demedi. Bir ara yöneticiler aradı; ‘Seni ziyarete geliyoruz, konuşmak istiyoruz’ dediler. Onlara sadece Başkan’la konuşacağımı, onun gelip gelmediğini sordum. Başkan’ın gelmeyeceğini öğrendikten sonra onlara ‘Buraya kadar gelmenize gerek yok. Başkan’la konuşmak istiyorum. Ben İstanbul’a gelirim’ dedim ve zaten perşembe günü geliyorum.”

“Dedikodulara inanmak istemiyorum. O yüzden geleceğimle ilgili kararı bir tek kişiden duymak istiyorum. Başkan bana benimle çalışmak istemediğini söylerse ben de başımın çaresine bakarım. Yeni transfer Stoch konusuna gelince... Zaten gerekli raporu ben Aykut’a vermiştim. Bu arada bu konuda geçen sezon da müthiş bir plan yapmıştık. Bayern Münihli Lucio, az kalsın Fenerbahçe forması giyecekti. Bütün görüşmeleri bizzat ben yürütmüştüm. Transfer tamamdı. Zaten Lucio benim eski öğrencim. Ama Başkan bu transferden vazgeçti. İş olmadı...”

Kaynak Fanatik

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");

• Allah aşkına durun ortalık zaten karışık.

...Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!
  • Zamanında Lucescu'yu zorla kovup yerine Terim'i getirmek de GS büyüklüğü üstelik Lucescu takımı şampiyon yapmışken... üstelik FB şu yıldızı alıyor bunu alıyor diyince Fanatik işte gene yazıyor diyorsunuz şimdi bu habere mi inanıyorsunuz... ??
  • Bu durum gerçekse eğer rezalet şahsen..

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Zamanında Lucescu'yu zorla kovup yerine Terim'i getirmek de GS büyüklüğü üstelik Lucescu takımı şampiyon yapmışken... üstelik FB şu yıldızı alıyor bunu alıyor diyince Fanatik işte gene yazıyor diyorsunuz şimdi bu habere mi inanıyorsunuz... ??

ulan adamı kovmakla tehdit etmek bir mi?

[size=1
  • ne beklenir başkanı mafya olan kulüpten.

Orijinalden alıntı: 1299

Trabzon maçı için asıp kesenler için maçtan sonrası yetmezmiş gibi şimdi de işin aslını bilmeden, iftira olma ihtimalini bile düşünmeden karalıyorlar ya...

Burada masum bir insanın hayatı söz konusu. Varsa bir bildiğiniz aydınlatırsanız seviniriz.

Orijinalden alıntı: soho

3.dünya ülkesinin 3.dünya kulübü fenerbahçe..

Bu habere inanıyorsan 3 gün sonra BJK hakkında salladıkları zaman isyan etmek FB medyası şunu bunu yapıyor demek yok ama.

Orijinalden alıntı: 1299

Trabzon maçı için asıp kesenler için maçtan sonrası yetmezmiş gibi şimdi de işin aslını bilmeden, iftira olma ihtimalini bile düşünmeden karalıyorlar ya...

Aynı başkan Pendikspor maçı sonrası Rüştü'yü yanında dövdürmüştü hatırlıyosan
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

http://www.haber7.com/haber/20090619/Topuz-transferini-ulkucu-hiyarasi-bitirdi.php bu daha geçen sene oldu.

Yalnız bu sitenin acilen bir yazım kuralları hocasına ihtiyacı var. HİYARAŞİ ne demek yahu?
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)

• quote:

http://www.haber7.com/haber/20090619/Topuz-transferini-ulkucu-hiyarasi-bitirdi.php bu daha geçen sene oldu.

Yukarıdaki haber doğru ise

O zaman bunlarda doğru mu hocam ?

quote:

Geçen yıl Beşiktaş'ın şampiyonluğunun ardından Alaattin Çakıcı Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarının arkadaşının gece kulübünde yapılmaması üzerine Sinan Engin'i telefonla aradı.

Alaattin Çakıcı: ‘Sinan Sinan, ufak bir şey istiyoruz onu da halledemiyorsun. Oğlum, şampiyonlukta hiç mi payımız yok? O kadar olay oldu. Bir Allah'ın kulu açıp ağzını size bir şey söyleyebildi mi? Kızdırıyorsunuz beni.'

xxxxxxxxxxxx

VP: Şimdi prim de yollanacak herkese.
    X: Göndeririz ya!
    VP: Bursaspor, Beşiktaş'a prim yollayacak.
    ...
    X: Başkanım sana geleceğim, beni reise götüreceksin.
    VP: Gel. Ama reis yok, problem var biliyorsun. Telefonla elimizden geleni yaparız.
    X: İnşallah! Onun selamı yeter.
    VP: Hayır! Prim yolluyorlar.
    X: Baba yolluyorlar da! Sergen'i çağıracaksın, iş bitecek da! Sergen bizim evladımız değil mi? Gerçi ha reis, ha sen fark etmez. Baba yanına geleceğim.
    VP: Para al gel, para! Anladın mı? İsteyene prim falan yollamayın, para getirin. Prim var! Söylemiştim sana, anlıyorsun değil mi? Canlı para getir. Sorumlusu benim paranın.
    X: Canlı olmaz da, tamam hallederiz.

Tüh yahu ben hep unutuyorum FB hakkında yazılanların hepsi doğru. Diğer takımların hakkındaki yazılanların hepsi yalandı değil mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Yukarıdaki haber doğru ise

O zaman bunlarda doğru mu hocam ?

quote:

Geçen yıl Beşiktaş'ın şampiyonluğunun ardından Alaattin Çakıcı Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarının arkadaşının gece kulübünde yapılmaması üzerine Sinan Engin'i telefonla aradı.

Alaattin Çakıcı: ‘Sinan Sinan, ufak bir şey istiyoruz onu da halledemiyorsun. Oğlum, şampiyonlukta hiç mi payımız yok? O kadar olay oldu. Bir Allah'ın kulu açıp ağzını size bir şey söyleyebildi mi? Kızdırıyorsunuz beni.'

xxxxxxxxxxxx

VP: Şimdi prim de yollanacak herkese.
    X: Göndeririz ya!
    VP: Bursaspor, Beşiktaş'a prim yollayacak.
    ...
    X: Başkanım sana geleceğim, beni reise götüreceksin.
    VP: Gel. Ama reis yok, problem var biliyorsun. Telefonla elimizden geleni yaparız.
    X: İnşallah! Onun selamı yeter.
    VP: Hayır! Prim yolluyorlar.
    X: Baba yolluyorlar da! Sergen'i çağıracaksın, iş bitecek da! Sergen bizim evladımız değil mi? Gerçi ha reis, ha sen fark etmez. Baba yanına geleceğim.
    VP: Para al gel, para! Anladın mı? İsteyene prim falan yollamayın, para getirin. Prim var! Söylemiştim sana, anlıyorsun değil mi? Canlı para getir. Sorumlusu benim paranın.
    X: Canlı olmaz da, tamam hallederiz.

Tüh yahu ben hep unutuyorum FB hakkında yazılanların hepsi doğru. Diğer takımların hakkındaki yazılanların hepsi yalandı değil mi.

Son şampiyonlukta payı olsa idi sivas puan kaybedecek mi diye sivasın ağzının içine bakmazdık. Son haftalarda sivasın kaybetmesi ile şampiyon olduk yani bir pay var ise çakıcının değil sivasın

• Fanatik'in haberlerine pek itibar etmemek lazım. "Q7'den kesin olarak vazgeçildi" diye başlık atmıştı ve aynı gün Q7'yi transfer ettik
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.