Şimdi Ara

DATRON RTA-1030W hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende masaüstü pc var bide laptop aldık bitanede kablolu modemim var laptopa ucuz yoldan wireless çekmek için bu ürünü buldum sizce nasıl kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim ayrıca baktım hiçbi teknosada yok uygun olursa netten almayı düşünüyorum şimdiden sağolun
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125430079&CS_Category=_SBFAD_654_1&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_MODEM654

• Kendi modemin yerine bunu bağlayıp hem kablosuz hem kablolu olarak kullanabilirsin. Ama bu fiyatta 10TL bu tip bir ürün olacağını sanmıyorum.
    Zaten satışta yok fiyatta hata vardır.
  • evet hocam fiyatına benimde kafam takıldı modemlere girince direk o çıktı karşıma ondan sormak istedim bi yanlışlık olduğu kesin hiçbiyerde o kadar ucuz değil çünkü cvp için sağol ayrıca
  • Bu markayı Ufotek isimli firma fason olarak ürettirip satıyordu bildiğim kadrıyla.
    Ufotek iflas edeli bir kaç yıl oldu sanırım, dolayısıyle garanti olayını nasıl çözerler bilemiyorum lâkin bu fiyata zaten bedava sayılır.
  • fiyatta yanlışlık var galiba ve hiçbi teknosada yok internet fiyatlarıda 40-50 tl civarları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZyXEL VMG3625-T50B alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.