arkadaşlar bugün aldığım freedoslaptop uma lisanslı xp cdsinden yüklemeye çalışıyorum...
yükleme ekranın değişik yerlerinde yüklenmeden makinanın içinden çıt diye bir ses geliyor ve kilitleniyor alet. ancak pilini çıkartıp takarsam tekrar başlatabiliyorum.
ben de free dos datron dizüstü aldım. Hiç bir sorunla karşılaşmadan hdd yi formatladım, 2 ye böldüm. Daha sonra birinci kısma xp kurdum. hiç sorun çıkarmadı. Hatta sp1 li kurduğum için wireless sorun çıkardı. formatlayıp tekrar sp2 li kurdum. Eğer gerçekten işletim sistemi kurma konusunda bilgiliysen bilgisayarı firmaya iade edebilirsin. Ya dawww.ufotek.com.tr adresiyle irtibata geç. Sana telefonda yardımcı oluyorlar.
Canınızı sıkmak istemem ama datronun iyi bir seçim olduğunu dusunmuyorum.Hiç kullanamdim tabiki sadece bir yorum banimki.Demem oki herkes notebook yapamaz kendini ispatlamiş hp toshiba fujitsusiemens gibi markalarin bazi notebook modellerinde bile sorunlar cıkabiliyor bu nedenle bence nonameden pek bir farkı olduğunu dusunmediğim bu tur markalardan uzak durun derim
kardes bendede datron var herhangi bir sorun yok cok memnunum. aynı ozellıklerdekı baska markalardan cok daha uygun fıyatta bılıyorsun. ev arkadasımın 2. hp bilgisayarı 2 sinide garantiye gondermekten başı döndü. yanı demek oluyorkı bu marka ıle alakalı degıl. ayrıca bilgisayarın icindeki parcalar aynıdır bılıyorsun. bız datron secmekle sadece markaya para vermedık. sıkma canını her bılgısayarda sorun cıkabılır.
kardeş harddisk kafa vuruyor ileride sana büyük sorunlar çıkaracaktır!ben seni yerinde olsam yarın sabah aldığım yere gönderirim makinadfa sorun var!
Bir arkadaşım ACHİ MOD u kapat dedi SATA PROBLEMİ olabilir dedi.
onuda denedim onuda yemedi :(
benimde tahminim harddisk problemi var. Çünkü resmen tık diye ses gelip sistem kilitleniyor.