Şimdi Ara

Datron kablosuz modemim ethernet kablosu olmadan çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2 hafta önce Datron 1030 kablosuz modem aldım. Modemi resetlemek zorunda kaldım. Resetten önce kablosuz nete girebiliyordum. Resetten sonra ise ethernet kablosu takılı olmadan bir türlü nete giremiyorum. Ayrıca modeme şifre koymak istediğim zaman isede yine nete giremiyorum, tekrar resetleme yoluna gidiyorum. Bunları nasıl düzeltebiliriz değerli arkadaşlar. Bu modem bazen çok canımı sıkıyor. vede ısınma olayı baya fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 3 Mart 2008; 19:23:58 >

• ı

Arkadaşım sen yine DATRON marka modemle giriş yapabilmişsin ben onuda yapamadım.. DATRON RTA 1320 var durmadan bağlantılarınızda hata var diyor başka bişey demiyor
    Kitapçığı ezberledim neredeyse hala hata var diyor başka bişey demiyor...
    Ama hata mata yok MERCURY nin gözünü seveyim ama 2 hat için onu kullanmak zorundayım
  • Arkadaşlar bu konuda fikri olan yokmu ?
  • dpnanımı kladır bi daha kur usbden de kullanmak istiyorsan bendede var datron benimde başıma gelmişti o olay veya direk format at bi daha kur modemi düzeliyor bu kesin yöntem
  • reset at dene benmde başıma geldi modeme bile grememiştim router a ama resetten sora düzeldi bide modeme girerken firefox dene int explorer dan giremiosan ben explorerdan giremedim ama firefox tan direk girdim onunla haletmiştm
  • evet 1,5 yıl datron kullandım ve şu ana kadar çözemediğim modem türü en sonunda gittim yeni bir modem almak zorunda kaldım bende rta 1320 kullanıyordum ve şunu anladım ki datron marka modemin ömrü dolduğu zaman nete girmede sorunlar yaşatmaya başlıyor. eğer imkan varsa değiştir derim kardeş
  • Arkadaşlar,

DATRON 1030 W modemi olan varsa Advanced, Virtual Server, Port forwarding ve son olarak Add tıklayınca çıkan Add New forwarding Rule menüsünün resmini screenshot ile alıp meret@portacma.net mail adresine gönderebilirmi?
    Meret ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem adaptörü
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.