Şimdi Ara

DATRON DİZÜSTÜ ENTEGRE CAMERA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DATRONUN TW7A MODELİNİ FREE DOS OLARAK ALDIM. XP KURDUM. BÜTÜN DRİVERLERİNİ KURDUM. AMA BİR TÜRLÜ KAMERASINI ÇALIŞTRAMADIM. SERVİSE SORDUM. SADECE MSN VB RPOGRAMLARDA ÇALIŞIR DEDİLER. DENEDİM OLMADI. BİRŞEYLER EKSİK AMA.. HERHALDE ENTEGRE KAMERAYI TANTAMADIM... DATRON KULLANAN ARKADAŞLAR YARDIM EDERLERSE SEVİNİRİM. BUNUN DIŞINDA MAKİNA GAYET GÜZEL HIZLI ISINMA SORUNU YOK.

• ben aaçtıımda msn den web cam ayarlarına girdim orda msn de kullanılmak üzere entegre camera yı seçtim ve açıldı.
    msn üzerinden yap sende ses ve görüntü kurulumundan
  • güle güle kullanın.arkadasın anlattıgı gibi rahatca yapabılırsınız.makinede bırakın ısınmayı ısınmama sorunu var:)
    bugunlerde ubuntu yukleyecegım,sanıyorum ozaman dahada hızlı olur ve batarya süresi baya uzar.denemelerimin sonucunu buraya yazarım.bu arada datroncular kulübümü kursak?
  • kuralım tabi ben uzun zamandır bekliyorum..

bu şerefin de sana ait olmasını isteriz gidakontrol cüm :)

bi de yükleyeceğin şey nedir batarya ömrünü uzatacak falan demişsin ?
  • daton kulübü iyi fikir. ben üzerime düşecek görevi yapmaya hazırım.
    bu arada kamera sorununu hala halledemedim. kamerayı bulamıyor. msn programı. herhalde kamerada sorun var gibi geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahani -- 30 Ağustos 2007; 22:55:56 >
  • problemi çözdüm arkadaşlar. aygıt yöneticisinden pc kamerayı bulup sürücüsü tekrar yükle dedim. ve oldu. aslında bu kameranın sürücüsü falan yok. ancakkameraı bilgisayara tanıtmak için bunu yapıyorsun herhalde
  • msn dışında da kullanabiliyorum artık
    usb pc kamera olarak görüyor. resim falan alabiliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire laptop wireless sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunahani

msn dışında da kullanabiliyorum artık
    usb pc kamera olarak görüyor. resim falan alabiliyorum

normalde nete bağlı değilken kamerayı açabiliyormusun?
    yaptıın aşamaları tek tek yazarsan sevinirim kardeşim

bu arada datron kulübüne bende varım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.